Julio Bashmore ve Todd Edwards İstanbul’a geliyor

Kaan Düzarat’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Red Bull Music Academy Nights’ın 5 Şubat’taki konserinde Julio Bashmore ve Todd Edwards Babylon Bomonti sahnesinde olacak.

1453308154_RBMA_Todd_Edwards (620x413)
Todd Edwards

Julio Bashmore ve Todd Edwards kendilerine has yorumlarıyla harmanladıkları müziklerini 5 Şubat 2016’da Babylon Bomonti’de elektronik ve house müzik tutkunlarına sunacak. Aynı gün Montreal’de gerçekleşecek Red Bull Music Academy’ye başvuru dönemi kapsamında SAE Institute Istanbul’da efsane house ve garage prodüktörü Todd Edwards ile saat 19.00’da bir söyleşi gerçekleştirilecek.

1998’den beri dünyanın dört bir yanından müzik efsanelerini ve yeni müzisyenleri dinleyicilerle buluşturan Red Bull Music Academy, 2016 sezonuna İngiliz house müzik prodüktörü Julio Bashmore ve ‘the God’ olarak anılan Amerikalı prodüktör Todd Edwards ile giriyor.


Kaan Düzarat’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Red Bull Music Academy Nights’ın 5 Şubat’taki konserinde İngilizlerin bass’ı bol şehri Bristol çıkışlı prodüktör Julio Bashmore ve Daft Punk’ın Discovery ve Random Access Memories albümlerinde birlikte çalışmış ve Face to Face parçasının vokallerini de yapmış olan New Jerseyli prodüktör Todd Edwards Babylon Bomonti sahnesinde olacak. Aşina olunan yerli şarkıları kendine has tarzıyla elektronik müziğe uyarlamasıyla tanınan Kaan Düzarat ise Julio Bashmore ve Todd Edwards’dan önce Babylon Bomonti sahnesini gecenin ruhuna hazırlayacak.

Julio Bashmore
Julio Bashmore

Bristol’a hakim olan elektronik, dubstep ve house ile yetişen Julio Bashmore, bu türleri birleştirerek 2009 yılında yayınladığı Dirty Bird adlı ilk EP albümü ile elektronik müzik sahnesine dahil oldu. Bashmore aynı zamanda dubstep’ten etkilenerek yarattığı Au Seve, Holding On ve Jessie Ware’in eşlik ettiği Peppermint gibi şarkıları kendi yorumuyla remiksledi.

Daft Punk’ın Discovery ve Random Access Memories albümlerinde birlikte çalışığı Daft Punk’ın Face to Face parçasının vokallerini gerçekleştiren Amerikalı Prodüktör Todd Edwards ise  Moloko, Juctice, St. Germain, Kloxons ve Boris gibi çok sayıda sanatçının parçasını remiksleyerek müzikseverlerin beğenisini kazandı.

Geçtiğimiz aylarda yayınladığı ilk uzunçaları Knockin’ Boots ile adından söz ettirmeye devam ettiren Bashmore ve müzik piyasında 20’inci yılını deviren Amerikalı prodüktör Todd Edwards, 5 Şubat 2016’da elektronik ve house müzik tutkunları için Babylon Bomonti’de olacak.

Ayrıca bu yıl Montreal’de gerçekleşecek Red Bull Music Academy başvuru dönemi kapsamında SAE Institute İstanbul’da efsane house ve garage prodüktörü Todd Edwards ile bir söyleşi gerçekleştirilecek. Söyleşi saat 19.00’da başlayacak.

Red Bull Music Academy 2016 Montreal başvuruları 18 Ocak – 7 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.


Başvuru için: apply.redbullmusicacademy.com

Todd Edwards Red Bull Music Academy Söyleşisi: 5 Şubat 2016, 19.00, SAE Institute Istanbul

Babylon Bomonti Programı

Kapı Açılış: 22.00
Kaan Düzarat: 22.00 – 00.00

Tod Edwards:  00.00 – 01.30
Julio Bashmore: 01.30

İlgili yazılar

!f İstanbul, 2016’nın “en ilham verici” yönetmenini arıyor!

Yapımlab ve !f İstanbul’dan kısa film yapmak isteyenlere müjde!


Göze Çarpan Şarkılar: YouTube Full Album

David Bowie klasikleri !f İstanbul’da gösterilecek


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.