Hadi Özışık, nargile içtiği iddiasını yalanlamıştı: Hiç içmiyorum, iftira atma!

Sedat Peker’le yaptığı görüşmede nargile içtiği görülen Hadi Özışık’ın geçmişte Barış Yarkadaş’ın “Senin dün gece nerede nargile içtiğini de anlatırım” sözlerini yalanladığı video gündem oldu. Öte yandan, Özışık’ın yasaklara rağmen nargile içtiği işletmenin, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 900 metre mesafedeki ‘Social Lounge’ adlı bir mekan olduğu ortaya çıktı.

hadi özışık nargile

İnternethaber.com Grup Başkanı Hadi Özışık’ın, organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile yaptığı görüşmenin yayınlanmasının ardından, sosyal medyada daha önce nargile içtiği iddialarını yalanladığı konuşması gündem oldu.

Sedat Peker ile yaptığı görüşme sırasında nargile içen Özışık, daha önce TV100’de katıldığı bir programda gazeteci Barış Yarkadaş’ın “Senin dün gece nerede nargile içtiğini de anlatırım” sözlerine “Ben hiç nargile falan içmiyorum iftira atma” şeklinde yanıt vermişti.


Özışık’ın Sedat Peker’le yaptığı görüşmede nargile içtiği görüldü.

Mekanın adı belli oldu

Görüntülerden ve Özışık’ın arkasındaki nesnelerden yola çıkan sosyal medya kullanıcıları, koronavirüs kısıtlamalarına rağmen açık olan mekanın İstanbul Ataşehir’deki Social Lounge&Bakery olduğunu iddia etti.

nargile lounge

Instagram’dan yer bildirimlerine bakıldığında, insanların ‘Social Lounge&Bakery’ etiketiyle paylaşılan fotoğraflarıyla Hadi Özışık’ın görüntüsü örtüşüyor.


Üstelik Social Lounge adlı mekan, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne sadece 900 metre mesafede bulunuyor. Google Maps verilerine göre, mekan ile karakol arasındaki mesafe yaklaşık 10 dakikada yürünebiliyor.

hadi özışık nargile cafe

Kahveci esnafı tepkili

Öte yandan kahvehane işletmecileri Hadi Özışık’ın nargile içtiği işletmeye tepki gösterdi.

Ankara Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı İsa Güven, sosyal medya da paylaşılan bu görüntülere “Mekan açtırıp sosyal medyada paylaşan insanları görüyoruz. Bizim kahvehaneler kapalı da özel insanlara kahvehaneler açılıp da nargile mi içiliyor? Kahvehaneler zaten kapalı. Neden nargile içilip de hava atılıyor” dedi.

Sedat Peker görüntüleri yayınlamadan bir süre önce böyle konuşmuştu: Soylu’dan Sedat Peker’e bir mesaj götürmüşsem haysiyetsizim, alçağım

Peker’in görüşme kayıtlarını yayınlamasından bir süre önce Cüneyt Özdemir’in yayınına katılan ve iddialar hakkında konuşan Özışık, iddiaları reddederek “Süleyman Soylu’dan Sedat Peker’e mesaj götürmüşsem namussuzum, şerefsizim, alçağım” demişti.


Özışık ayrıca ‘dostluk’ vurgusu yaparak “Ben dostuma kalleşlik yapmam. Zarar görmesi açısından en ufak bir adım atmam” demişti.

Süleyman Soylu’dan Hadi ve Süleyman Özışık kardeşler hakkında suç duyurusu


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.