İstanbul En iyi İngilizce Dil Kursları; Akademik Yabancı Dil Kursları

İstanbul’daki en iyi İngilizce eğitimi: Akademik Yabancı Dil Kursları, alanında uzman eğitmen kadrosu, özgün eğitim metodu ile yabancı dil eğitimine yeni bir soluk getiriyor.

İngilizce dil kursları

Yabancı dilin ihtiyaçtan öte zorunluluk haline geldiği; hatta tek bir yabancı dile sahip olmanın dahi kimi zaman yetersiz olduğu günümüzde, dil eğitimi almak bir mecburiyet. Ancak ne var ki yapılan yanlış tercihler, tabiri caizse fabrikasyon formatında ezbere dayalı eğitim modelleri, öğrencilerin kursa yazıldıktan sonra eğitimlerini aksatmaları gibi nedenlerle çoğu zaman alınan dil eğitimi yetersiz kalıyor.

Yabancı dil eğitimi; liseye kadar devam eden eğitim hayatımızda olmasına, hatta üniversitelerin hazırlık sınıflarında verilmesine karşın yine de bu alandaki ihtiyaç son bulmuyor. Sistematik hatalar, ezbere dayalı metotlar, eğitimin ticarileşmesi gibi sebepler ile bu kısır döngü devam ediyor. Nihayetinde İstanbul Kadıköy En iyi İngilizce Dil Kursları arasında İstanbul’un önemli merkezlerinden biri olan Kadıköy Rıhtım Caddesi için En İyi İngilizce Dil Kursları Tavsiye araştırmaları yapanların yolu Akademik Yabancı Dil Kursu ile kesişiyor. Şimdi tanışacağınız kurum bu kısır döngüyü hedefe götürmeyi amaç edinerek çeyrek asır önce kurulmuş bir kurumken yıllara aşkın tecrübesi ile eğitimden ödün vermek istemediği için kendi bünyesinde büyümeye devam ediyor. Alanında uzman eğitmen kadrosu, özgün eğitim metodu ile yabancı dil eğitimine yeni bir soluk getiren kurumun, Londra merkezli The Academic Publishing yayınevinin sahibi olması da eğitime verdikleri önemin kanıtı adeta.

Yabancı dili grammar’dan ibaret görerek kişileri ezbere yönelten metotlar, psikolojik faktörlerin rol oynadığı dil öğreniminde, kişilerin kendilerini bu konuda yetersiz görmelerine sebep olur ve dil öğrenmekten soğuturlar. İlk kez eğitim alacak olan ya da daha önce umduğunu bulamadığı için farklı kurumlarda yeniden dil eğitimi deneyimlemek isteyen bireyler, Kadıköy En İyi İngilizce Dil Kursları Tavsiye arayışları sonucunda Akademik Yabancı Dil Kursu ile tanışmaktadır. Alanındaki başarı ve sahip olduğu ödüller ile yalnızca kişilerin değil, kurumsal partnerlerinin de tercihi olan marka, ülkemizin sektöründe önde gelen şirketleri ile anlaşmalara sahiptir. Uluslararası geçerliliğe sahip sınav hazırlığında da pek çok öğrencinin başarısının altına imza atan kurumun Ankara ve Bursa şubelerinde IDP Partner Official IELTS Referral Agent ortaklığı bulunmaktadır.

Markanın İstanbul temsilcilikleri artık yetişkin gruplarının yanı sıra gördüğü yoğun ilgi sonrası orta okul ve lise öğrencileri için de eğitim vermeye başlıyor. İstanbul Lokasyonunda Kadıköy İle Beraber Beşiktaş’taki kampüsü ile de kurum ön plana çıkmakta. Tüm bu bilgiler ışığında Beşiktaş En İyi İngilizce Dil Kursları Tavsiye konulu araştırmalar Akademik Yabancı Dil kursunu adres göstermektedir. Kurumun demo dersine katılmak için size en yakın kampüs ile iletişime geçebilirsiniz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.