Erkek arkadaşına alerjisi olan kadının ilginç hikayesi

Sevgilinize alerjiniz olsa ne yapardınız? Virginia Nault isimli ABD Massachusetts’te yaşayan bir kadın, erkek arkadaşına alerjisi olduğunu söylüyor! Çünkü 22 yaşındaki genç kadın, ne zaman sevgilisinin yanına gitse vücudunda döküntüler çıkıyor. Bu durum, geçtiğimiz kış mevsiminden beri devam ediyor. İlginç bir şekilde, bu alışılmamış olay internetteki birçok kişi tarafından “sadakatsizlik” belirtisi olarak yorumlandı.

Erkek arkadaşına alerjisiVirginia Nault, ABD Massachusetts’te yaşayan, 22 yaşında sıradan hayatı olan bir kadın. 2022 yılının Aralık ayına kadar hayatındaki her şey fazlasıyla sıradandı. Ancak bu tarihlerde bir flört uygulaması olan Bumble’da tanıştığı Steve Johnson adında bir adamla sevgili oldu.

Her şey genç çift için yolunda gidiyordu, tabi fiziksel yakınlık başlayana kadar! İkili ne zaman yan yana gelse Nault’un vücudunda kızarıklıklar çıkıyordu. Geçmişte egzama ve diğer cilt rahatsızlıkları ile uğraşan Nault, ilk başta bu durumun sevgilisi ile alakalı olduğunu düşünmüyordu. Ancak semptomlar sadece sevgilisinin yanında ortaya çıkıyordu.


Bu noktadan sonra işler sarpa sarmaya başladı. Başlangıçta semptomlarını “mevsimsel alerji” olarak nitelendirmişti. Ancak tesadüf o ki “mevsimsel alerji” sadece sevgilisiyle buluşunca ortaya çıkıyordu. Nault ancak altı ay sonra parçaları birleştirdi ve problemin Steve olabileceği sonucuna ulaştı. Sevgilisinin evine ilk gittiğinde gözleri kaşınmaya ve vücudu kızarmaya başlamıştı. Evinden ayrıldıktan sonra ise bu şikayetleri kısa bir zamanda geçiyordu.

Nault, böylece erkek arkadaşına alerjisi olduğunu fark etti. Şaşkın kadın, ilk başta bu durumu sevgilisinin evindeki havaya veya Steve’in kullandığı bir vücut ürününe bağladı. Steve, bu teoriyi test etmek için çamaşır deterjanlarını, banyo malzemelerini ve parfümünü değiştirse de hiçbir şey değişmedi.


nault

Nault hala kendisine reaksiyon gösteriyordu. Mayıs ayında bir dermatoloğa, iki alerji uzmanına ve bir göz doktoruna giden genç kadın, sorununa net bir cevap bulamadı. Bu arada da durumun sevgilisinden kaynaklandığı düşünceleri çığ gibi büyüdü. Bir noktada Nault, o kadar kötü bir alerjik reaksiyon geçirdi ki, acil servise bile kaldırıldı.

Sosyal medya kullanıcıları, Nault’un alerjisinin Steve’in onu aldatmasından kaynaklandığına inanıyor. Ancak Nault bu dedikodulara pek kulak asmıyor. Bu durumun ikisi için de çok stresli olduğunu söyleyen kadın şu ifadeleri kullanıyor:

“Günün sonunda beni tanımıyorlar, onu tanımıyorlar ve bizim ilişkimizi bilmiyorlar.”


Şu anda Nault’un ilginç alerjisinin sebebi bulunamadı ancak araştırılmaya devam ediyor.

Astroloji: 4 burcun 1,5 yıllık sınavı sona eriyor, 17 Temmuz’da kaderin yönü değişiyor!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.