Anneler Günü Özel Hediye Tavsiyeleri

Anneler günü tarihi olarak en eski ve en çok kutlanan günler arasında yer alır. 1914 yılında ABD’de resmen kutlanmaya başlanılması ardından tüm dünyada kutlama tarihi olarak belirlenmiştir. Anneler günü ne zaman sorusuna yanıt olarak ülkemizde mayıs ayının ikinci pazar günü yanıtı verilebilir. Siz de annenize sürpriz yaparak onu şaşırtmak isterseniz Karaca tarafından sizin için hazırlanan anneler günü için hediye seçeneklerine göz atabilir, annenizi şaşırtabilirsiniz.

anneler günü hediye

Yeni Anneye Anneler Gününde Ne Alınır?

İster ilk kez alın isterseniz defalarca kez almış olun anneye hediye almak oldukça özeldir. Anne ile çocuğu arasında hali hazırda olan güçlü bağın bir nişanı olan anneler günü için siz de farklı hediye seçenekleri arasında seçim yapabilirsiniz. Yeni anneye eğlenceli bir hediye almak isterseniz pamuk şeker, popcorn ya da hot dog makinesi gibi cihazları tercih edebilirsiniz. Banyo ürünleri arasında yer alan bornoz setleri de aileler için oldukça hoş hediyeler arasında yer alır. İlk kez hediye alacaksanız fazla sürpriz seçeneklerini değil annenizin ihtiyacı olan ürün ya da aksesuarlara yönelebilirsiniz. Özellikle bir yemek ya da çatal bıçak çatal seçeneklerine göz atabilirsiniz. Anneler günü hediyeleri için sınır sizin tercihinizdir. Bu nedenle oldukça çok çeşitli ürüne ulaşabilirsiniz. Bunlar arasında birbirini tamamlayan ürünler de yer alır. Bir baharat takımı seçebilir, yanına tuzluk ve karabiberlik ekleyebilirsiniz. Hatta kahvaltı sofralarını zenginleştirecek kahvaltı setlerine göz atabilirsiniz. Sağlıklı yaşamı kendine ilke edinen bir anneniz varsa smoothie blender cihazlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca ayva sirkesi, fındık ezmesi ve zeytinyağı ya da kara üzüm sirkesi sağlıklı yiyecekleri değerlendirebilirsiniz. Anneler günü hediyesi el yapımı ürünler arasında yer alan yeşil çay gibi sağlıklı içecekleri hediye listenize alabilirsiniz.

Anneler Günü İçin Önemli Hediyeler

Anneler günü hediyesi fikirleri arasında seçim yaparken bu önemli gün için önemli hediyeleri değerlendirebilirsiniz. Öncelikle aldığınız tüm hediyeler sizi hatırlatacağı için önemli olduğunu unutmamalısınız. Ancak annenizin size daha çok zaman ayırmasını istiyorsanız, anneler günü özel hediyeler arasında yer alabilecek robot süpürge seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Temizlik işini annenizden alıp bir robota devretmek isterseniz bu süpürgeler tam size göre. Güzel yemekleri daha anlamlı kılan yemek takımlarını da inceleyebilirsiniz. Farklı tasarımlardaki ve parça sayısındaki yemek takımlarını tava ve tencere setleri ile tamamlayabilirsiniz. Wok tava ya da grill tava seçebilir, bu ürünlerin setlerine de göz atabilirsiniz. Bütünlük ve dekorasyonda birlik tercih eden anneler için bakır tencere ve kupalar harika bir seçenek olabilir. Bakır gibi ahşap da dekorasyonu tamamlayan ürünler arasında yer alır. Kesme tahtası, biber ve tuz değirmeni ile birlikte ahşap ekmek kutusu seçerek set yaratabilirsiniz. Alüminyum ürünleri isterseniz kilitli ya da düz kek kalıbı seçebilir, bu seçimi kek ve pasta takımları ile süsleyebilirsiniz. Anneler günü hediye seçimi için ev nevresim takımı seçeneklerine de yönelebilirsiniz. Tek ya da çift kişilik nevresim takımlarını değerlendirebilirsiniz. Siyah, kahve ve beyaz başta olmak üzere birçok renkte tasarlanan ürünler ile birlikte yatak odası dekorasyonuna fark katabilirsiniz.

Anneler Günü Kartı Nasıl Yapılır?

Güzel ve unutulmaz bir gün geçirmek için anneler günü hediyesi fikirleri arasında hediye kartları da önemli bir yer tutar. Siz de güzel bir kart hazırlayabilirsiniz. Kendi yaptığınız bir resmin üzerine annenizi ne kadar çok sevdiğinizi yazabilir, anneler gününü kutlayabilirsiniz. Kart güzel bir hediye kutusuna yerleştirebilirsiniz. Kartı gizlemek istemiyorsanız anneler günü için hediye paketinin üzerine yapıştırabilirsiniz. Hediye kutular arasından açık renkli tasarımları seçerek boyayabilir bu şekilde annenizi şaşırtabilirsiniz. En güzel hediye kutular ve unutulmaz hediyeler için Karaca’nın sizin için hazırladığı özel sayfaya göz atabilir, dilediğiniz hediyeyi seçebilirsiniz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.