AnadoluJet indirimli bilet kampanyası: 21-22 Ağustos’ta ucuza uçak bileti!

AnadoluJet’in ucuza uçak bileti kampanyası başladı! Peki kampanya yurt içinde mi yurt dışında mı geçerli? Kampanyanın satın alım tarihleri neler? Kampanyadan faydalanmak için ne gerekiyor? AJet indirim kodu nerede? İşte yanıtları…

indirimli bilet

Peş peşe gelen zamlardan sonra Anadolu Jet’ten sevindirecek bir haber geldi! Daha öncesinde uçak biletlerine zam gelmişti. Anadolu Jet ise yeni açıklamasında uçak bileti kampanyası yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamada kampanya tarihlerine yer verdi. İşte merak edenler için ayrıntılar ve Anadolu Jet indirim kodu…

Anadolu jet’ten kaçırılmayacak kampanya

Anadolu Jet 22 ve 23 Ağustos 2023 tarihlerinde iç hat uçuşları için alınacak biletlerin yüzde 30 indirimli olarak verileceği bildirildi. “AnadoluJet’in %30 indirim kampanyası ile Türkiye’nin farklı kültür ve coğrafyalarını sonbahar ve kışın güzellikleri eşliğinde keşfetmenin tam zamanı” başlığı ile verilen kampanyaya baktığımızda bilet satış işlemlerinin başladığına yer verildi.


İndirim kodu geldi: Peki bileti nasıl alırım?

İndirim kodu ile alınacak biletler yüzde 30 daha ucuz olacak. Konu ile ilgili Anadolu Jet tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “www.anadolujet.com adresinden veya mobil uygulamasından uçuşunuzu planlayın. Kredi/banka kartı ile yapacağınız işlemlerinizde ödeme sayfasında ‘Promosyon kodu’ alanına “AJET30” indirim kodunu girin ve uygula butonuna basarak kampanyadan yararlanın (Uygula butonuna basıldığında indirimli tutar ekrana yansıyacaktır)”

AnadoluJet indirimli bilet kampanyası hangi tarihler için geçerli?

22 ile 23 Ağustos tarihlerinde alınacak biletlerin 1 Ekim ile 24 Aralık 2023 tarihleri arasında olacağı belirtildi. Ancak 10 ile 20 Kasım arası dahil değil. Özetlemek gerekirse 1 Ekim ile 9 Kasım arası ve 21 Kasım ile 24 Aralık arası alınacak biletler yüzde 30 indirimli olacak.


Kampanyaya ilişkin diğer detaylar ise şu şekilde verildi:

22 – 23 Ağustos 2023 tarihleri arasında alınacak biletler için geçerlidir. 01 Ekim – 24 Aralık 2023 tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerlidir. (10 – 20 Kasım 2023 tarihleri arası hariç). Kampanya kapsamında vergiler ve harçlar hariç ücret üzerinden %30 indirim sunulacaktır. %30 indirimin uygulanabilmesi için ödeme aşamasına gelindiğinde “AJET30” indirim kodu girilmelidir. Kampanya, Kuzey Kıbrıs hariç tüm yurt içi direkt ve aktarmalı uçuşları kapsamaktadır. Kampanya sadece AnadoluJet tarafından gerçekleştirilen (Türk Hava Yolları seferleri ve Codeshare seferler hariç) tarifeli seferlerde geçerlidir.

Kampanya AnadoluJet ve Türk Hava Yolları web sitesi / mobil uygulamasında geçerlidir. Rezervasyon yapıldıktan sonra en geç 1 gün içerisinde biletleme işlemi tamamlanmalıdır. Kampanya 3.000.000 koltuk sayısı ile sınırlıdır. Kampanya kapsamında alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik işlemlerinde orijinal bilet kuralları geçerlidir.

Bu kampanya diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez. Kampanya grup rezervasyonları için geçerli değildir. AnadoluJet, kampanya ile ilgili kural ve koşulları, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme ve herhangi bir zamanda teklifi iptal etme hakkını saklı tutar.


AnadoluJet, kurallara aykırı olduğu tespit edilen durumlara karşı yasal işlem yapma hakkını saklı tutar. Anadolu Jet’in söz konusu bilet kampanyasını önümüzdeki Eylül ayı için yapması daha uygun olurdu. YKS tercihlerinden sonra üniversiteler Eylül ayında açılacak. Yurt içinde ucuz bilete en ihtiyaç duyulan zamanda yapılması gerekiyor.

Astroloji: 21 – 27 Ağustos haftalık burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.