Ridley Scott’un yönettiği THY reklam filmi yayında

Türk Hava Yolları’nın (THY) Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott tarafından çekilen yeni reklam filmi Youtube üzerinden yayına girdi.

Çekim mekanı olarak Türk Hava Yolları’nın Boeing 777 tipi geniş gövdeli yolcu uçağı kullanılmış. İstanbul Havalimanı ve İstanbul’un manzaralarının kullanıldığı reklamda yeni kabin memuru üniformaları da dikkat çekiyor.


THY reklam filmi başrolünde ise Hollandalı oyuncu Sylvia Hoeks var. Hoeks, Tirza ve De Bende van Oss filmleri ile “Altın Film” ödülünü kazandı.

Yönetmen Ridley Scott kimdir?

Yönetmen Ridley Scott kimdir? thy reklam filmi

Ridley Scott üç kez Oscar’a aday gösterilmiş, ‘Sir’ unvanına sahip İngiliz film yönetmeni ve yapımcısıdır. American Gangster filmini yönetmiştir. Öğrenimini çeşitli sanat okullarında sürdürüp International Film School da master yapmıştır. BBC’nin popüler dizilerinden Doctor Who’nun yapımında çalışmıştır.

THY reklam filminde dikkat çekenler


THY reklam filmi, yeni havalimanı olan İstanbul Havalimanı görüntüleriyle başlıyor.

thy reklam filmi İstanbul Havalimanı
İstanbul Havalimanı – Türk Hava Yolları reklam filmi
thy reklam filmi istanbul
İstanbul Havalimanı – Türk Hava Yolları reklam filmi
thy reklam filmi istanbul havalimanı sylvia hoeks
Sylvia Hoeks – Türk Hava Yolları reklam filmi
thy reklam filmi yeni kabin memuru hostes kıyafeti
Yeni kabin memuru kıyafeti – Türk Hava Yolları reklam filmi
thy reklam filmi istanbul manzarası
Fatih’ten İstanbul manzarası – Türk Hava Yolları reklam filmi
thy reklam filmi istanbul galata haliç
Galata Haliç manzarası – THY reklam filmi
thy reklam filmi istanbul çırağan sarayı
Çırağan Sarayı – THY reklam filmi
thy reklam filmi istanbul yerebatan sarnıcı
Yerebatan Sarnıcı, Sultanahmet, İstanbul – – THY reklam filmi
B777-300ER geniş gövde özellikleri
Yolcu kapasitesi 349-400
Azami kalkış ağırlığı 351,534 kg
Kanat açıklığı 64.80 m
Gövde uzunluğu 73.90 m
Yerden yüksekliği 18.60 m
Azami yatay uçuş yüksekliği 13,140 m/43,100 ft
Azami kargo kapasitesi 57,784 kg/213.85 m³

 

Türk Hava Yolları yeni üniformaları görücüye çıktı


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.