Uzmanlar Diyor Ki Hızla Büyüyor!

Her alanda bilgi arayışını doğrudan internet aracılığıyla karşıladığımız bir döneme tanıklık ediyoruz. Pek çok konuda internet üzerinde yer alan bilgilerin oluşturduğu karmaşa, yanlış bilgilenmemize ve bu doğrultuda hatalı çözümlere ulaştığımız bir sonuç oluşturuyor. Yaklaşık 3 yıl önce bu problemi çözmek için ilke edinmiş bir platform kuruldu; uzmanlardiyorki.com

Uzmanlar Diyor Ki

Onlarca hatta yüzlerce uzmanıyla yürüttüğü değerleri gün geçtikçe çok daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyorlar. Platform kurucusu Halil Gedik: “Katılımcı sayımızı kontrollü ve planlı bir şekilde genişletiyoruz. Uzmanlar Diyor ki olarak kesinlikle yüksek katılımcı sayısına odaklanmış bir topluluk değiliz. Aksine nitelik odaklı bir işleyiş modeline sahibiz. Katılımcılarımızı temel seviyeye değil, orta ve ileri seviyeye, yeteneklerine göre seçiyor ve ilerliyoruz. Bu noktada her biri alanında uzman yazar, editör ve yönetici kadromuz, toplumun doğru bilgiye en süratli şekilde ulaşmasını hedefliyor.” dedi. Peki, başka neler yapıyorlar?

Yeni Nesil Uzman Platformu

Uzmanlar diyor ki; genel sağlık, diyet ve beslenme, psikoloji, mimarlık, hukuk ve tüm yaşam alanlarını kapsayacak şekilde hizmet veriyor. Mutfak sanatları alanında da aşçı ve diyetisyenler aktif şekilde tarifler üretiyor. Bunun yanı sıra hayatın içinden pratik bilgiler de paylaşıyorlar.

Şüphesiz içerik üretirken en önemli unsur aslında toplumun bu alanlarda merak ettikleri. Google üzerinde merak ettiğiniz herhangi bir bilgiyi aratabilirsiniz. Peki, bu bilgiyi kim paylaşmış, güvenilir mi? Özellikle sağlık, beslenme, hukuk ve ruh sağlığı alanında bu çok önemli bir husus. İşte bu platformun en önemli artısı da bu. Aradığınız bilgiyi alanında uzman kişiden öğreniyorsunuz. Hatta dilerseniz o uzmanla iletişime geçerek hizmet alabiliyorsunuz. Son zamanlarda Youtube üzerinde de video içerik üretmeye başladılar.

Uzmanlar Diyor ki’de Nasıl Yazar Olunur?

Bu konuda da editörler titiz çalışıyor. Yazarları form ya da belge doldurarak değil genelde Whatsapp üzerinden birebir görüşerek seçiyorlar. Yazarlarına sundukları en önemli imkan ise yüksek oranda ziyaretçi kitleleriyle onları buluşturmak. Platform yazarlarına özel ücretsiz temel eğitim ve danışmanlık sağlıyorlar. Bu sayede google üzerinde üretecekleri içeriklerde daha iyi sıralamalar elde edebiliyorlar. Siz de uzmanlardiyorki.com da yazar olmak ve daha geniş kitlelere ulaşmak isterseniz, sosyal medya hesapları, mail ya da Whatsapp hattı üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.