Okullara dağıtılan kitapta CHP’ye karşı skandal sözler!

Genç Memur Sen ve MEB tarafından okullara dağıtılan “Bir değirmendir bu dünya” adlı kitapta skandal sözler: Kapitalist, faizci, Kemalist ve laik zihniyet…

Okullara dağıtılan kitapta CHP ye karşı skandal sözler: Kapitalist, faizci, Kemalist ve laik zihniyet

Cahit Zarifoğlu tarafından kaleme alınan “Bir değirmendir bu dünya” adlı kitapta; CHP’nin Kıbrıs adasını Yunanistan’a teslim etmek istediği, serbest seks eğitimi, alkol, dans ve flörtün de temsilciliğini yaptığı öne sürülüyor.

CHP’yi suçlayıcı ifadeler içeren ‘Bir değirmendir bu dünya’ adlı kitap, Genç Memur Sen ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Çanakkale’den sonra Adana’da da okullara dağıtıldı.


CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, konuyu TBMM gündemine getirerek, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a “Kutuplaşmayı arttıran ve eğitim birliğini zedeleyen bu kitap toplatılacak mıdır?” diye sordu.

Kitapta, CHP’nin Kıbrıs adasını Yunanistan’a teslim etmek istediği, serbest seks eğitimi, alkol, dans ve flörtün de temsilciliğini yaptığı öne sürülüyor.

“CHP iktidara gelirse, davar boğazlar gibi mescit kapatır” deniyor. Kemalist ve laik zihniyetli insanların arkasından gidenlerin de hata yaptığı ifade ediliyor.

Skandal kitapta neler var?

• Tertemiz Müslümanlar oldukları halde kapitalist, faizci, Kemalist ve laik zihniyetli, gayr-i İslami bir gidişatın temsilcisi parti ve örgütlerin arkasından gidenler, hatalarını idrak edip doğruya yönelebilirler.

• Kıbrıs’ta kan gövdeyi götürüp,onların kılları kıpırdamamışken biz, düşmana daha ilk kıpırdanışında şamarı indirdik. Ama zaferin siyasi ganimetini, aç bir leş kargası gibi sömürmeye kalkan, Kıbrıs’ı Yunan’a teslim etmeye razı batıl CHP iktidarı oldu.

• Onlar serbest seks eğitiminin, kadın-erkek eşitliği adı altında hayvani bir yaşayışın, alkol ve dansın, flörtün taraftarlığını yapıyorlar, biz ise, İslami edep ve hicap içerisinde, çalışan, ibadet eden, hakkı gözeten insanlar olarak, hem dünyalarını hem de ahiretlerini imar eden insanların dünyasını kurmak istiyoruz.


• CHP iktidara gelir gelmez, kendisine kalıtım yoluyla kurucu atalarından geçmiş İslam düşmanlığı gereği, davar boğazlar gibi mescid kapatmaya başlar. Komünizme ve kapitalizme inanan insanların meydana getirdiği topluluk ancak bir sürüdür.

cahit zarifoğlu bir değirmendir bu dünya kitap chp ifadeleri

cahit zarifoğlu bir değirmendir bu dünya kitap chp ifadeleri
Kaynak: SÖZCÜ

Danıştay’ın iptal kararına rağmen Ensar Vakfı okullarda çalışma yapıyor


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.