Vatandaş Erdoğan’a seslendi: Çoluğum çocuğum aç!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştuğu sırada bir kişi, “Çoluk çocuğum aç. Bana yardım edin” diye seslendi. Görevliler tarafından susturuldu.

Vatandaş Erdoğan seslendi: Çoluğum çocuğum aç!

Vatandaş Erdoğan’a seslendi: Çoluğum çocuğum aç!

AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup konuşmasında “Şubat sonun kadar rejimi gözlem noktalarımızın dışına çıkartmakta kararlıyız” dedi. FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmalarına da değinen Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu suçladı.


AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup toplantısında konuştu.

Erdoğan, İdlib krizi konusunda “Rejim güçlerinin ateşi sonucu İdlib’de şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Rejim saldırıları nedeniyle İdlib’de Şehit sayısı 14’ü yaralı sayısı 45’i buldu,” dedi. Erdoğan, “Bu süreçte gözlem noktalarındaki veya diğer yerlerdeki askerlerimize en küçük bir zarar gelmesi halinde idlib’te Soçi muhtırası ile sınırlı kalmadan rejim güçlerini her yerde vuracağımızı buradan ilan ediyorum,” ifadelerini kullandı.

FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmalarına da değinen Erdoğan, “FETÖ’nün siyasi ayağı Kemal Kılıçdaroğlu kendisi ve ekibidir. Şimdi ne için böyle olduğunu tüm delilleriyle anlatacağım,” hazırlattığı bir belgeseli izletti. Erdoğan, “FETÖ Kılıçdaroğlu’nun yatak odasına girmiş” dedi.

Çocuklarım aç diye seslenen kişi susturuldu

Erdoğan’ın konuştuğu sırada işsiz olduğunu söyleyen bir yurttaş ise bağırarak sorunlarını anlatmaya çalıştı.

Bağıran kişi, “Sayın Cumhurbaşkanım… 15 Temmuz’a katıldım diye beni işimden gücümden ettiler. Çoluğum çocuğum aç. Bana yardım edin. Mahkeme kararını tanımıyorlar” diye seslendi.

AK Parti grup toplantısında bağıran kişi görevliler tarafından susturuldu.


İşte o görüntüler:

Erdoğan: Askerimize zarar gelirse rejim güçlerini her yerde vuracağız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.