Plan İşliyor Bombalar Patlıyor

Zamanında Afganistan ve Irak’a çökenler, bugün aynı senaryoyu Ortadoğu ülkeleri için yapıyor. Timsah gözyaşlarını, üç maymunu oynamayı bırakın! ABD’nin 11 Eylül senaryosu gibi yeni senaryoları piyasaya sürenler nerede, kim tarafından bombaların patlayacağını çok iyi biliyor.

paris eifel terör pariste terör saldırısı

Artık çok bilinen bir gerçek var, tabi ki olmasını kimse istemiyor lakin 3. Dünya savaşı çok yakın. Savaşın olacağı yer Ortadoğu ve birçok yeni devlet ve devletçik için cetveller bile hazırlandı. Haritalar baştan yazılıyor. Devletler toprak kaybediyor. İnsanlar göç ediyor. Kimlikleri ve milletleri değişiyor. Daha savaş başlamadan milyonlarca insan ülkelerini terk ediyor. Ortadoğu yeniden dizayn ediliyor. Zamanında Afganistan’a, Irak’a çökenler, bugün aynı senaryoyu Ortadoğu ülkeleri için yapıyor. Tunus, Yemen, Libya, Suriye, Mısır ve niceleri yapılan planlar doğrultusunda el değiştirildi veya kaosa sürüklendi. Bu devletlerin birçoğunu kimin yönettiği bile belli değil. Her grup, zümre veya yeni çıkan terör örgütü kendini bulundukları ülkenin sahibi sanıyor.

Tabi bu arada dünya yansa umurunda olmayan taşeron ülkeler de var. Bunların başında Suudi Arabistan geliyor. Aslı yüzde yüz Müslüman yasaları şerri, kuralları katı, lakin ne hikmetse son 100 yıldır Müslümanlar için sıktıkları tek mermiyi gören var mı? Patronları kimi destekle derse onu destekler, dindaşı Müslümanlar ölse çıkarları için sevinirler. Kimleri açıktan destekledikleri de belli!..


İslam’ı kötüleme çabaları

Kısa bir girizgâhtan sonra demem o ki; öyle Avrupa’nın göbeğinde tüm dünya liderlerinin el ele tutuşup yürümesi ile terör bitmiyormuş. Bunu anladık! Anladılar! Timsah gözyaşlarını bırakın. Üç maymunu oynamayı bırakın. ABD’nin 11 Eylül senaryosu gibi yeni senaryoları piyasaya sürenler nerede, kim tarafından bombaların patlayacağını çok iyi bilir. Yarattığınız canavarların dünyayı ne hale getirdiğini ve getireceğini, vahşetlerini, acımasızlıklarını masum insanları öldürerek daha ne kadar sürdüreceksiniz? Yapılan her terör saldırısından sonra İslamiyet ile uzaktan yakından ilgisi olmayan bu şeytanları Müslüman sanıp daha kaç tane saldırının suçunu tüm İslam âleminin üzerine atacaksınız? “İslam eşittir Terör” söylemini her platformda dile getirerek Müslümanları günah keçisi olmaktan ne zaman aforoz edeceksiniz?


“Terörist Müslüman olamaz, Müslüman da terörist olamaz.”

IŞİD bu katliamları dua ile değil, silah ve bomba ile yapıyor. IŞİD’in silah ve bomba üretecek kapasitesi ve teknolojisi yok. Silahı ve bombaları IŞİD’e hangi ülkeler satıyor? G20 öncelikle buna cevap versin!

“Vietnam’ı işgal etmeyeceğiz. Halkına zulmeden bir iktidara karşı Vietnamlıları koruyacağız…” – Nixon, 1975

Vietnam’da 1.8 milyon insan öldü!

“Niyetimiz Afganistan’a barış, adalet ve özgürlük götürmektir…” – Bush, 2001

Afganistan’da 730.000 insan öldü!

“Niyetimiz Irak’taki kimyasal silahları imha etmek, Irak’a barış, adalet ve demokrasi götürmektir…” – Bush, 2003

Irak’ta 2 milyon civarı insan öldü!

“ABD’nin ulusal güvenlik çıkarları için Suriye’ye müdahale edeceğiz… Ortadoğu’ya barış gelecek” – Obama, 2013

Birleşmiş Milletler’e göre Suriye’deki iç savaşta ölü sayısı Ocak 2015 tarihi itibarıyla 220.000’i aştı.


Bunların cevabı verildiği gün terör de biter, masumların ölümleri de…