Ana Sayfa Gündem MAK ve SAT komando timi kaçak; 250 kişilik suikast listesi var

MAK ve SAT komando timi kaçak; 250 kişilik suikast listesi var

15 Temmuz darbe girişiminin püskürtülmesine rağmen Ankara’da devam eden yoğun güvenlik önlemlerinin nedeni belli oldu. Kaçak durumda olan Muharebet Arama Kurtarma (MAK) ve Sualtı Taarruz ve Savunma (SAT) timlerine bağlı bir komando timinin suikast yapabileceği istihbaratı var.

Ankara'daki yoğun güvenlik önlemlerinin nedeni belli oldu. Kaçak durumda olan MAK ve SAT komando timinin suikast yapabileceği istihbaratı var

Komando timi ormanlık alanlarda olabilir

Önemli sayıda Hava Kuvvetleri Muharebe Arama Kurtarma (MAK) Timi ve Sualtı Taarruz ve Savunma (SAT) Timi’ne bağlı komando askerlerinin kaçak durumda olduğu bilgisi alındı. Özel olarak yetiştirilen, her doğa ve hava koşuluna dayanaklı bu timlerin ormanlık alanlarda olabileceği ifade edliiyor.

250 kişilik suikast listesi

Kaçak durumda olan komandoların devletin zirvesi de dahil pek çok isme suikast düzenleyebileceği hatta ellerinde 250 kişilik bir liste olduğu da öne sürüldü.

Firari özel kuvvet mensubu personel sayısı 10-15 kişi civarında

Bu kişilere yardım etme olasılığı olan yetkililere karşı da güvenlik güçleri teyakkuza geçti. Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Çankaya Köşkü başta olmak üzere devam eden yoğun güvenlik önlemlerinde de bu timin suikast düzenleyebileceği istihbaratının etkili olduğu öğrenildi.

**

Orgeneral Akar’ın yaveri Levent Türkkan itiraf etti: Evet cemaat üyesiyim!

Tuğgeneral Aydoğdu’nun ifadesi: ‘İnandığım emri uyguladım’

Tutuklanan Tümgeneral Mehmet Dişli’nin ifadesi

Erdoğan’ın duyurduğu ‘önemli karar’ ne olacak?

Fuat Avni yakalandı: Başbakanlık’ta istihbarat şefi Mustafa Koçyiğit

YÖK: Akademisyenlere yurtdışı yasağı

Kamuda deprem: Şimdilik 49 bin 321 kişi görevden alındı

Adana’da savcının evinde ‘infaz edilecekler’ listesi bulundu

Marmaris baskınının tanıkları darbe girişimi gecesini anlattı

Editor
İndigo Dergisi Editör – Haber Merkezi, 2005 yılından bu yana yayında olan bağımsız dijital medya kuruluşu İndigo Dergisi'nin (indigodergisi.com) haber ve güncel içerik ekibidir. İstanbul merkezli ekip, gündem, ekonomi, sağlık, bilim, teknoloji ve yaşam alanlarında araştırmaya dayalı haberler, açıklayıcı içerikler ve rehberler hazırlar. "Editör" imzasıyla bugüne kadar 26.500’ü aşkın içerik yayımlanmıştır. "Editör" imzası tek bir kişiyi değil, İndigo Dergisi Yazı İşleri bünyesinde çalışan editör ekibini temsil eder. Bu imzayla yayımlanan her içerik araştırma, yazım, doğrulama ve editoryal kontrol aşamalarından geçer ve ortak bir ekip çalışmasının ürünüdür. Ekip, Yönetici Editör ve yayın yönetimi altında çalışır. Editör – Haber Merkezi, okurun kararlarını doğrudan etkileyebilecek sağlık, beslenme ve finans konularında ek özen gösterir. Bu alanlardaki içerikler güncel bilimsel verilere ve resmi kaynaklara dayanır. İndigo Dergisi hiçbir siyasi parti, ideoloji, dini oluşum ya da çıkar grubuyla bağlantılı değildir. Editör Masası, Basın Konseyi'nin Basın Meslek İlkeleri'ne uymayı taahhüt eder. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi'ni ve İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'ni benimser. Irk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi görüş, köken ya da ekonomik durum gözetmeksizin herkesin eşitliğini esas alır. Ayrımcı ve yanıltıcı içeriğe yer vermez. Köşe yazılarındaki görüşler yazarlarına aittir; Editör Masası habere ve bilgiye dayalı içeriklerden sorumludur.