Astroloji: Eylül 2024 aylık burç yorumları

eylül burç yorumları

Astroloji: Eylül 2024 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Eylül aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

Eylül ayının genel etkileri:

3 Eylül 2024 Başak burcunda Yeni Ay: Başak burcunun yönettiği ev, sıkı çalışarak mükemmele ulaşma gayretinde olduğumuz yerdir. Burası Merkür yönetimindedir, analitik yaklaşımla verimli olma hedefi vardır. İnce eleyip sık dokumak da yine ilgili yaşam alanında sıkça uyguladığımız bir yaklaşımdır. Mantıkçı, pratik bir yaklaşımla ve yeteneklerimizle emek vererek üretmek için yeni şeyler organize etme yoluna gidebiliriz.


Eylül ayının ilk yarısında sağlık, hizmetler, hayvanlar, günlük rutin işlerimiz, bizlere hizmet edenler veya bizlerin hizmet ettikleri bu yeni ay enerjisinde daha bir ortaya çıkıyor. Kapatmaya çalışıp kapatamadığımız konular; özellikle adaletsizliğe ve haksızlığa uğradığınız, hangi olay konu olduysa gündeme gelebilir. Bu Yeni Ay, koşullarınızda büyük bir değişiklik meydana getirebilmeye açık. Değişime direnirseniz veya yıkıcı olursanız hayatınıza daha zorluklar çekebilir ve iyi fırsatları kaçırabilirsiniz.

4 Eylül 2024 Mars Yengeç transiti: Mars Yengeç burcundayken pasif bir agresiflik içinde hareket etmeye meyilli olabiliriz. Karnımızdan konuşur gibi mırıldanarak çevremize tepkiler verir sonra bizi neden duymadıklarına karşın yersiz öfke ve sinirlilik hali gösterebiliriz. Açık ve net davranışlar sergilemekten korkarız. Kaybetme korkumuz iyice üst noktalara gelir. Kendimizi istediğimiz gibi ortaya koyamayız. Bu süreç içerisinde değişime direniriz. Olaylarla yüzleşmek zor gelebilir.

18 Eylül 2024 Balık Dolunayı: Balık burcunda dolunay yeryüzündeki suların yükselmesi, duyguların da kabaran sular, nehirler, denizler gibi yükselip taşma aşamasına gelmesidir. Bilinçaltına itilmiş şeyler rüyalar ve semboller aracılığıyla anlam kazanabilir. İlişkiler ve ortaklıklar, sözleşmeler öncelikli konular halini alırken, bu evrede bir şeylerin sonuna gelindiği hissedilebilir ya da beklenen olumlu veya olumsuz sonuçlar alınabilir. Diğer yandan kendimizi olduğumuz gibi kabul etmeyi, yaralarımızı kapatmayı, savaşmayı bırakmayı öğreneceğiz. Kendimize karşı çok daha şefkatli olup istediğimiz şeye ulaşmak için daha güçlü kalkacağız ayağa.

23 Eylül 2024 Venüs Akrep transiti: Akrep burcundaki Venüs’ün asıl amacı ilişkileri bozup mahvetmek değil, dönüştürmektir. Sorgulatacak, dönüşüme zorlayacak, ya dönüştürüp, daha da derinleştirecek ya da taraflardan birisi birlikteliğin ruhsal yolu için gerekli olan değişime direniyorsa ‘ yollarımız buraya kadar birmiş, benim sevgiyle dönüşmeye devam etmem lazım, seni burada kalmak istediğin yerde sevgiyle bırakıyorum’ deyip kopartmayı göze alabilecektir.

koç burcu

Koç burcu Eylül ayı burç yorumları

Koç burç yorumları: Eylül ayın ilk yarısında iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Fiziksel ve ruhsal şifa sağlayacak gelişmeler sizleri bekliyor. Yaşamınızda var olan gelişmelere daha gerçekçi, realist yaklaşacağınız durumlar söz konusu. Kendimizi sorgulayalım, emek vermek üretmek, yaşamda var olmak hayatı daha değerli kıldığını bilelim. Hedeflerimiz neler, ne yöne gidiyoruz, artık kariyerimize yön vermemiz gerektiğini bilelim. Etrafınıza gereksiz tepkiler vermek yerine, kararlı iş adımları atmanın önemini fark edelim.

3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay, çalışma ortamına hareketlilik getirebilir. Sana başarı getirecek yeni bir projeye başlayabilir, daha verimli bir şekilde çalışabilmek için günlük rutinlerini gözden geçirebilirsin. Akrabaların veya birlikte çalıştığın kişilerin yönlendirmelerini dikkatle değerlendirmeleri, yanılgıya düşmekten kaçınmalısın. Bu kişilerle ilgili sırlar ortaya çıkabilir. Ayrıca sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmalısın. İş ortamında ve günlük yaşamamızda tempomuz artıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. İş arkadaşlarımız veya işimiz değişebilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz.

4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Aile yaşamınızda bazı dengeleri korumanız gerekiyor. Anne ve Babanızla olan ilişkilerinizde önemli aşamalar kaydederken gerilim enerjisini iyi yönetmeniz gerekebilir. Yuvanız ve evinizdeki duygusal iniş ve çıkışlara dikkat etmelisiniz. Alım-satım ev tadilat işlemleriniz bu dönemde gündem yaratabilir. Kariyeriniz ile ilgili sürpriz gelişmeler sizi şaşırtabilir.

18 Eylül’de Balık Dolunayı gerçekleşiyor. Psikolojik konularda yenilenmek, zihninizi sakinleştirmek, sorunlarınızı çözmek yönünde iyi gelecektir dolunay size. Yeni bir döngüye başlama niyetiniz, bu kez her zamankinden daha net olabilir. ‘Ben artık bunu istemiyorum’ dediğiniz durumları sonlandırmak için net adımlar atabilirsiniz. Enerjinizi yenileyecek yönde spiritüel şeyler yapabilirsiniz. Meditasyona başlayabilirsiniz.

Bu Dolunay döneminde beklemediğiniz yerlerden destekler, yardımlar gelebilir. Sürprizli şekilde çözülen, hallolan konular olabilir. Uyanışlar yaşayabileceğiniz, evrenden işaretler alabileceğiniz, sezgilerinizin size yön gösterebileceği, enerjisi yüksek bir dolunay döngüsü. Ayaklarınızla ilgili problemler için de çözüm ve dönüşüm desteğiniz var, değerlendirin.

23 Eylül’de Venüs Akrep transiti gerçekleşiyor. Venüs sekizinci evinize geliyor. Eğer borçlarınız varsa, en basit örneği ile kredi kartı borcu gibi, onları küçültmenizi ya da bütünüyle bitirmenizi sağlayacak parasal fırsatlar doğabilir. Hayatınızı kolaylaştıracak bankacılık uygulamaları kullanmaya başlayabilirsiniz. Parasal konularınızda, parayla olan ilişkinizde, parayı harcama, biriktirme yönteminizde değişiklikler yapabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu Eylül ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: Ayın ilk yarısında ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Bu dönem yaşamı daha eğlenceli kılacak koşullarınız söz konusu. Bazı kişiler için yeni bir ilişki başlangıcı olabilir. Bazı kişiler için ise sorunlu bir ilişki ile ilgili bitirme kararı alınabilir. Yeni bir eğitim kararı, yolculuk kararı veya üniversite ile ilgili yeni bir durum oluşabilir. Bu sizler için olumlu etkileri açığa çıkartmakta, daha kararlı ve istikrarlı durumlar gündeme gelebilir.

3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte aşk hayatında bir hareketlilik olabilir. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsin ancak karşı tarafı iyi tanıdığından emin olman, olası yanılgıların önüne geçebilir. Devam eden bir ilişkin varsa partnerinin bir hatası seni biraz üzebilir. Genel olarak kendini şanslı hissedeceğin bir dönemdesin. Yeni bir girişimde bulunmadan önce aldığın riskleri akılcı bir şekilde değerlendirmelisin. Çocuk sahibi olmak için de uygun bir dönem.

4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Size bolca iletişim ve görüşmeler getiriyor. Yakın çevre iletişimlerinizden sürpriz aşklar çıkabilir. Yakın dostluklarınız aşka dönüşebilir. Yani aşk çok yakınlarınızda gözlerinizi dört açın diyebiliriz. Finansal ve ekonomik konularda yanlış anlaşılmalara karşı temkinli olmanızda fayda var. Satış, pazarlama, sosyal medya, e-ticaret vb bir alanda işiniz varsa, bunlara yoğunlaşacağınız, yeni iş fikirleri ve yeni uygulamalar ile işinizi büyütmeye çalışacağınız bir süreç olması mümkün.

18 Eylül’de Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay size bol bol romantizm getiriyor. İlişkilerin ön planda olduğu bu dönemde tutkuyu en derinden hissedeceksiniz. Kendinizi oldukça şanslı hissederken diğer yandan geçmişi geçmişte bırakmaya karar verebilirsiniz. Eğer hayatınızda kimse yoksa ve yalnızsanız iş yerinizden biriyle görüşmeye başlayabilir, bu bir müşterimiz olabilir ya da aynı sektörde çalıştığınız biriyle duygusal bir yakınlık kurabilirsiniz. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz.

Bu Dolunay döneminde gönüllüsü olduğunuz, hizmet ettiğiniz ama hak ettiğiniz değeri ve takdiri görmediğinizi düşündüğünüz bir vakıf, dernek varsa, üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bir proje, bir ekip çalışması istediğiniz yönde, güzel şekilde tamamlanabilir. İyi işler çıkabilir ortaya. Dolunay 11’inci evinizde; bu da dileklerle, gönlümüzden geçenlerle, isteklerle de ilgili bir alan. Çok istediğiniz bir şey, sürprizli şekilde gerçekleşebilir.

23 Eylül’de Venüs Akrep transiti gerçekleşiyor. Venüs yedinci evinizde ilerliyor. Evliliğiniz/ilişkiniz, iş ortaklıklarınız üzerinden güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. İlişkiler içinde keyifli bir dönem. Güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek yeni şeyler olabilir. Yedinci ev bizi herhangi bir alanda yönlendiren, rehberlik veren kişileri (örneğin spor hocası, müzik hocası gibi) ve danışmanları anlatır. Bu konularda da Venüs desteğiniz var. Bir alanda biriyle yol almak istiyorsanız, böyle bir bağlantı doğabilir. Hayatınızda böyle kişiler varsa, bağlantınız içerisinde samimiyetiniz artacaktır.

ikizler burcu

İkizler burcu Eylül ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: Ayın ilk yarısında ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Odağınızda yaşamınızın temelleri, aileniz, yuvanız yer alıyor. Yaşadığınız yer ile ilgili yeni bir karar alabilirisiniz, ev içi değişimler söz konusu olabilir veya evinizi yenilemek isteyebilirsiniz. İşiniz ve eviniz ile ilgili denge kuracağınız koşullar söz konusu. Mesleki olarak yeni bir yön tayin edecek gelişmeleriniz söz konusu olabilir. Aile koşullarında veya aile sağlığı ile ilgili gelişmeler yaşanabilir.

3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Aile bireyleri ile ilgili bir sorumluluk almamız söz konusu olabilir. Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. veya evin düzeninde değişiklik yapmak isteyebiliriz. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelip sorunlara çözüm bulabiliriz. Kariyer konusunda da bizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe geçebilir veya evden çalışmaya başlayabiliriz.

4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Önemli finansal ödemelerinizde aksamalar meydana gelebilir ve Mars size bu dönemde fazlasıyla para harcatabilir. Diğer yandan ödemelerinizde artışlar da meydana gelebilir. Finansal yatırım fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Bazı borçlarınızı yapılandırmanın tam zamanı. Maddi anlamda izlediğiniz bazı politikaların da yanlış olduğunu fark edebilirsiniz. Fazla harcamalarınızı bu dönemde kontrol altına almanızda fayda var.

18 Eylül’de Balık Dolunayı gerçekleşiyor. İş ve kariyer üzerinden, işinizle, üstlerinizle ilgili konular üzerinden etki alıyorsunuz. Yöneticilerle diyaloglarda kontrollü olmak gereken, kopuşlara müsait bir dolunay döngüsünde olduğunuzu bilin ve ona göre seçin davranışlarınızı. Değişen yöneticileriniz olabilir. İşten ayrılanlar olabilir. Patronunuz işi birine devredebilir.

Kariyer hayatınızda stresli olabileceğiniz günler yaşayabilirsiniz. Dolunayın yakınlarında yöneticinize karşı verdiğiniz tepkiler bardağı taşıran son damla olabilir. Temkinli ve sakin olmanız, olumsuz bir durumu ileride olumluya çevirebilir. Çalışmayanlar gelecekleriyle ilgili soru işaretleri yaşayabilirler. Yasal bir süreciniz, resmi sonuç beklediğiniz bir konu varsa, süreç tamamlanabilir dolunay ile. Konudan özgürleşebilir, geride bırakabilirsiniz.

23 Eylül’de Venüs Akrep transiti gerçekleşiyor. Venüs altıncı evinizde seyahatine başlıyor. İş, hizmet, sağlık ve gündelik yaşam evine. İş ortamında güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sevineceğiniz şeyler olabilir. Günlük akışınızda bir rutinin, bir görevin, görev tanımınızın içinde bir sorumluluğun yeniden düzenlenmesi gibi. İş akışlarınızda yeni bir şey kullanmaya başlamak, yeni bir düzene geçmek gibi. İhtiyacınız olan bir şeyin temin edilmesi gibi. İşinizde arkadaş ilişkilerinizi de kuvvetlendirecektir Venüs.

yengeç burcu

Yengeç burcu Eylül ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Ayın ilk yarısında yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Akrabalarınız, kardeşleriniz, komşularınız ile daha yakından ilgilenebilirsiniz. Çevrenizle kuracağınız iletişimde önemli yenilikler içerisindesiniz. Özellikle çalışan yengeçler için sosyal medya, iletişim, teknolojik konularda önemli adımlarınız olabilir. Bu dönem yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz veya kısa seyahateler gerçekleştirebilirsiniz. Toprak elementi yoğunluğu sağlamlaşmak için fırsatlar sunmakta. Bu dönem sağlık kaygısı yapmadan, fazla eleştirel hareket etmeden hareket edebilmeniz gerekmekte. Güvensiz hissettiğiniz konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle önümüzdeki 15 gün boyunca iletişim trafiğimiz bizim için bile çok yüksek hızlara ulaşabilir. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden veya yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz. Bu dönemde çok fazla seyahat etmemiz söz konusu olabilir. Bir süredir planladığımız bir eğitim varsa, başlamanın tam sırası. Çocuğumuz varsa, onun eğitimiyle ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Sosyal medya ortamlarında son derece aktif olacağız. Başarılı anlaşmalara imza atmamız, toplantılar ve sunumlarda kendimizi göstermemiz mümkün.

4 Eylül’de Mars sizin burcunuza geçiyor. Atılımların, başlangıçların zamanı sizin için. Ancak hırsa ve agresyona kapılmadan ilerlemeniz önemli. Duygusal hayatınızda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ancak ilk adımları atabilecek cesareti kendinizde bulabileceksiniz. Yaşanılan her konunun sorumluluğunu alabilecek kadar da cesur ve gözü kara davranışlar sergileyebilirsiniz. Erkek yengeçlerin gözle görünürlüklerinin fazlasıyla arttığı bir dönem olabilir. Bu dönemde duygularda fazla cesur olmadan önce düşünmek ve değerlendirme yapmak gerekebilir. Sakarlıklara, dikkatsizliklere karşı temkinli olun. Spora başlamak için iyi bir dönem.

18 Eylül’de Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Eğitim, okul, mülakat, üniversite ve akademik çalışmalar ile ilgili sonuna geldiğiniz bir tamamlanma döngüsünü anlatıyor olabilir dolunay. Bir durumun sonlanması size bir özgürlük getirebilir. Bir proje tamamlanabilir. Belirsizlikte kalmış bir konu netleşebilir. Aynı durum, hukuksal konuları olanlar için de geçerli. Başka bir şehir, başka bir ülke ile ilgili durumlarınız, yer değişiklikleriniz, seyahat planlarınız varsa bir süredir, dolunay ve sonrasında bu yönde bir hareketlilik de olabilir.

Ev içinde olası sorunların üstesinden diplomatik yeteneklerinizi kullanarak orta yolu bularak sağlayabileceksiniz. Evinizde dekoratif değişiklikler yapabilir, yeniden dekore edebilir, boya badana gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İşinizi yaparken veya işinizle ilgili yatırım yaparken oldukça gerçekçi ve ayaklarınızın yere sağlam basmasında fayda var.

23 Eylül’de Venüs Akrep transiti gerçekleşiyor. Venüs beşinci evinizde ilerliyor olacak. Buda özellikle aşk ve ilişkiler açısında güzel bir etki. Buralardan yana şanslı olacağınız bir dönem. Eğer hayatınızda sanat varsa, işiniz sanat ise ya da belki bir hobiyle, bir meşguliyetle sanatın içindeyseniz, Venüs yaptığınız işleri duyurmanıza, daha fazla insana ulaştırmanıza destek verecektir. Alkış ve takdir getirecektir size.

aslan burcu

Aslan burcu Eylül ayı burç yorumları

Aslan burç yorumları: Eylül ayının ilk yarısında finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Gelirlerinizle ilgili bir karar aşamasına geliyorsunuz. Yeni planlamalar, yapılanmalar, anlaşmalar söz konusu olabilir. Bu dönem yaşanabilecek diğer gelişme ev ve aile koşullarıyla alakalı bir karşıtlık sonucunda harekete geçebilirsiniz. Maddi olarak güçlenme ihtiyacınız olabilir. Hedefleriniz ile ilgili kendinizi yenileyeceğiniz projeler gündeme gelebilir. Sizi zorlayan ilişki konularında yeni bir karar alabilirsiniz.

3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay, sizleri özellikle maddi konularda etkileyecek. Finansal konularda güven arayışı içinde olacağımız bir dönem. Maddi olarak kendimizi güvende hissetmek bizim için en önemli şey haline gelebilir. Ailemize yardım etmek durumunda kalabiliriz veya biz finansal destek için onlara başvurabiliriz. Kariyerimizle ve finansal durumumuz ile ilgili yeni bir yol haritası çıkarmamız mümkün. Bu dönemde yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir veya mevcut işimizde terfi edip, gelir artışımızın tadını çıkarabiliriz.

4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Finansal ve hukuki süreçlerinizde fazlasıyla gayret harcamanız gereken konular gündeme gelebilir. Borçlar ve alacaklar konusu hayatınızda fazlasıyla gündeme gelirken finansal dengesizliklerinizi düzenlemeniz adına yeniden bir yapılandırma yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gizli kalmış konular ve çözümlenememiş her detay sizi strese sokabilir. Duygusal gerginliklere dikkat edin.

18 Eylül’de Balık Dolunayı gerçekleşiyor. Bir borcunuz bitebilir. Sizde bir stres yaratan, sıkıntılı hissettiren bir para, bir mal paylaşımı konusu sonuçlanabilir. Boşanma sürecinde olanlar nafaka ve mal paylaşımları konusunu netleştirebilirler. Bir kredi ödemeniz bitebilir. Bir kredi kartı harcamalarınız kontrolden çıktıysa, orayı temizleyebilirsiniz, yüklü bir ödeme ile durumu düzene koyabilirsiniz. Bunu yapmanız bir şekilde gerekebilir.

Dolunay, Aslan burçlarına ihtiyaç duydukları yaratıcılığı ve ilhamı getiriyor. Uzun zamandır erteledikleri birçok şeyde ilerleme kaydettiklerini görebilirler. Bu süreçte vakitlerini boşa harcamayıp önlerine çıkan fırsatları iyi değerlendirmeliler. Yüksek enerjileri ve duyguları Aslan burçlarını bir anda tükenmişliğe sürükleyebilir. Bu konuda dikkatli olmaları önemli. Ruhsal olarak bunalımda iseniz, artık bu döngünün, bu kasvetli enerjinin sonuna geldiğinizi anlatıyor olabilir dolunay.

23 Eylül’de Venüs Akrep transiti gerçekleşiyor. Venüs dördüncü evinize geliyor. Aile içinde güzel bir dönem. Onlarla daha iyi anlaşacağınız, sorunlar varsa oturup çözeceğiniz, birbirinize sevginizi daha güçlü şekilde göstereceğiniz, iyi bir dönem. Evinizden de bir Venüs rüzgarı geçiyor olacak. Güzel eşyalar alabilirsiniz, yenilemek istediğiniz şeylerde güzel ürünler bulabilirsiniz, yaşam alanınızı daha şık, daha konforlu bir hale getirebilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu Eylül ayı yorumları

Başak burç yorumları: Eylül ayında gökyüzü sizin burcunuzda hareket halinde. Güneş transiti devam ederken, doğum günlerinizi kutladığınız bu dönemde Yeni Ay ve Merkür de sizin burcunuzda transit yapacak. Bu da büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçebileceğinize işaret eder nitelikte. Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Bize yeni kapılar açacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Ancak planlı hareket etmemizde ve iyice düşünüp taşınarak harekete geçmemizde fayda var.

3 Eylül tarihinde sizin burcunuzda gerçekleşecek bu Yeni Ay döneminde hayatınızın genelini ilgilendirecek konulara odaklanacaksınız. Özellikle ilişkiler cephesinde hareketlilikler yaşanabilir. Bu dönem dış görünüşünüzü yenilemek isteyebilir, kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Bazılarınız için bu durum ortaklı işlerle ilgili yeni bir adım anlamına gelebilir. Ayrıca eğitim, sosyal medya, ticaret konularında bir karara varabilirsiniz. Değerlerinizi sorgulayabilir, yapıcı ve güçlü kararlar alabilirsiniz. Bazı Başakların sağlık konularında da yenilenmesi söz konusu olabilir. Yeni Ay etkilerini diğer burçlara göre daha fazla hissedebilir, hayatınızı etkileyen önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Ev alma, iş değiştirme, evlenme gibi hayati konularda önemli kararlar verebileceğiniz bir dönem.

4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Sosyal çevre ilişkilerinizin hayatınıza fazlasıyla yoğunluk ve renk getireceği bir dönem. Arkadaşlık ilişkilerinizde agresyon yaratacak konu ve olaylardan uzak durmalısınız. Gelecek planlarınız ve idealleriniz adına acele kararlar vermekten kaçınmalısınız. Yeni sosyal gruplar içinde bulunmanız gereken konular gündeme gelebilir. Yakın çevre ilişkilerinizde entrika ve bencillik konulu bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.


18 Eylül’de Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay 7’inci evinizde gerçekleşiyor. Bu da iyi gitmeyen, temeli sağlam olmayan, hayırlı olmayan, sürmemesi gereken ilişkilerin bitme zamanını anlatıyor. İşinizde ortaklarınız varsa, yolları ayırmaya ve herkesin iyiliği için bireysel olarak ilerlemeye karar verebilirsiniz. Özellikle partnerinize karşı sakin tepkiler verin. Evlilik ve ilişki hayatınızda gergin bir süreç geçirebilirsiniz. Her şey hayal ettiğiniz gibi olmayabilir. Ortak iş açmışsanız ortağınızla ters düştüğünüz noktalar olabilir.

Diğer yandan iyi giden ilişkilerde evlilik kararı olabilir. Verimli ve uyumlu ortaklıklarda birlikte iyi projelere imza atabilirsiniz. Yeni müşteri bağlantıları elde edebilirsiniz. Sporda, sanatta ya da başka bir konuda eğitim aldığınız, özel ders aldığınız, size koçluk yapan bir hocanız varsa, süreç tamamlanabilir. Başak burçları genellikle motivasyonlarının hayatlarını ele geçirmesiyle mücadele ediyorlar. Pes etmeyi sevmiyorlar, hedeflere ulaşmak için ise çok çabalıyorlar. Bu da zaman zaman yorgun düşmelerine neden oluyor. Ancak bu Dolunay dönemi onlar için bir çıkış yolu olabilir. Sadece atacakları adımları atmak istediklerinden emin olmaları gerekiyor.

23 Eylül’de Venüs Akrep transiti gerçekleşiyor. Venüs üçüncü evinize geliyor. Arkadaşlarınızla, komşularınızla, yakın akrabalarınızla ilgili konular olumlu etki alıyor. Birbirinize desteğinizi, sevginizi göstereceğiniz şeyler olacaktır. Kardeşlerinizle ilgili sorunlu durumlar varsa iyileşebilir. Aranız bozuksa mesela, düzelebilir. İşiniz satış, pazarlama gibi alanlarda ise, e-ticaret ise, online işlerde ise, sosyal medya ile bağlantınız varsa, faaliyetleriniz açısından şanslı, verimli, iyicil bir süreç.

terazi burcu

Terazi burcu Eylül ayı burç yorumları

Terazi burç yorumları: Ayın ilk yarısında geri planda kalmış konulara ve gizli gündemlere odaklanabilirsiniz. Bu dönemde olayların kontrolünüz dışında geliştiğini, hatta size rağmen gerçekleştiğini hissedebilirsiniz. Kaygılarınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle kadınlarla ilgili yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Sevgi alma verme şeklinizi, değerlerinizi derinlerinize sorgulamanız gereken bu süreçte, yeni güçlü kararlara ihtiyacınız var. Kararsızlıkları kararlılığa dönüştürmeniz gerekebilir.

3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle iç dünyamıza dönmek, bir süre kendimizle baş başa kalmak bizi rahatlatabilir. Öte yandan, uzun süredir içimizde tuttuğumuz ve bizi negatif etkileyen düşüncelerimizi dışa vurmak için terapiye yönelebiliriz. Bu dönemi kendimizi toparlamak, endişelerimizden arınmak, yeniden öz güven ve enerji toplamak için kullanmalıyız. Sağlık konusunda kontrollerimizi aksatmamamız gereken bir dönemdeyiz. Yakınlarımızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmemiz gerekebilir.

4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Mars 10.evinize geliyor. İşinizde, çalışma hayatınızda, iş düzeninizde, görevlerinizde, yöneticilerle ilgili konularda yeni başlangıçlar, değişimler olabilir. Mars başlangıçları simgeliyor. İşinizde yeni yeni projeler, çalışmalar gündeme gelebilir. İş kurma niyetinde ve hazırlığında olanlar için hareketli ve hızlı bir zaman. Resmi konularınız varsa, yasal süreçler içerisinde daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Konular, süreçler hızlanabilir. Bekleme yaratan durumlar geride kalabilir.

18 Eylül’de Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İş, işe dair tüm konular, hizmet, günlük hayat ve sağlık konuları üzerinden etki alıyorsunuz. Yöneticiler ile iletişimleriniz, kendinizi doğru ve sakin şekilde ifade etmeniz, kurallara uygun hareket etmeniz bu dolunay sürecinde ekstra önemli. İş hayatınızda sorun yaşamamanız, ani kopuşlar yaşamamanız açısından dolunay enerjisini dizginlemek gerekiyor

Günlük düzeninizde, sürekli olarak her gün yaptığınız işlerde tamamlanan görevler olabilir. Sizi rahatlatacak, özgürleştirecek, bir değişim olabilir bu. Bu dolunay sağlığınıza etki edebilir. Kendinize dikkat etmelisiniz. Çalıştığınız ortamda da sinirleriniz gergin olabilir. Ofis arkadaşlarınızla olan iletişiminiz sert olabilir. Evcil hayvanınız varsa gözünüzün önünden ayırmamaya özen gösterin.

23 Eylül’de Venüs Akrep transiti gerçekleşiyor. Venüs ikinci evinize geliyor. Maddi anlamda güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. Elinize, sizi rahatlatacak paralar geçebilir. Ortaklı paraların paylaşımı, aileden gelebilecek destekler söz konusu. Bunun dışında yaptığınız işte geliriniz de artabilir. Venüs’ün denk geldiği ikinci ev varlıklarımızı, sahip olduğumuz değerleri anlatır ve yeteneklerimizle de bağlantılı. Şu ana kadar aktive etmediğiniz, hayata geçirmediğiniz, görünür kılmadığınız bazı yeteneklerinizin üzerine gidebilirsiniz bu etkiyle birlikte, onlarla yeni gelir kapıları açabilirsiniz kendinize.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Eylül aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Eylül ayının ilk yarısında sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konular gündeme geliyor. Sosyal gruplar, dernekler, arkadaşlarınıza odaklanacağınız bir dönem diyebiliriz. Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni kararlarınız söz konusu olabilir. Bazılarınız ilişkilerle ilgili, evlilikle ilgili yeni kararlar alabilir. Bu dönem gökyüzünde toprak fazlalığı da olduğu için atacağınız adımlarda gerçekçi ve net olacağınız durumlar var.

3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle hayallerimize ve gelecek planlarımıza yoğun bir şekilde odaklanacağımız bir döneme giriyoruz. Hayatımıza, gelecek planlarımızı gerçekleştirmemize yardımcı olacak yeni insanlar girebilir. Arkadaşlarımızın desteğini her an yanımızda hissedebilir, çok sayıda sosyal aktiviteye katılabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Gelirimizde büyük bir artış deneyimleyebiliriz. Çevrenizin genişleyeceği bu Yeni Ay döneminde sosyal olacağınız, dernek veya kalabalık grupların içerisinde olacağınız yeni gelişmeler olabilir. Ayrıca zorlandığınız sağlık veya iş gündemlerine çözümler üretmek isteyebilirsiniz.

4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Eş ve ortaklık ilişkilerinizde gizli olan konuların deşifre olması duygusal krizler oluşturabilir. Aşk hayatınızla ilgili sosyal çevrenizden alacağınız yorumlardan pek hoşlanmayabilirsiniz. Bu yüzden de sınırları çizme zamanı olabilir. Maddi sorunlardan dolayı aşk hayatınızın zarar görmesi ihtimalini taşıyor. Daha anlayışlı olmanızı tavsiye edebiliriz. Cesaretinizi ve huzurunuzu aynı dengede tutmalısınız. Kişisel olarak korkularınız, tereddütleriniz engellediyse sizi şimdiye dek, bunları aşabilirsiniz. Netleşebilirsiniz. Adım atmanın vakti gelmiş olabilir.

18 Eylül’de Balık Dolunayı gerçekleşiyor. Uyanışlar, farkındalıklar, net kararlar, sonuçlar gündeminizde olacak. Aşk, flört, duygusal heyecanlar, yaratıcılığa dair konular, cinsellik, çocuk, bebek, hamilelik konuları, sanat, spor, sahne, etkinlikler, gösteriler, çocuklara dair konular, yapılması gerekenler bu Dolunay’ın size etki edeceği konular arasında. Akrep burçları Dolunay’ın etkisiyle geleceklerinin şekillenmeye başladıklarını hissedebilirler. Bu olumlu bir gelişme olsa da Akrep burçları için büyük bir korku haline gelebilir.

Hayatında ilişkisi olanlar için birazcık kırmızı alarm zamanı! Aşk hayatınızda gergin olabilirsiniz. Gereksiz kıskançlıklar yüzünden ilişkileriniz sekteye uğrayabilir. Partnerinizle sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Gizli ilişkiler gündeme gelebilir, ilişkilerinizi çevrenizdeki insanlara saklayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden aynı ilgiyi görememek yaralayabilir. Çocuğunuzla da aranızda iletişim kopukluğu olabilir.

23 Eylül’de Venüs sizin burcunuzda transit yapıyor. Venüs 1. evinizde. Bu da daha çok eğlenmek, eğlenmek için yeni şeyler yapmak isteyeceğiniz, güzelliğinize, bakımınıza daha fazla özeneceğiniz, belki giyim kuşam alışverişleri yapacağınız, kendinizi yenilemek isteyeceğiniz bir dönem olduğu anlamına geliyor. Aşk hayatınızda hareketlenme olabilir, yeni tanışmalar, flörtler olabilir. Hayatınızda zaten biri varsa, evli iseniz ya da bir partneriniz varsa, ilişkinin içinde bağınızı kuvvetlendirecek paylaşımlarınız olacaktır. Keyfiniz, uyumunuz artacaktır. Sorunlarınız varsa bu süreçte aşmak, anlaşmak, uzlaşmak mümkün.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Eylül burç yorumları

Yay burç yorumları: Eylül ayının ilk yarısında kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeler ön plana çıkıyor. Odağınızda mesleki konular yer alıyor. İşinizle ilgili yeni adımlar atma konusunda destekleniyor olacaksınız. Kendinize hedefler koyabilmeli, yeni projeler başlayabilmelisiniz. Bu dönem toprak elementi fazlalığı söz konusu solduğu için, sağlamlaşmak, netleşmek, kalıcı işler yapmak için harekete geçebilirsiniz. Zorlandığınız para konularında veya ilişki konularında yeni çözümler üretebilirsiniz.

3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle iş hayatımızla ilgili bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Tüm hayatımızı yeniden düzenleme ve ciddi kararlar almak için çok uygun bir süreçteyiz. Terfi veya iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz. Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Ayrıca yine bu dönemde, evlilik kararı alabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabiliriz.

4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Maddi projelerinizle ilgili görüşmeler ve konuşmalarda gecikmeler ve engellerle karşılaşmanız dâhilinde sadece sonucu ortadan kaldıran çözümlere yönelmelisiniz. Aşk ve flörtlerle ilgili konular özel olduğu yerde kalmalı. Yakın çevrenizden duyacağınız bazı yorumlar sınırlarınızı yeniden çizmenize neden olabilir. Finansal anlamda kazançlarınızın düzene girmesi sizin önünüzü görmenizi sağlayabilecek. Devlet ve hukuksal işlerinizi ihmal etmeyin. Yarım kalan işlerinizi tamamlama zamanı diyebiliriz.

18 Eylül’de Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dördüncü evinizde gerçekleşen bu dolunay ev, yuva, aile, ebeveynler, aile içi konular, taşınma, yerleşim, emlak, arsa, arazi, alım, satım, kiralama, kontrat, ev güvenliği, ev dekorasyonu gibi konularda sizleri etkileyecek. Aile içinde huzursuzluk yaratacak olaylar meydana gelebilir. Aile bireyleri arasında gerginlikler yaşanabilir. Evinizde riskli hareketlerden kaçının. Ufak kazalar yaşanabilir.

Evle ilgili uğraştığınız bir konu tamamlanabilir. Aile bireylerinin yaşamında güzel gelişmeler, sonlanan durumlar olabilir. Özellikle sağlık konusunda. Taşınmalar, yer değişiklikleri gündeme gelebilir eğer böyle bir plan, niyet ya da gereklilik varsa. Satmak istediğiniz bir mülkün, arazinin satışı gerçekleşebilir. Ev içinde yenilenen eşyalar olabilir.

23 Eylül’de Venüs Akrep burcunda transit yapıyor. Venüs on ikinci evinize geliyor. Güzel bir dinlenme, bir mola getirebilir size. Günlük hayatınız içinde iletişimler, koşturmalar, hareketlilikler azalabilir ve bu size çok iyi gelebilir. Göreceli olarak bir inziva hali yaşayabilirsiniz. Dengeye gelmek, kendinize vakit ayırmak, duygusal ihtiyaçlarınızı gözlemlemek, durup yaşam bileşenlerinize bakmak, sakinleşmek, dinginleşmek için çok güzel bir transit. Ruhsal konularda fayda getirir, farkındalığınızı artırır bu geçiş. Bakış açılarınız değişir, yenilenir. Daha derinlikli biri olarak çıkarsınız bu süreçten.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Eylül aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Eylül ayının ilk yarısında kişisel gelişim konuları bizim için çok fazla önem kazanıyor. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Bu dönemde iş amaçlı seyahatlere çok sık çıkabiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet lehimize sonuçlandığına tanık olabiliriz. Yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımız bir dönem. Seyahatler, hukuksal konular, akademik eğitimler gündemimize gelebilir. Bazı konularda yeni gerçekçi net adımlar atmak için gökyüzü sizi destekliyor olacak.

3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay, yakın geçmişte verdiğin kararları yeniden gözden geçirmene ve hatta kararlarını değiştirmene neden olabilir. Yakın çevrenden biri hakkında yanlış yargılarda bulunduğunu düşünebilirsin. Eşinin akrabalarıyla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Kendini doğru ifade etmekte zorlanabilir, yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsin. Bu dönem çevrenizle kuracağınız iletişim önem arz ediyor. Bu Yeni Ayda sağlamlaşmak, kalıcı adımlar atmak için gökyüzü desteğini alıyorsunuz. Bazı işlerinize resmiyet kazandırmak, projeler başlamak için yapıcı etkiler söz konusu.

4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Sevgide fedakârlık duygusunu hep siz mi yapıyorsunuz? İşte bu soru sizi oldukça düşündürtecek. Evliliğiniz ya da aşka duyduğunuz bakış acısını sorgulayacağınız bir dönem olabilir sizler için. Aşkta olumlu ve güzel yaklaşımların adresi olmanız sizi çok mutlu ederken bu sefer biraz gerginlikte verebilir. İlişkilerle ilgili yaklaşımlarınızda iletişim şeklinizi değiştirmeniz gerektiğini bir olayla deneyimleyebilirsiniz. Haklıyken haksız konuma düşmek duygusal gelgitleriniz arasında kalmanıza neden olabilir. Eski bir sevgiliye ya da ilişkiye duyduğunuz özlem ile yüzleşme zamanı geldi. Bunu yapabilirseniz özgürleşeceksiniz.

18 Eylül’de Balık Dolunayı gerçekleşiyor. Yakın çevrenizde, kardeşlerle, akrabalarla ilgili konularda hızlı gelişmeler, sürprizli sonuçlanan, istediğiniz yönde tamamlanan durumlar olabilir. Pazarlama, reklam, satış, ticaret, danışmanlık, eğitim, sosyal medya, online işlerle ilgili konulara odaklanıyorsunuz. Yaşamınızda bu temalar varsa, aktif olarak içinde olduğunuz işler, projeler varsa güzel sonuçlanan durumlar olabilir. Bir süredir hazırlığında olduğunuz bir şey tamamlanabilir.

Oğlak burçları bu dönemde etraflarını saran baş etmesi zor etkilerle bocalıyor, boğuşuyor olabilirler. Ancak bu mücadele ettikleri şeylerin aynı zamanda olumlu yanlarının da olduğunu görmeleri gerekiyor. Diğer yandan uzun süre sonra kalplerini güvendikleri birine açmak için hazır hissedebilirler. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça destekleyici etkiler altında olacaksınız.

23 Eylül’de Venüs Akrep burcunda transit yapıyor. Venüs on birinci evinize geliyor. Arkadaşları anlatan eve Venüs’ün gelmesi güzel mi? Gayet güzel! İşinizde ekip içinde samimiyetiniz, birbirinize olan desteğiniz artar. Kendinizi ekip arkadaşlarınızdan yana şanslı hissedeceğiniz bir süreç. Projeler, hedefler demektir ayrıca on birinci ev. Dijital alanda yeni fikirler geliyor. Yeni başlatacağınız bir şeyler olur Venüs burada iken.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Eylül burç yorumları

Kova burç yorumları: Eylül ayının ilk yarısında paylaşımlı gelirler, banka işlemleri, miras, nafaka konuları ile ilgili yaşanabilecek gelişmeler söz konusu. Bu dönem toprak veya gayrimenkul ile ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Özellikle kadınlarla ilgili konularda fikir ayrılıkları, ani gelişmeler söz konusu olabilir. Kişisel değişiminiz için, iç dünyanızda revize etmeniz gereken duygularınız olduğunu hatırlayın. Sağlam adımlar atıp, huzura kavuşabilmek için, aldığınız sorumluluklara yön vermeye ihtiyacınız var.

3 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda bir süredir devam eden ve bizi endişelendiren bir sorun sonuca kavuşabilir. Yeni bir girişime veya ortaklığa adım atabiliriz. Bu arada ailemizden biri, özellikle eşimiz, partnerimiz ile ilgili birtakım beklenmedik harcamalar çıkabilir. Gelir durumumuz iyi olsa da yine de aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat. Finansal kaynaklarımız ile ilgili yeni bir düzenleme yapabilir, bütçemizi tekrar gözden geçirmek isteyebiliriz. Prim, komisyon, nafaka veya faiz gelirleri gibi finansal konular gündeme gelebilir. Yanlış hesaplamalar nedeniyle bu tarz gelirlerde kayıplar yaşaman söz konusu olabilir. Bu iki haftalık süreçte her türlü parasal konuda dikkatli olmanız, gelir ve gider dengenizi doğru kurmanız sizin faydanıza olacaktır.

4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. İş sorumluluklarınızda önemli artışların olabileceği ve kendinize ekstra işler çıkartabileceğinizde bir ay olabilir sizler için. Yeni çalışma alanlarında yeni girişimlerde bulunabilirisiniz. Aynı zamanda beslenme şekliniz, sağlığınız önem kazanabilir. Devletle ilgili işleriniz var ise önemli bir çözülme deneyimleyebilirsiniz. Aşk ve ilişkilerden yana çok önemli bir ay sizlerle için. Keyfini çıkarın.

18 Eylül’de Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Daha çok maddi konular üzerinden etki alıyorsunuz. Beklediğiniz bir para gelebilir. Umutlu olmadığınız bir parasal konu sürprizli şekilde, pozitif yönde sonuçlanabilir. Satın almak istediğiniz, bir müddettir beklediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz. Devretmek istediğiniz bir iş yeriniz varsa, bu süreçte bunu gerçekleştirebilirsiniz.

İşinizde değişimlere gidebilirsiniz. Farklı uygulamalar yapmaya ve iş yapma şeklinizi değiştirmeye karar verebilirsiniz. Bu dolunayda değerli eşyalarınıza ve paranıza dikkat etmelisiniz. Gergin bir zaman diliminde olacaksınız. Para transferlerinizi iki kere kontrol edin. Dalgınlıklara açık bir dönemde olabilirsiniz.

23 Eylül’de Venüs Akrep burcunda transit yapıyor. Venüs onuncu evinize geliyor. İşiniz, üstlerinizle olan diyaloglarınız, yönetimle, patronlarla ilgili konular, bunun dışında resmi işleriniz, devlet dairelerinde yapılacak işleriniz açısından pozitif bir transit. Venüs burada iken oğlakta yer alan gezegenlerden uyumlu açılar da alacak. Haftalık gündem yazılarımda etkileri gün gün veriyorum, takip edebilirsiniz. İşiniz, kariyer hayatınız, sorumluluklarınız Venüsyen etkiler altında olacak bu süreçte. Keyif alacaksınız yapacağınız şeylerden. İşler Venüs ile daha rahat akacak.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Eylül aylık yorumları

Balık burç yorumları: Eylül ayının ilk yarısında ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. Yeni bir sürecin başlangıcı da olabilir; evlilik, ortaklık veya iş birlikleriyle ilgili akılcı değerlendirmeler yapabilir, yeni girişimlere başlayabilirsin. İlişkimiz yoksa, hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Eğer ilişkimizde veya evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bu konularla ilgili karşılıklı konuşmalar yapabilir, kendi iletişim tarzımızdaki yanlışlıkları da düzeltebiliriz.

3 Eylül tarihinde gerçekleşecek bu Yeni Ay sürecinde ortaklı işler, ilişki ve evlilikle ilgili konularda bir takım gelişmeler sizleri bekliyor. Bazı kişiler için evlilikte yenilenme veya ortak bir işe başlama gündemleri olabilir. Yeni kararlarınız, gerçekçi adımlarınız olabilir. Yeni Ayda kendinize hatırlatacağınız önemli gündem, kaosun içinde kaybolmak mı, hedefleriniz için hedef belirleyip yol almak mı. Yenilenmek, mantığınızı kullanmak, mantıklı çözümler üretmek için faydaları olacaktır. Bu arada yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmamız ve yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün. Devam eden bir hukuki süreç varsa, olumlu bir şekilde sonuçlanabilir veya en azından büyük ilerleme kaydedilebilir.

4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Aşk ve ilişkilerde heyecan arayışı sizi biraz yıpratabilir. Şayet evli biriyseniz eşinizden ilişkinize dair heyecan beklemeniz ve anlaşılmamanız sizi incitebilir. Romantik beklentiler içerisinde olmamanızı tavsiye edebiliriz. Bu sevgi ihtiyacınızı beklenti haline getirmek yerine kendi hobilerinize yönelmeniz size daha iyi gelecektir. Aşk ve ilişkilerde tutuculuk ilkesinden çıkıp daha sosyal olmanız size keyif verecektir.

18 Eylül’de sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Bir kapanış süreci sizler için. Ve Dolunay’ın 1’inci evinizde olması nedeniyle gündeminizdeki konu her şeyle ilgili olabilir. İş, ilişki, yerleşim, taşınma, para, eğitim, her tür konu olabilir. Bir şeyleri bitiriyorsunuz ve özgürleşiyorsunuz. Gerçeklerden uzaklaştığınız, rasyonel olmayan hayallere kapıldığınız durumlar varsa, aydınlanma etkisi yaşayabilirsiniz. Kararsız kaldığınız konularda netleşebilirsiniz. Beklediğiniz durumlarda sonuç alabilirsiniz. Bir tamamlanma halini anlatıyor dolunay. Sizin için bir şeylerin, bir dönemin, bir konunun sonu olabilir.

Dolunay, çok daha fazla duygusal olmanıza neden olabilir. Sinirleriniz gergin olabilir. Partnerinize karşı agresif davranışlarda bulunabilirsiniz. Bu dönemde ilişkilerde daha fazla sahiplenici, daha kıskanç tavırlar sergileyebilirsiniz. Bu dönemde çevrenizdeki birçok insanın bilmediği özelliklerinizi açığa vuracak ve onları şaşırtmayı başaracaksınız. En önemlisi ise insanlara aslında hiç de duygusal ve güçsüz olmadıklarını göstermeniz olacak.


23 Eylül’de Venüs Akrep burcunda transit yapıyor. Venüs dokuzuncu evinize geliyor. Yabancı kültürlerle ilgili kendinize yeni şeyler katacağınız, özellikle sanatsal anlamda yeni şeyler öğrenebileceğiniz, vizyonunuzu genişletecek güzel bir Venüs transiti sizin için. Şehirler arası konular varsa, yurt dışı bağlantılı yapmanız gereken şeyler varsa, bunlar Venüs ile rahat ilerler. Keyifli olur.

Astroloji || Takip edin: Instagram · Google Haberler


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.