Haluk Levent: AFAD da bizim AHBAP da!

Deprem bölgeleri için çalışma başlatan AHBAP Derneği’nin hedef gösterilmesi üzerine açıklama yapan Haluk Levent, “Çalışmalarımıza sekte vurmak isteyenlere inat, AFAD da bizim AHBAP da” dedi.

Haluk Levent

Twitter hesabından açıklama yapan AHBAP Derneği’nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, deprem bölgeleri için yardım toplayan derneğin hedef gösterilmesi üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Haluk Levent paylaşımında, “Koordinasyonunun başındayım ve sosyal medyaya bakamıyorum bile. Aranızda beni seven varsa gerçekten varsa bir twit istiyorum. Çalışmalarımıza sekte vurmak isteyenlere inat! Afad da bizim Ahbap da! Tek cümle istiyorum! Afad da bizim Ahbap da!” ifadelerini kullandı.


Paylaşımın ardından Haluk Levent’e destek paylaşımları yapılmaya başladı.


Ne olmuştu?

MHP’li Birol Gür, 10 kentte büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için seferber olan AHBAP ve Babala TV’yi hedef almıştı.

MHP İstanbul İl Başkanlığı görevinden geçen yıl aralık ayında istifa eden Birol Gür, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla, ilk günden itibaren deprem felaketi mağdurlarına yönelik yardım faaliyetlerini sürdüren Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP Derneği ve Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur’u hedef almış, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:


“Lütfen yardımlarınızı AFAD üzerinden yapınız. AHBAP çavuş ilişkileriyle UĞUR’suz ellere yapılan yardımların ne kadarı depremzedelere ulaşıyor endişelerimiz var.”

birol gür

Bakan Kurum: 122.141 binanın yıkık veya ağır hasarlı olduğunu tespit ettik


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.