Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji açıkladı

Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 31 Aralık 2021 – 1 Ocak 2022 ve 5 günlük hava durumu tahmin raporunu paylaştı.

Yılbaşında hava nasıl

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin batı kesimlerinin çok bulutlu, Güney Ege kıyıları, Balıkesir’in batı ilçeleri, Antalya’nın doğu kesimleri ile Edirne ve Kırklareli çevrelerinin sağanak yağışlı, Çankırı çevrelerinin hafif kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Balıkesir’in batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Yağışların Balıkesir’in batı ilçelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı ( sel, su baskını vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Rüzgârın, Marmara ile Orta Karadeniz kıyılarında güney ve güneybatıdan kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.


Marmara

Parçalı ve çok bulutlu, Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Balıkesir’in batı kesimlerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olmak üzere kuvvetli olunması gerekmektedir. Rüzgârın, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

istanbul yılbaşı hava durumu

EDİRNE 9°C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın sağanak yağışlı

İSTANBUL 8°C, 11°C
Yağmurlu ve çok bulutlu

KIRKLARELİ 10°C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın sağanak yağışlı

KOCAELİ 11°C, 19°C
Parçalı ve çok bulutlu

Yılbaşında Bursa’da hava durumu:

Bursa 31 Aralık Cuma 10°C / 15°C
Yağmurlu

bursa

Ege

Parçalı ve çok bulutlu, Güney Ege kıyılarının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

izmir yılbaşı hava

A.KARAHİSAR -1°C, 9°C
Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR 12°C, 18°C
Çok bulutlu, batı kesimleri sağanak yağışlı

MANİSA 8°C, 18°C
Çok bulutlu

MUĞLA 6°C, 14°C
Çok bulutlu, sağanak yağışlı


Yılbaşında Bodrum’da hava durumu:

bodrum

Yılbaşında Marmaris’te hava durumu:

marmaris

Yılbaşında Fethiye’de hava durumu:

fethiye

Akdeniz

Parçalı ve çok bulutlu, Antalya’nın doğu ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

antalya

ANTALYA 14°C, 19°C
Sağanak yağışlı

adana yılbaşında hava

ADANA 8°C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu

HATAY 2°C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu

ISPARTA 1°C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu

İç Anadolu

Parçalı ve az bulutlu, batısının yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Çankırı çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

ankara yılbaşında hava

ANKARA 2°C, 8°C
Çok bulutlu ve yağmurlu

ÇANKIRI -2°C, 6°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif kar yağışlı

ESKİŞEHİR 0°C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu

konya

KONYA 0°C, 9°C
Yağmurlu

Doğu

Gaziantep 31 Aralık Cuma 2°C / 9°C
Parçalı bulutlu

gaziantep

Diyarbakır 31 Aralık Cuma -2°C / 9°C
Parçalı bulutlu

diyarbakır


Erzurum 31 Aralık Cuma -6°C / 2°C

erzurum hava durumu

Astroloji: 27 Aralık – 2 Ocak haftalık burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.