Mansur Yavaş’tan TikTok paylaşımı: Atam, gördüğünüz gibi Ankara emin ellerde

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın “Atam, gördüğünüz gibi Ankara emin ellerde artık bundan sonra” sözlerinin yer aldığı TikTok paylaşımı büyük ilgi gördü.

Mansur Yavaş TikTok

Video aşağıda – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, resmi TikTok hesabından müzikli paylaşımda bulundu.

Videoda Mansur Yavaş’ın Anıtkabir’e baktığı görüntülerle birlikte, “Atam, gördüğünüz gibi Ankara emin ellerde artık bundan sonra” sözlerine yer verildi.


Videoda ayrıca Yavaş’ın daha önce söylediği şu sözlere yer verildi:

“Her devrin adamlarına, her AVM’nin ortaklarına, her partiden yandaş bulacak çapta yüzsüzlere, artık bu şehirde yağma hürriyeti yok. Biri gelir, biri gider. Bizim devran bitmez. Kim gelirse gelsin, ‘Ya bize diz çöker, ya ortak olur gözlerini yumdururuz’ dönemi bitti artık. Yetim hakkı yedirilmeyecek. Yetim hakkı yedirilmeyecek. Yetim hakkı yedirilmeyecek.”


Yavaş’ın TikTok’taki paylaşımı kısa sürede 30 binden fazla beğeni aldı.

@yavasmansur♬ orijinal ses – Mansur Yavaş

Telegram’da takip edin – Anket sonuçları Saray’ı şoka uğrattı: AKP 50+1’den kurtulmaya çalışıyor!


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.