Cem Uzan: Mallarıma el koyanları, rüşvet alanları açıklayacağım!

Cem Uzan sosyal medya hesabında bir video paylaştı ve “Yakında belgeleri de açıklayacağım. Kim Telsim satışından rüşvet aldı? Kim Star TV’den ve çimento fabrikalarından rüşvet aldı?” ifadesini kullandı.

Cem Uzan: Mallarıma el koyanları, rüşvet alanları açıklayacağım!

Cem Uzan: Mallarıma el koyanları, rüşvet alanları açıklayacağım!

Son dönemde Türkiye‘ye döneceği iddia edilen Genç Parti Genel Bakanı Cem Uzan sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaştı. Arka planda Ahmet Kaya‘nın ‘Siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz‘ şarkısının çaldığı videoda Uzan’ın Türkiye’de uğradığı operasyonlara ait görüntülere yer verildi.


“Yakında belgeleri de açıklayacağım” diyen Uzan, paylaşımının altına ise Abdullah Gül ve ekibini hedef alarak şunları yazdı:

“Bugün tam 16 sene oldu @aptullahgul ve FETÖ çetesi ve polislerinin arasına daldım simdi hepsi firari @aptullatıfsener (bugün CHP) Ahmet Ertürk ve TMSF denen hırsızlar ordusu!! Ali Babacan ve diğer FETÖ çete mensupları. Ailemin 50 senelik mazisine 218 şirkete 40 bin çalışana tecavüz ettiklerinde. Yüce Allah hepsinin belasını versin. İman sahibi hiç kimse bunu bir insana yapmaz. Yakında belgeleri de açıklayacağım. Kim Telsim satışından rüşvet aldı? Kim Star TV‘den ve çimento fabrikalarından rüşvet aldı. Star gazetesinin TMSF‘den alan kişi kim? Hapiste mi hala? Her şey açıklanacak. Aydın Doğan ve damadı!!”

Daha önce de Ali Babacan ve Abdüllatif Şener’i suçlamıştı

Cem Uzan, Aralık ayında paylaştığı mesajda da “Uzan Ailesi’ne kurulan kumpasın sorumlusu hırsızlar Ali Babacan – Abdüllatif Şener” ifadesini kullanmıştı.


Cem Uzan, ailesine bir komplo kurulduğunu, bu komplonun sorumlularının Ali Babacan ve Abdüllatif Şener olduğunu iddia etti. Uzan mesajında, “Uzan Ailesi’ne kurulan kumpasın sorumlusu hırsızlar Ali Babacan – Abdüllatif Şener” ifadesini kullandı.

Cem Uzan’ın en son paylaştığı o video:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

BUGUN TAM 16 SENE OLDU @APTULLAH GUL VE FETO CETESI VE POLISLERININ ARASINA DALDIM SIMDI HEPSI FIRARI @ APTULLATIF SENER ( bugun CHP) AHMET ERTURK VE TMSF DENEN HIRSIZLAR ORDUSU!! ALI BABACAN VE DIGER FETO CETE MENSUPLARI. AILEMIN 50 SENELIK MAZISINE 218 SIRKETE 40 BIN CALISANA TECAVUZ ETTIKLERINDE. YUCE ALLAH HEPSININ BELASINI VERSIN. IMAN SAHIBI HIC KIMSE BUNU BIR INSANA YAPMAZ. YAKINDA BELGELERIDE ACIKLIYACAM. KIM TELSIM SATISINDAN RUSVET ALDI ? KIM STAR TV DEN VE CIMENTO FABRIKALARINDAN RUSVET ALDI. STAR GAZETESINI TMSF DEN ALAN KISI KIM?? HAPISTEMI HALA ?? HER SEY ACIKLANACAK. AYDIN DOGAN VE DAMADI !!??🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #cemuzan #surgun #gencparti #akparti #mhp #chp #iyiparti #galatasaray #ultraslan #fenerbahce #besiktas #trabzonspor


cem uzan (@cemuzan)’in paylaştığı bir gönderi ()

Cem Uzan, Ali Babacan ve Abdüllatif Şener’i suçladı


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.