Bakırköy’de anne baba ve çocuk ölü bulundu: Yine siyanür!

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde bir evde biri çocuk 3 kişi ölü bulundu. Yapılan ölçümlerde olay yerinde siyanür tespit edildi.

Bakırköy Osmaniye Mahallesi’nde şüpheli ölüm ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.  Söz konusu adreste inceleme yapan ekipler 1’İ çocuk, 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Polis, olayın olduğu sokağı kapatarak binada bulunanları tahliye ederken, ailenin yakınları sinir krizi geçirdi.

Olay yerinde  AFAD ekipleri de inceleme yaptı.  Anne Zeliha D, baba Bahattin D. ve çocuk Ali D’nin cenazeleri, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.


Bakırköy Kaymakamlığı, olayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“15 Kasım 2019 Cuma günü saat 06.45’te 155 Polis İmdat Hattı’na yapılan İlçemiz Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokak’ta şüpheli ölüm ihbarı üzerine bahse konu adrese ivedilikle intikal edilmiş, (Z.D), (B.D) ve (A.D) isimli biri çocuk 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaşılmıştır.

Dairedeki koku nedeniyle AFAD (KBRN) ekipleri sevk edilmiştir. Ekip tarafından yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir.
Konu ile ilgili olay yerinde gerekli önemler alınmış olup, adli ve idari tahkikat başlatılmıştır.”

Bakırköy anne baba ve çocuk ölü bulundu: Yine siyanür!

“Duyunca şok geçirdik”

Mahallede bakkallık yapan Mehmet Çelik, babanın en son dün kendisinden su aldığını belirterek, “Herhangi bir sıkıntıları yoktu. Konuştuk biraz. Duyunca şok geçirdik.” dedi.

Çelik, babanın Kuyumcukent’te imalat işi yaptığını söyledi.

Evde, olay yeri inceleme ve AFAD ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Polis ekipleri, evin önünde bulunan ve Süleyman D’ye ait olduğu belirtilen otomobilde de inceleme yaptı.

Hayatını kaybeden ailenin komşusu, “Duyduğumuz kadarıyla siyanürle zehirlenme olmuş. 3 kişilik bir aile. Üzüldük tabi komşumuzdu. Ayakkabısının içine not bıraktığı söyleniyor ama ne derece doğru bilmiyoruz. Karı, koca ve çocuk” dedi.


Anne baba ve çocuk… Ali okula yeni başlamıştı!

Ölenlerin anne Zeliha baba Bahattin ve çocukları 7 yaşındaki Ali Delen olduğu öğrenildi.

Mahallenin marketi Mehmet Çevik kan donduran olayla ilgili Sözcü’ye konuştu. Çevik “Çok iyi bir ailelerdi. Maddi sıkıntıları yoktu. Çocukları Ali bu sene okula başlamıştı. Zeliha Hanım da çok iyi bir insandı.” dedi.

Hayatını kaybeden ailenin komşusu, “Duyduğumuz kadarıyla siyanürle zehirlenme olmuş. 3 kişilik bir aile. Üzüldük tabi komşumuzdu. Ayakkabısının içine not bıraktığı söyleniyor ama ne derece doğru bilmiyoruz. Karı, koca ve çocuk” dedi.

SİYANÜR KABUSU! ÖNCE İSTANBUL FATİH

Bakırköy’den gelen haber gözleri son 10 gün içerisinde yaşanan siyanürlü cinayet ve intihar vakalarına çevirdi.

Yetişkin ailesi

Türkiye’yi siyanür dehşeti ile tanıştıran ilk olay 5 Kasım 2019 tarihinde Fatih’te meydana geldi. Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi’ndeki 5 katlı apartmanın birinci katında yaşayan Cüneyt (48), Oya (54), Kamuran (60) ve Yaşar Yetişkin’in (56) cesetleri polis ekipleri tarafından bulundu. Yapılan araştırmalar sonucu Oya Yetişkin’in kardeşlerini siyanürle zehirledikten sonra intihar ettiği anlaşıldı.

ARDINDAN ANTALYA!

şimşek ailesi siyanür

Türkiye, Fatih’teki Yetişkin Kardeşler vakasının şokunu yaşarken, kan donduran bir haber bu kez 8 Kasım’da Antalya’dan geldi.

Sekiz katlı bir apartmanın en üst katında oturan Selim Şimşek (36), eşi Sultan Şimşek (38) ile çocukları Ceren (9) ve Ali Çınar Şimşek’in (5) cesetleri bulundu.


Yapılan araştırmalarda maddi kriz içerisinde bulunan Selim Şimşek’in, eşi ve iki çocuğunu siyanürle zehirledikten sonra intihar ettiği belirlendi.

Babanın intihar notu: İşsizim, artık yapacak bir şeyim yok


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.