Resimde çekirdeksiz 5 karpuzu bulabilir misiniz?

İnternette kısa sürede popüler olmayı başaran ve Dudolf tarafından hazırlanan resimde gizlenmiş çekirdeksiz 5 karpuzu bulmanız isteniyor.

çekirdeksiz karpuz

Çekirdeksizler çekirdekli onlarca karpuzun arasına gizlendi. Testi daha da zorlaştırmak için görüntüde üç tavşan eklendi. Şimdi hep birlikte gizlenmiş karpuzları aramaya başlayabiliriz.

Zeka testleri beyninizi aktif bir şekilde çalıştırmak ve sorunlara hızlı bir şekilde çözüm bulmak için son derece gerekli bulunuyor. Görme gibi diğer duyuların katılmasıyla bu tür bulmacalar genel duyusal büyümeye de yardımcı oluyor.


Zeka oyunları aynı zamanda beyinleri doğru yere odaklayarak zaman geçirmenin bir yolu da oluyor. Gergely Dudas tarafından hazırlanan bu görselde çekirdeksiz beş karpuzu sadece çok kuvvetli zekası olanların bulabileceği iddia ediliyor.

Bakalım çekirdeksiz karpuzları kaç saniyede bulabileceksiniz?

Gergely Dudas kısa süre önce hayranlarını beş çekirdeksiz karpuz dilimi bulmaya zorlayan yeni bir test yayınladı.

İpuçları:

Ancak hala bulamadıysanız bulmacayı çözmek için size bazı ipuçları vereceğiz:

  • Beş dilim bir arada olmadığı için fotoğrafta farklı noktalara odaklanmanız gerekiyor.
  • Köşe taraflara dikkatlice bakmayı deneyin.

Cevap:


Dilimleri bulamayanlar için hepsinin yerini görselde tek tek işaretleyerek sizlere sunduk. Daha fazla içerik için bizi takip etmeye devam edin.

cevap karpuz

Kaplanlar arasındaki zebra nerede?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.