Yılbaşı hediyesi almayı son dakikaya bırakanlara öneriler

Yeni yıla girmemize son gün kala almayı unuttuğunuz ya da bir türlü zaman bulamadığınız hediyeler için paniğe kapılmanıza gerek yok. İşte hediye almayı geciktiren veya son dakikaya bırakanlar için yılbaşı hediyesi önerileri…

Yılbaşı hediyesi

Yılbaşı hediyesi almayı son dakikaya bırakanlara önerileri

Sevdiklerinizi çok mutlu edecek, onları düşündüğünüzü, önemsediğinizi gösterecek, yılbaşı gecesine saatler kala bile hediye edebileceğiniz önerileri sizler için derledik. Merak etmeyin, hala geç kalmış sayılmazsınız.


Son dakika alabileceğiniz yılbaşı hediyesi önerileri

Gece yarısına dakikalar kala bile satın alabileceğiniz hediyelerden işten eve dönerken yol üzerinde bulabileceğiniz önerilere birçok fikri sizin için bir araya getirdik. İşte hediye almayı son dakikaya bırakanlara özel yılbaşı hediye önerileri:

Planlayıcılar

Yeni yıl, yeni umutlar, yeni hedefler, yeni planlar, yeni beklentiler… Birçok yeni düşünceler ile gözümüzde canlanıyor. Tüm bunları görselleştirecek, motivasyonumuzu yüksek tutmamızı sağlayacak ajandalar, planlayıcılar gibi küçük araçlar, yılbaşında daha da önemli olabiliyor. Bu nedenle sevdiklerinize yeni yılda daha planlı, daha düzenli, daha motive ve daha kararlı olmalarına yardımcı olacak özel hediyeler satın alabilirsiniz. Evinizin veya iş yerinizin yakınlarında bir kırtasiye veya kitap evi varsa işiniz çok daha kolay. Yılın son gününde bile kolayca bulabileceğiniz şık bir ajanda ile en iyi yılbaşı hediyesini siz verebilirsiniz.

Lezzetli atıştırmalıklar

Her yerden kolayca ulaşabileceğiniz ve işten eve dönerken yolunuzun üzerinde bile denk gelebileceğiniz marketlerden, kahve dükkanlarından veya tatlı restoranlarından alacağınız lezzetli ikramlar yılbaşında sevdiklerinizi mutlu edebilir. Çeşitli kahveler, lezzetli çaylar, el yapımı çikolatalar, bereket getirdiğine inanılan narlar… Hepsinden harika bir yılbaşı lezzet sepeti oluşturabilirsiniz.

Şans getiren bitkiler

Yeşil bitkileri kim sevmez, hele ki şans getirenleri… Sevdiklerinize hediye alma işini son günlere bıraktıysanız ve kime ne hediye alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız herkesi mutlu edecek şans bitkilerini tercih edebilirsiniz. Şans bambuları, bereket getiren para çiçeği, huzur veren okaliptuslar… Hemen en yakın çiçekçiye koşmaya başlayabilirsiniz.

Hediye kartları

Sevdiklerinizin tarzına göre kıyafet seçmek, onların sevdiği kokuları içeren parfümleri bulmak, zevklerini yansıtan aksesuarları almak her ne kadar keyif verse de biraz zaman alıcı ve kararsızlık yaratıcı olabiliyor. Sonuçta, zevkler ve renkler tartışılmaz. Sizin çok hoşunuza giden bir şey karşınızdaki kişiyi tam olarak yansıtmıyor olabilir. Durum böyle olunca bir de hediye seçme işini son dakikaya bırakınca en risksiz seçenek; hediye kartları. Sevdiklerinizin beğendiği ya da sıkça alışveriş yaptığı bir mağazadan dilediklerini seçebilmeleri için onlara hediye kartı alabilirsiniz.

yeni yıl hediye Sürükleyici kitaplar

Eğer sevdiklerinizin kitap zevkini biliyorsanız hediye seçme işini son dakikalara bırakmış olsanız da sorun değil. En yakın kitapçıdan dostlarınızın en sevdiği tarzdaki kitapları seçebilirsiniz; kişisel gelişim, polisiye, sürükleyici bir aşk hikayesi… Hangi tarz onlara hitap ediyorsa. Ya da sizin çok sevdiğiniz ve mutlaka okumalarını istediğiniz kitapları da seçebilirsiniz. Anlamlı bir not eklemeyi de unutmayın.

Kutu oyunları

Evde geçirilen bir akşamın en büyük eğlencelerinden biri şüphesiz ki kutu oyunları. Eğer yılbaşında sevdiklerinizin evlerine davetliyseniz hem onları çok mutlu edecek hem de hep birlikte eğlenceli zaman geçirmenizi sağlayacak kutu oyunlarını satın alabilirsiniz. Üstelik böylece sadece yılbaşı gecesini değil, evde arkadaşlarıyla geçirecekleri diğer zamanları da eğlenceli hale getirmelerini sağlayabilirsiniz.

Mis kokular

Kişisel kokular seçmek hele ki bir başkası için her zaman daha zordur. Çünkü, aynı marka parfüm dahi olsa kişiden kişiye ten farkından dolayı farklı kokabilir. Ancak, oda kokularında durum farklı. Ferah, taze, hafif kokular çoğu insanın ev ortamında tercih ettiği koku özellikleri. Bu nedenle kişisel bir parfüm seçimi kadar zaman harcamadan hoş kokulu bir mum, ferahlatıcı bir tütsü, tazeleyici bir oda kokusu güzel bir yılbaşı hediyesine dönüşebilir. Dekorasyon mağazalarında şık ve hoş kokulu mumlar bulabilir, yaşadığınız yerin yakınlarında aktar varsa birkaç tütsü alabilir veya en yakın marketteki oda kokularını değerlendirebilirsiniz.

Bağış sertifikası

Sevdiklerinizin önemsediği, değer verdiği kurumlara onun adına bağışta bulunarak hem onlara çok anlamlı bir yılbaşı hediyesi verebilir hem de yüzleri de kocaman güldürebilirsiniz. Sevdiklerinizin adına ağaç dikebilir; TEMA, KAÇUV, WWF, TOKTUT gibi farklı alanlarda hizmet veren kuruluşlara bağış yaparak mailinize hızlıca gelen sertifikayı hediye edebilirsiniz. Hem sosyal sorumluluğun paylaşılmasına katkı sağlayabilir, hem de sevdikleriniz için anlamlı bir yılbaşı hatırası yaratabilirsiniz.

Dijital abonelikler

Eğer çeşitli tarzdaki filmleri, müzikleri, podcastleri takip etmekten hoşlanan sevdikleriniz varsa gece yarısına 1 dakika kala bile onları çok mutlu edecek bir yılbaşı hediyesi verebilirsiniz. İstedikleri filmleri, dizileri istedikleri zaman izleyebilecekleri, müziklerini zevklerine göre düzenleyip dinleyebilecekleri sanal ortamlar onları çok mutlu edecektir. Günümüzde bu hediye türü için birçok seçenek bulabilmeniz mümkün; Netflix, YouTube, Amazon Prime, Spotify, Gain… Sevdiklerinize premium üyelikler sağlayabilirsiniz.

Sevginin ve yeni yılın temsilcisi: Kar Küresi

Yılbaşı denilince akla ilk gelen hediyelerden biridir kar küresi. Belki de bu yüzden çoğu kez elimiz gitse de almaktan vazgeçeriz. Bu yılbaşı hayatınızdaki kadına romantik bir kar küresi ile zarif bir hediye vermeye ne dersiniz?

Klişe gibi görünse de sizin tarafınızdan ilk kez tercih edilen bu hediye, bir de özenle seçilmişse kesinlikle çok özel olacaktır…


yılbaşı hediyeleri

Yılbaşı şıklığı gardıroplarımızda: Pijama Takımı

Kırmızı tonlarının hakim olduğu şık bir pijama takımı harika olurdu. Yılbaşı enerjisinin, yeni yılın ilk sabahında da devam etmesini sağlayacak pijama takımı hangi kadını mutlu etmez ki…

Asla unutulmayacak bir hediye tercih edenlere: Müzik Kutusu

Bir müzik kutusu neler anlatır neler… Sevgiliye hediye edildiğinde romantizm, anneye hediye edildiğinde nostalji, kız kardeş veya çocuğa hediye edildiğinde ise sizden ona kalacak bir sanat mirası olur.

Yeni yılın hakkını vermek isteyenlere konsepte uygun: Yılbaşı Kazağı

Yılbaşı partisi geç biterse, parti sonu hava soğuk olabilir. İşte tam da o anda sizin hediyenizin ne kadar doğru bir tercih olduğu anlaşılır. Bizden söylemesi, seçeceğiniz yılbaşı kazağı şık elbiselerin üzerine de harika duracaktır.

Her kadının vazgeçilmezi: Takı ve Mücevher

Bir kadının ışıltısını ortaya çıkaracak parça kesinlikle şık bir takıdır. Seçeceğiniz mücevhere dikkat edin. Ona özel ve yakışacak bir mücevher olsun.

Parfüm

Seni düşünüyorum diyen bir hediye! Kokusunu ruhunuza kazıdıysanız, parfümünü biliyorum mesajı da verebilirsiniz. Özel, klasik ve zarif bir hediye arıyorsanız, buldunuz!

Rengarenk Kokulu Mumlar

Mum hediyesi hem risksiz hem de zarif bir seçim olacaktır. Özellikle rengarenk, kokulu ve doğal mumları tercih edebilirsiniz. Banyo, salon ve yatak odalarını süsleyecek kokulu mumları seçerken kokularına dikkat edin.

Kol Saati

Hem kadında hem erkekte şıklığı tamamlayan parça saattir. Hayatınızdaki modern ve şık kadınlar için aradığınız hediye kol saati olabilir.

Makyaj Malzemesi

Makyaj malzemesi hangi kadını heyecanlandırmaz ki? Bakımlı kadınlar için harika bir hediye diyebiliriz!

Peluş Oyuncaklar

Hediyenize güzel bir not eklemeyi de unutmayın! Yılbaşı hediyesi olarak peluş oyuncak tercih edecekseniz, geyik, Noel Baba, Noel cüceleri ve kardan adam harika seçim olur.

Yılbaşı Temalı Çorap

Yılbaşında giyilecek kazak, pijama, iç çamaşırı ve çorap önemlidir. Bu yılbaşında olmasa bile gelecek yıl sizin hediyenizi giymesi harika olmaz mı?

Sıcak Su Torbası

Yılbaşının gelmesi ile birlikte soğuk kış günlerinin de geldiğini hissediyoruz. Bu yüzden kış günlerinin vazgeçilmezi olan ve bir çoğumuzun elinden düşmeyen sıcak su torbası güzel bir yılbaşı hediyesi olacaktır.

Yılbaşı Kutusu

Onu mutlu edecek her şeyi bir araya toplamaya ne dersiniz? Şirin bir kutunun içinde yeni yıl bibloları, mum, şeker, kurabiye, not ve ferah kokulara yer verebilirsiniz.

Unutulmaz bir tatile ne dersiniz?


Kızınız, eşiniz, anneniz veya sevgilinizle yılbaşında baş başa olmak 2023’e en iyi şekilde girmektir.

Astroloji: 26 Aralık 2022 – 1 Ocak 2023 haftalık burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.