İstanbul’un en güzel yaşam yeri Acarkent sizi bekliyor

Acarkent şehrin ana merkezlerinin tamamına ulaşım kolaylığının yanında, şehrin tüm kalabalığından uzakta, harika bir yaşam alanı sağlıyor. Doğa ile iç içe Acarkent Villaları sizi bekliyor…

acarkent villaları

İstanbul dünyanın en büyük metropol şehirleri arasında yer aldığı gibi, bunu en iyi şekilde kanıtlayan ve yansıtan bir şehirdir. Gerek tarihi yapısı ve gerekse de modern mimari ile şehir, görenleri hayran bırakırken, içinde yaşayan insanlar için yeri geldiğinde tam bir kaosun hakimiyeti altındadır.

Yaşam alanlarının sıkışıklığı, sürekli insan kalabalığı, bitmek tükenmek bilmeyen trafiği ve daha yüzlerce farklı nedenle bu şehirde yaşayanlar, gün içerisinde yoğun stres yaşamaktadır. Şehrin gürültüsünü en aza indirmek ve evinizde güzel zamanlar geçirmek ise, konut tercihinizi en iyi şekilde yapmanız ile alakalıdır.

İstanbul’un merkezinde gözden uzak yaşam alanı Acarkent

İşte tam olarak Acarkent şehrin ana merkezlerinin tamamına ulaşım kolaylığının yanında, şehrin tüm kalabalığından uzakta, harika bir yaşam alanı sağlıyor. Böylelikle hem aileniz ile birlikte huzurlu bir yerde yaşıyor ve hem de merkeze en kolay şekilde ulaşabiliyorsunuz. Doğa ile iç içe olacağınız bu yerde yaşamak istiyorsanız eğer, Villavens danışmanlığından yararlanmak oldukça iyi bir seçim olacaktır. Acarkent satılık ve kiralık villalar her zaman bulunuyor olsa da, iyi bir seçim yapmak ve aradığınız huzura kavuşmak, profesyonel destek ile mümkün olacaktır.

acarkent villa

Acarkent’te nasıl bir yer seçmeliyim?

Acarkent bir çok farklı konsepti ile yaşam alanları sunuyor. İçerisinde farklı boyutlarda villa tiplerinin yanında, müstakil binalar ve yüksek katlı apartmanlarda bulunuyor. Bu yapıların tamamı özel mimarisi, güvenliği, yaşam alanında ki bahçesi, dinlenme alanları, koşu ve spor mekanları, havuz ve etkinlik için özel alanları da içerisinde barındırıyor. Bunları daha detaylı incelemek için acarkent harita incelemesi yapmanız gerekebilir. Bu harita sayesinde nerede neyin olduğunu, nasıl bir yapıya sahip olduğunu, yaşam alanınızın ne kadar geniş, düzenli ve yapısal olarak uygun olduğunu gözlemleyebilirsiniz.

Ayrıca bu harita sayesinde, seçmek istediğiniz villa ya da konut için de konumsal olarak tercih yapabilirsiniz. Aynı şekilde harita üzerinde, hangi tip villaların nerede olduğunu, konumsal olarak okul vb. alanlara yakınlıklarını da görebilirsiniz. Villavens tarafından özel olarak geliştirilen bu harita sayesinde, konutun adına göre arama yapabilirsiniz.

istanbul kiralık villa

Doğa ile iç içe Acarkent Villaları

Acarkent villaları doğa ile iç içe olduğu için, her zaman değerini koruyan ender yapılar yani yaşam alanları arasında bulunmaktadır. Villa tipleri içerisinde havuzlu veya havuzsuz seçeneklerin yanı sıra, tüm villaların kendine özel bahçeleri, garajları bulunmaktadır. Bu sayede kendi yaşam alanınız içerisinde aileniz ile güzel vakit geçirebileceğiniz ender yaşam alanlarındandır. Özellikle şehrin gürültüsünden kaçmak ve çocuklarınızın da huzurlu bir yerde yaşamasını istiyorsanız eğer, Acarkent ile doğru bir seçim yapabileceğinizi söyleyebiliriz.

Alanında uzman gayrimenkul danışmanları sayesinde, yaşam alanını daha doğru tanıyacak, yapacağınız seçimin getirilerini görecek ve hem bugün için, hem de ilerleyen yıllar için de karar vermiş olacaksınız.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.