IELTS’e giren öğrencilerin tercihi Akademik Yabancı Dil Kursları’ndan yana oldu

Yurt dışında eğitim görmek, çalışmak veya yaşamak için Türkiye’de her geçen gün IELTS’e giren öğrenci sayısı artıyor.

ielts

Uluslararası alanda oldukça önemli olan IELTS’e giren öğrencilerin tercihi Akademik Yabancı Dil Kursları’ndan yana oldu.

140’dan fazla ülkede uygulanan sınav ülkemizde de başta İzmir, İstanbul, Ankara, Adana ve Bursa olmak üzere birçok şehirde uygulanmaktadır. Dünya genelinde 10.000’den fazla üniversite, resmi kuruluş, akademik kurumlar ve işveren tarafından İngilizce yeterlilik için tercih edilmektedir.

Her yıl 4 milyon katılımcıya sahip IELTS, katılımcısının geleceğini belirleyen sınavlar arasında en çok rağbet görenidir.

Anadili İngilizce olan çoğu ülkede, iş ve üniversite giriş başvurusu yapmak için İngilizce dil becerinize ilişkin bir kanıt göstermeniz gerekir.

IELTS sınavıyla İngilizce dil becerilerinizi kanıtlamanız, kendi ülkenizde daha iyi bir iş bulmanıza veya işinizde terfi etmenize yardımcı olabilir.

IELTS sınav sonuçlarınız göçmenlik için gereken koşulları karşılamanıza yardımcı olur. İngilizce dil sınavına girmeyi zorunlu kılan tüm göçmenlik makamları IELTS sınavını kabul eder.

Yüksek score elde eden öğrenciler yetiştiriyoruz

Akademik Yabancı Dil Kursları İzmir İngilizce Kursu ile öğrencilerimiz kapsamlı yayın desteği ile IELTS eğitiminde okuma, dinleme konuşma ve yazma yetkinliklerindeki eksiklikler giderilerek, çıkmış sınav soruları üzerinden sınav stratejileri tekniği ile yüksek score elde etme odaklı eğitim müfredatını uygulamaktadır. IDP Partneri olarak öğrencilerimize; ücretsiz sınav hazırlık kaynaklarına erişim, özel IELTS hazırlık sınavı teklifi, IELTS’in online ve offline IELTS hazırlık materyallerine ücretsiz erişim hakkı verilmektedir.

IELTS eğitimi boyunca öğrencilerimiz IELTS sınav formatıyla ve IELTS soru tipleriyle tanışır; IELTS sınav sürecini en doğru şekilde kavrayabilmek adına IELTS soruları ve çözümleri hakkında bilgi sahibi olur ve süreçle ilgili stratejiler öğrenir. Ayrıca kampüsümüzde yapılan Akademik Yabancı Dil Kursları İzmir İngilizce Kursları sayesinde öğrenilen stratejileri pekiştirme ve sınavlarda kullanarak puanındaki yükselişi gözlemleme şansı elde eder.

IELTS sınavını yıllardır deneyimlemiş derece skora sahip eğitmenlerimiz tarafında kapsamlı yayın ve doküman desteği ile 7-10 kişilik sınıf ortamında Listening, Reading, Speaking ve Writing paralelinde dört beceri üzerinden verilmektedir.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.