Astroloji: 20 Haziran Güneş Yengeç transiti burç yorumları

burç yorumları

Astroloji: 20 Haziran Güneş Yengeç transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 20 Haziran Güneş Yengeç transiti burç yorumları

Genel etkileri:

Güneş, 20 Haziran itibariyle Yengeç burcuna geçiyor. Tüm burçları etkileyecek Yengeç dönemi başlıyor. Önümüzdeki bir ay, ailenizle ve sevdiklerinizle olmak, aşina olduklarınız ve sizi mutlu eden yakın çevrenizde güven bulmak, evinizle ilgilenmek, ailenizi ön plana almak için güzel bir dönem olacak. Hepimiz hayata dair ihtiyaçlarımız ve hedeflerimize odaklanacağız. Aile, kökler ve eskiye dönüşü oldukça yoğun hissedeceğiz.


Bu süreçte ev işleri ile ilgilenmek, yuva kurmak, çocuklarla ilgilenmek, çocuk bakmak, sevdiklerinize, ebeveynlerinize aile büyüklerinize bakım ve ilgi göstermek ve tatil yapmak için ideal bir zamandır. Bu süreçte konfor alanınızdan çıkmak, kendinizle ilgili değişimler yapmak pek de kolay olmayabilir.

Burç yorumları

Güneş Yengeç transiti tüm burçları nasıl etkileyecek? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Aile ve ev konularınız gündemde olacak. Yeni bir ev sahibi olabilirsiniz. Ailenizdeki bir problem olumlu sonuçlanabilir. Aile mülkleriyle ilgili bir sorun bu dönemde çözülebilir. Bir taşınma söz konusu olabilir. Tek başına yaşamaya karar verebilirsin. Ya da bu dönemde, evden çalışmaya karar vermen de gündeme gelebilir.

Size miras kalan, bugünlere getirdiğiniz özelliklerinizi nasıl değerlendirdiğinize odaklanabilirsiniz. Rahatsızlık duyduğunuz, sizi baskıladığını ya da engellediğini düşündüğünüz davranışları tekrarlamadığınızdan emin olmalısınız. Bu davranışlar her zaman ve gerçekten koruyucu olmayabilir. Dolayısıyla kararlarınızı, tercihlerinizi neye göre belirlediğinize dikkat etmelisiniz.

Bu bir aylık süreçte ailenin güvenliği ve geleceği hakkında yeni kararlar alabilir, yeni hedefler belirlemek isteyebilirsin. Gayrimenkul alım satım işleri yapman söz konusu olabilir. Evlenebilir, eğer çocuk düşünüyorsan, bu konuda güzel haberler alabilirsin. Taşınma, ev değiştirme konuları gündeme gelebilir. Uzaktaki aile bireyleri bizi ziyarete gelebilir. Ebeveynlerimiz ile geçmişten gelen sorunları masaya döküp, bir çözüm bulmak için tartışmamız da mümkündür.

22 Haziran’daki Oğlak Dolunayı’nın da etkisiyle özellikle aile büyükleri veya otorite figürleriyle yapacağınız konuşmalar önem kazanabilir. Eğer bu figür sizseniz, yanınızdaki kişiler için yeni fikirleriniz olabilir. İş bitirme, kurma, arayışlarınız, devletle ilgili süreçleriniz meyvesini verebilir. İş ve sosyal arkadaşlıklar noktasında dengeyi kurmayı öğreneceğiniz bir süreçtesiniz.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: İletişim kurma beceriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle insan iletişiminin etkin olduğu mesleklerde çalışanlar sürpriz tekliflerle karşılaşabilirler. Kardeşinizle aranızda bir kırgınlık varsa bu dönem aranızdaki buzlar eriyebilir. Sabit olan bazı fikirleriniz tek tek değişecek. Yeni eğitimler, yeni çevreler hayatınıza girebilir. Yeni gelir kaynakları karşınıza çıkabilir.

Yeni başlangıçlara hazırlanabilir, birilerini buna hazırlayabilirsiniz. Kendinizde olanı geliştirip ortaya çıkaracağınız, insanların kullanımına sunacağınız etkiler altındasınız. Bu konuda sosyal ortamlarda da dikkat çekebilir, teklifler alabilirsiniz. Bu süre zarfında, duran varlıklarınızın değerini artıracak akıllıca yatırımlar yapmak isteyeceksiniz.

Kardeşlerinizle de iyi iletişim kurabileceksiniz. Eğitim hayatın sürüyorsa, fikir değiştirerek başka bir alana geçiş yapmak isteyebilirsin. Bu arada sosyalleşme ihtiyacın da artış gösterecektir. Hayatına birçok yeni insan girebilir. Eski bir çocukluk arkadaşı ya da uzun zamandır görmediğimiz bir akrabamız ile karşılaşmamız da mümkündür.

22 Haziran’daki Oğlak Dolunayı’nın da etkisiyle ekonomik ve kişisel açıdan güçleneceğiniz, birikime ya da sermayaye dönüştüreceğiniz fikirler üzerinde durabilirsiniz. Ticari ve hukuki konularda beklentileriniz gerçekleşebilir, tıkanıklıklar açılabilir. Gündemlerinizin değişmesini beklerken bu değişimi ne yönde yapacağınız ya da istediğiniz önemlidir. Bu yüzden farklı düşünceler, kültürler ve sektörlerle de ilgilenmeniz gerekebilir.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu dönemde finansal konularda endişelerin artabilir, kendini, aileni ve sevdiklerini maddi konularda güvence altına almak isteyebilir, bu nedenle sezgilerine güvenerek yeni adımlar atmak isteyebilirsin. Ancak rasyonelliği elden bırakmamalı, ayağı yere basan projelere yönelmelisin. İş yapma stiliniz, düzeniniz, beklentileriniz konusunda bazı farkındalıklar, yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Doğru olduğunuza inandığınız konuların sandığınız gibi olmadığını gördüğünüzde değişim kaçınılmazdır. Maddi ve manevi açıdan bu değişikliğe hazırlanmanızda fayda var.

Sağlık, sosyal hizmetler, gastronomi, tasarım, insan kaynakları, emlak işleri ya da evden yapılacak işler konusunda bir adım atabilirsiniz. Bu alanlarda başarılı sonuçlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz, yeteneklerinizi görmeli ve kullanmalısınız. Kendinizi değerli hissetmek, kafanızı rahatlatmak adına bazı harcamalar yapabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı temin ederken, tatil planları yaparken ipin ucunu kaçırmamaya dikkat edin.

Para konularında uzun süredir bizi meşgul eden bir konuda karara varabiliriz. Ancak, duygularımızla olduğu kadar mantığımızla da hareket etmeye çalışmalıyız. Bu süreçte büyük yatırımlar için adımlar atabilirsiniz. Gelir ve giderleriniz kontrol altında tutulduğu sürece, istikrarlı bir mali durumunuz olacaktır. Başkalarını desteğine çok güvenmemeli, havadan gelecek paralara bel bağlamamalısın. Müsrif ağırlamaktan kaçınmalı ve kazandıklarınızı elinizde tutmaya gayret göstermelisin.

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı, sizi parasal konulardaki sorumluluklarınızla ilgilenmeye daha fazla itecektir. Ödemeler, banka ya da resmi kurumlarla ilgili işlemler, hukuksal konular, miras ya da alacak verecek işleri gündeminizde yer bulabilir. Bazı kazanımlarınız olabilir, işlerinizin geri dönüşlerini alabilirsiniz. Ekside olduğunuz durumları toparlamak adına iyi bir süreç olduğu kadar artık bir disiplin oluşturmanız gereken de bir süreçtesiniz. Kendinizi sıkıntıya sokmadan, idareli ve dengeli olmanın formüllerini arayabilirsiniz. Yeni fark ettiğiniz ya da tedavi sürecindeki rahatsızlıklarınız noktasında artık sonuç almaya başlayabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Merkür ve Venüs sizin burcunuzda hareket ederken şimdi Güneş de sizin burcunuzda parlayarak yaşam enerjiniz ve hayattan aldığınız keyfi giderek artıracaktır. Kendine daha çok güvenebilir, duygusal beklentilerini daha iyi kavrayabilirsin. Bu bir aylık süreçte kendini huzurlu, keyifli ve güvende hissedeceksin. Kırılması gereken zincirleri, kapatılması gereken döngüleri net bir şekilde göreceksiniz. Sizi aynı yerde saymaktan kurtaracak etkiler duygusal ve sosyal ilişkilerde de yüzünüzü güldürecektir.

Güneş hayatınızın her alanında size destek verecek. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Ekonomik durumunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya prim hesabınıza yatabilir. Fakat önce ben demelisiniz! Siz gerçekten bu hayattan ne istiyorsunuz bunun farkına vardığınız zaman mutlu olacaksınızdır.

Hayatında yeni bir başlangıç yapmak ya da seni ve sevdiklerini maddi ve manevi güvence altına alacak yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsin. Motivasyon aramak, güvence bulmak istediğiniz durumların aksine kendi potansiyelinizi bularak ilerlemek gerektiğini görebilirsiniz. Öne çıkma fırsatı yakalamışken bunları hayatınızda belirleyici olması üzerine kullanmalısınız.

22 Haziran’daki Oğlak Dolunayı’nın da etkisiyle hayatınıza alacağınız insanlar konusunda yeni düşünceler benimseyebilirsiniz. Bitiş ve başlangıçlardan ziyade bunlara zemin oluşturan durumları fark edebilirsiniz. Kararlarınızı belirlediğiniz kriterleriniz, düşünceleriniz ve hatta duygularınız bile değişebilir. Sürüncemede kalmak yerine adım atmayı tercih edeceksiniz.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları:

20 Haziran itibariyle başlayacak ve etkisi 1 ay boyunca süreç bu dönemde hem sağlığınız hem psikolojik durumunuz iyiye gidecek. Karamsarlık yerine yüzü gülen bir Aslan burcu olacak. Sağlık sorunları olanlar kendilerini daha enerjik ve zinde hissedecekler. Geçmişin hesabını yapabilir, korkularından arınmak, zihinsel bir temizlik yapmak için çaba gösterebilirsin. Psikoloji, kişisel gelişim konularına yönelebilirsiniz. Hayatınızı düzene sokmak için son derece uygun bir dönemde olacaksınız.

Artık kendinizi yormaya değmeyen konular için daha fazla uğraşmamanız gerektiğinin farkındalığına ulaşabilirsiniz. Alışkanlıklarınız değişebilir, yenilenebilir. Çıkamayacağınızı sandığınız girdapların aslında sizin için küçük bir su birikintisi olduğunu görebilirsiniz. Tepkilerinizle, hislerinizle gözünüzde büyüyen her şeyi azaltmalı ve yeni deneyimler için yer açmalısınız.

Psikolojik sorunlarınızı, işle ilgili kaygılarınızı, ailenizle ilgili çözüm arayışlarınızı profesyonellerle görüşmeniz daha akıllıca olacaktır. Sizden farklı düşünen kişilerden görüş almanız daha verimli günler yaşamanıza yardım edebilir. Güven vermeyen yerlerde konuşmamaya, alışveriş yapmamaya, emin olmadığınız yardım faaliyetlerine tüm imkanlarınızı sunmamaya özen gösterin.

22 Haziran’daki Oğlak Dolunayı’nın da etkisiyle çalışma koşullarınızla ilgili yeni bir sayfa açabilirsiniz. Sürdüremediğiniz işleri bırakmak, yeni araştırmalara yönelmek, farklı sorumluluklar üstlenmek ve düşüncelerinizi paylaşmak için önemli bir fırsat yaratabilirsiniz. Kendinizi toparlamaya nereden başlayacağınızı görebilirsiniz. Özellikle yaşam tarzınızla ilgili konularla fazlaca ilgilenmeniz gerekebilir.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Sosyal yönünüzün ön plana çıktığı bir döneme giriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamda gücünüzü kanıtlayacaksınız. Eğitim başarısı da olabilir kariyer başarısı da ama sonuç her türlü güzel olacak. Dostlarınızdan destek görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında rol alabilirsiniz. Hedeflerinde ve gelecek planlarında dönüşümler yaşanabilir. Yeni projelerde yer alabilir, sosyal çevrenden destek görebilirsin.

Güneş önümüzdeki bir ay boyunca, hayatınızda yapacağınız değişikliklere ışık tutabilir. Ayağa kalkan, devam eden, sorumluluklarını bilen biri olmak her şeyi değiştirir. Eskiye takılmayı bırakın. Geleceğinize hizmet etmek adına önemli bir dönemde olduğunuzu unutmayın. Geçmişte sizi üzen ilişkiler ve konular, bugünü nasıl geçireceğinizi anlamanıza yardımcı olabilir. Sosyal ortamlarda göz doldurabilirsiniz, kendinizi ve enerjinizi kısıtlamayın.


22 Haziran’daki Oğlak Dolunayı’nın da etkisiyle duygusal ve ekonomik görüşmeler, yatırımlar gündeminizde olacaktır. Yaşamınızın ilerleyen günleri için alacağınız kararları bu dolunayla ile netleştirebilir ve sağlamlaştırabilirsiniz. Yatırım ve birikim planları yapabilir, ailenizden gelecek desteği kullanarak yeni bir alan oluşturabilirsiniz.

Mevcut ilişkini gözden geçirebilir, ilişkine ciddiyet kazandırmak isteyebilirsin. Aşık olabilirsin. Şayet hayatınızda biri yoksa aşk kapınızı aralık bırakmanızda fayda var. Bu Dolunay, senin için yaşamdan keyif almakta zorlanacağın, keyifleri sorumluluk haline dönüştüreceğin bir döneme işaret ediyor.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Kariyer hayatınızda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu dönem başladığınız işlerde beklediğinizden daha güzel bir başarı elde edebilirsiniz. İş hayatındaki zorluklara göğüs gererseniz sonucunu fazlasıyla alacaksınız. Çalışmıyorsanız gelecekle ilgili yapmak istedikleriniz için destek bulabilirsiniz. Eğer iş arıyorsan, bu dönemde iş bulma ihtimalin var. Ev ya da yaşadığın şehri değiştirme konusu da gündeme gelebilir.

Hem ekonomik açıdan rahatlayacağınız hem de beklediğiniz saygınlığı elde edeceğiniz haberler alabilirsiniz. Kendinizi yenilemek, geliştirmek adına iyi bir dönemdesiniz. Uyum sağlamanız gereken bir düzenleme gündeme gelebilir. Gerek evinizde gerekse çalışma ortamınızda birtakım yenilikler yaşanabilir. Bu yeniliklerin bizzat başlatıcısı da olabilirsiniz. Kendinize güvenin.

Resmi işler kadar sosyal konularda da etkin rol alabilirsiniz. Tutumlu olmak, yoğun zamanları daha az stresle geçirmenizi sağlayacaktır. Aynı tutumluluğu harcamalarınızda da göstermenizde fayda var. Yüksek motivasyon yüksek harcamaları da beraberinde getirebilir. Geçmişteki iş tecrübelerinizi değerlendireceğiniz, bunları geliştirebileceğiniz ya da sonuçlarını alacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz.

22 Haziran’daki Oğlak Dolunayı’nın da etkisiyle ekonomik olarak birikimlerinizi değerlendireceğiniz yeni seçenekleriniz olabilir. Maddi açıdan elinizin güçlü olması, psikolojik olarak daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Ertelediğiniz, zaman bulamadığınız işler konusunda daha özverili ve esnek davranabilirsiniz. Kendinize ve özelinize daha çok önem vermek isteyebilirsiniz. Duygusal konularda yeni adımlar atabilir, resmi süreçleri başlatabilirsiniz. Aynı şekilde, dekorasyon, tadilat, taşınma, alım satım, ailedeki erkek ya da otorite figürlerinin ihtiyaçları ya da önerileri gündeminizde olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz kabul evrakları veya kurul kararı olumlu çıkabilir. Bu dönemde uzaktaki aile bireyleri ya da arkadaşlarımız ile bir araya gelebilir, yurt dışı seyahatleri yapabilir, geçmişte yarım kalmış bir eğitimi tamamlamak için harekete geçebiliriz. Yeni bir eğitim için yurt dışına çıkabilirsin. Yurt dışı ile ilgili bir iş söz konusu olabilir.

Fikirlerin ile takdir edilebilir, önemli kişilerin dikkatini çekebilirsin. Eğer eğitimine devam ediyorsan bu sene senin için bir başarı yılı olabilir. Daha önce gitmediğiniz yerleri keşfetmek için tercih ettiğiniz yerlerin dışına çıkmaktan çekinmeyin. Bu konuda sizi ikna edecek gelişmeler, insanlar hayatınıza gelebilir. Bazı insanlarla yeniden görüşmeye başlayabilir, onlardan öğreneceklerinizle bir rota çizebilirsiniz. Resmi işler, yurtdışı, sosyal mecralar, hukuksal konular, akademik süreçler ve farklı eğitimler gündeminizde yer bulabilir.

Saklanmayı bırakın, süreç sizi ısrarla dışa yönelik olmaya çekiyor. Bunu değerlendirmelisiniz. Dikkatleri üzerinizde toplayabilir, gittiğiniz yerler ya da yaptıklarınızla ilgi görebilirsiniz. Buna ihtiyacınız olduğunu fark edebilir, ilgiden beslenebilirsiniz. Motivasyonunuzun bu şekilde yükselmesi kendinizle ilgili kafa yoracağınız başka gündemler getirebilir. Eskiyi eskide bırakacaksınız.

22 Haziran’daki Oğlak Dolunayı’nın da etkisiyle başvurularınızın neticelenmesi, işlerinizin ödemelerinin gelmesi, eğitimlerin sertifikaları veya bunları kullanacağınız iş tecrübeleri, otoriter kişilerle tanışmak gibi konularda şansınız yüksek olabilir. Özellikle ticari anlamda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bazı bitiş ve başlangıçlar yaşayabilir, insanların farklı yüzleriyle karşılaşabilirsiniz. Ancak hepsinin sonunda “iyi ki öyle olmuş” diyeceğiniz durumlar gerçekleşebilir

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Önümüzdeki bir aylık süreçte giderlerinizi kısma konusunda atacağınız adımlar olumlu sonuç verebilir. Az harcama yaptıkça elinizde para kaldığını göreceksinizdir. Bu dönemde yeni bir krediye başvurman, miras, vergi, sigorta gibi konularda hareketlenmeler olabilir. Bu tutulmayla sürpriz, yeni ve sizi sevindirecek bir finansal gelişme yaşayabilirsiniz. Ancak yine de güvenliğinizi tehlikeye atacak miktarda borç vermemeli, temkinli davranmalısınız. Uzun süredir devam eden bir alacak-verecek meselesi sona erebilir ve sizleri biraz rahatlatabilir.

Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda duygusal ve hızlı kararlar verebilir, çok fazla düşünmeden bizi heyecanlandıran finansal girişimlere yönelebiliriz. Ayrıca ilişkinizde de yeni bir sayfa açabilirsiniz. Eski kırgınlıklar artık son bulabilir. Kalbi boş olanlar ise yeni bir aşka tutulabilir. Ayrıca artık aile üyeleriniz arasındaki tutarsızlıklara da bir son verebileceksiniz. Üniversiteye gitme konusunda ciddi olan öğrenciler çabalarında başarılı olacaklardır.

Kendinizi her ne kadar durağan ve yavaş hissetseniz de, bu hissi yenmeniz uzun sürmeyecektir. İsteklerinizi düşünün. Bunlar zaten önünüze çıkacaktır. Endişeyle yaklaşmak yerine neler yapabileceğinizi düşünerek olaylara bakmak size bir yol verebilir. Parasal konular, ticari faaliyetler, hak sahiplikleri gibi alanlarda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Emeğinizin, ortaya koyduğunuz değerin görülmesi sizi motive edecektir.

22 Haziran’daki Oğlak Dolunayı’nın da etkisiyle kendinize yeni bir düzen kurabilirsiniz. Bir taşınma, yer değişikliği yapma şeklinde olmasa bile yaşam tarzınızda ciddi adımlar atabilirsiniz. Kazanç koşullarınızın ve yöntemlerinizin sizi getirdiği noktayı net bir şekilde görebilirsiniz. Doğruyu yanlışı ayırt etmek, ortaklıklarınızı değerlendirmek, konumunuzu güçlendirmek adına önemli bir süreçtesiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Önümüzdeki bir aylık süreçte ilişki ve evlilik hayatınıza odaklanabilir, özellikle çözümsüz kaldığınız durumları netleştirebilirsiniz. Böylece size iyi gelen ve gelmeyen ayrımını daha iyi yapabilirsiniz. Mevcut ilişkilerinde güven sorunu yaşıyorsan, bu defa sonlandırmaya karar verebilirsin. Ya da partnerinle evlilik yolunda bir adım atabilirsiniz. Eğer ilişkin yoksa evlenmeyi düşünebileceğin birisi hayatına girebilir.

Bu süreçte partnerinizle birbirinize karşılıklı olarak baskı uygulamaktan kaçınmalı, sorunları büyütmeden birlikte konuşarak çözmeyi denemelisiniz. Öğrenciler seçtikleri çalışma konusunda engellerle karşılaşabilirler. Sabırlı olmalı ve başarılı olmak için daha çok çaba sarf etmelidirler. Kendinizi zor bir durumda bulursanız, aile büyüklerinden yardım istemekten çekinmeyin.

Ciddi bir birliktelik kurmak, ortaklıklar konusunda emin olmak isteyebilirsiniz. Aynı paydada olamadığınız insanlarla devam edebilme konusundaki ısrarınızı ve baskınızı durdurmalısınız. Birine güveniyor olmanız onun da size aynı derece güvenmesini gerektirmez. Bunu fark etmek için kendinizden, yaşadıklarınızdan kaçmak yerine hayatın ve insanların gerçeklerine kulak vermelisiniz.

22 Haziran’da sizin burcunuzda gerçekleşecek Dolunay’ın da etkisiyle klasik yöntemlerin ya da tercihlerin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Bunu aykırılık olarak gördüğünüz, düzeni bozmamaya çalıştığınız süreçlerden bazı dersler çıkarabilirsiniz. bu dolunay hayatınızda yeni bir dönemin habercisi olabilir. Hayatınızdaki pek çok alanda kararlar almanızı sağlayabilir. Hayatınızda bazı sonlanmalar ve bitişler yaşayabilirsiniz. Bu hayatınızda sorun olan konularla ilgili de olabilir. Aslında sizler için bir nevi tamamlanma süreci gibi olacak.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Fiziksel ve psikolojik olarak hiç olmadığı kadar iyi hissedeceğiniz bir dönem. Kariyerinizdeki başarılarınız konuşulabilir. Bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ya da yeni iş arkadaşları ile çalışmaya başlayabilirsin. Psikolojik olarak arınacağınız bir dönemde olacaksınız. Yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Sizi olumsuz etkileyen durumların farkına vararak bunların üstüne gitmeyi öğrenebilirsiniz.

Evinizde ve işinizdeki fazlalıklardan kurtulmalısınız, gerçek ihtiyaçlarınızın ve sorumluluklarınızın farkında olmalısınız. Bu size hem bedenen hem de zihnen bir rahatlama getirecektir. Alışkanlıklarınız yeni rutinler oluşturacağı için bu dönemde bir seçim yaparken kriterinizin bu olmasına gayret göstermelisiniz. Yapıcı ve yenileyici bir tutum sergilediğiniz her alanda başarılı olabilirsiniz.

Gereksiz, fazla, atıl durumda olan eşyalarınız, alışkanlıklarınız, seçimleriniz konusunda da düğmeye basmalısınız. Bağınızı koparmanız gerekenler konusunda direnç göstermeyi bıraktığınızda bu gücünüzü başka ve iyi işler için kullanabileceksiniz. Sağlıklı rutinler sadece beslenmeyle olmuyor; bakış açınızın da hedeflerinizle aynı yönde olmasına özen gösterin. Bu özen sizi de başkalarına gösterecektir.

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı ise sizin için biraz zorlayıcı olabilir. Bir taraftan hayatını kontrol altına almak konusunda üzerinde ciddi bir baskı hissedebilir, diğer taraftan hiçbir şeye müdahale edemiyormuş, olaylar sana rağmen gelişiyormuş gibi hissedebilirsin. Belirsizlik seni her zamankinden daha fazla yıpratabilir ama bir müddet olayları akışına bırakmanda yarar var. Unutmayın: Hayatta her şeyi kontrol etmeniz, yönetmeniz mümkün olmayabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Gündeminizi, hayatınızın akışını değiştirecek kararlar ve gelişmeler söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda hareketli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnızsanız kalıcı bir ilişkinin temelleri atılabilir. Aşk Balık burçlarının kapısını çalıyor. Eğer hayatında biri varsa, bu ilişki resmiyete dökülebilir ve evliliğe doğru uzanabilir. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır.

Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ancak duygusal bir döneme giriyoruz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler için son derece uygun bir dönem. Kısa süre içinde hamilelik haberi gelebilir. Tatil planları, arkadaş görüşmeleri, sosyal ortamlarda vakit geçirmek ilgiyi üzerinize çekmenizi sağlayabilir. Siz dışa dönük olursanız ve duygularınızın farkına vararak ilerlerseniz, dışarıda olanların da dikkatini çekeceksiniz.

22 Haziran’daki Oğlak Dolunayı’nın da etkisiyle arkadaşlarınız vesilesiyle elde edeceğiniz fırsatlar, katılacağınız projeler gündeminizde yer bulabilir. Terfi ve statü getirecek gelişmeler yaşayabilir, fikrinizi büyütebilir ve destek bulabilirsiniz. Sosyal sorumlulukların daha profesyonel bir şekilde ilerletilmesi adına çalışmalar yapabilirsiniz.


Geleceğinizi garanti altına alacak yeni yatırım araçlarına yönelebilirsiniz. Kayıplar yaşamamak için önerilere ve bunları kimden aldığınıza dikkat etmelisiniz. Arkadaş çevrenizle ilişkilerinizde sorun yaşarsanız, üzülseniz bile bazı insanları hayatınızdan çıkartmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Astroloji |Bizi takip edin: Instagram, Google Haberler


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.