Zayıf yanınızı ortaya çıkaran kişilik testi

Resimde ilk ne görüyorsunuz? Optik illüzyon testlerinde resimde ilk ne gördüğünüz karakter özelliklerinizi ele veriyor. Resme bakın ve kendinizi keşfedin. İşte zayıf yönü ortaya çıkaran kişilik testi…

kişilik testi

Kişilik testi, güçlü ve zayıf yönleri ortaya çıkarıyor. Optik illüzyon testlerinde ilk gördüğünüz resim sizin karakter özelliklerinizi belirtiyor.

Resimde ilk ne görüyorsunuz?

Dikkatlice bakın ve ilk gördüğünüzü söyleyin. Ardından aşağıdaki yorumları okuyun.


kişilik testi

Zayıf yönünüzü ortaya çıkaran kişilik testi sonuçları:

Bir erkek yüzü, kitap okuyan bir kız, elinde bardak, çiçek vazosu veya sandalye tutan bir kız… Tüm gördüklerinizin kişiliğe dair bir anlamı var.

Bir adamın yüzü

Önce bir erkeğin yüzünü gördüyseniz, duygusal ve zihinsel olarak dengeli bir insansınız. Hayattaki zorlukları, istikrar ve memnuniyetle, yıkılmadan alıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar için bir ilham kaynağısınız. Ancak duygularınıza dikkat ediyor ve arkadaşlarınızın ve ailenizin önünde ifade ederken tereddüt ediyorsunuz.


Kitap okuyan bir kız

Kitap okuyan bir kız görürseniz, entelektüel bir insansınız. Yeni şeyler öğrenmeye ve keşfetmeye meyillisiniz ve mümkün olduğunca çok bilgi edinmek için derinlere dalın. Ancak sizi cezbetmeyen konulardan uzak durursunuz, bu nedenle çevrenizi ihmal eder ve aynı ilgiyi paylaşmayan insanlardan uzaklaşırsınız.

Fincan tutan bir kız

İlk önce bardağı tutan bir kız fark ettiyseniz, o zaman harika bir dinleyicisiniz. Dinleme becerileriniz, çevrenizdeki insanların kendilerini açmalarına ve yüreklerini ortaya koymalarına yardımcı olur. Ancak, karar verme becerileriniz o kadar iyi değil. Bir durumun artılarına ve eksilerine dayanarak karar vermelerine yardımcı oluyorsunuz, ancak söz konusu size geldiğinde, bir adım geri çekiliyorsunuz.

Çiçek vazosu

Çiçek vazosunu gördüyseniz, o zaman aşk en büyük gücünüzdür. Tanıştığınız insanlarda güzel bir şey fark etme eğilimindesiniz. Gereksiz dedikodulardan uzak durur ve başkalarını memnun etmek için elinizden geleni yaparsınız. Ancak, kırmızı bayrakları görmezden geliyorsunuz ve zor durumlara düşüyorsunuz.

Bir sandalye


Görselde ilk önce sandalyeyi fark ettiyseniz, hayata benzersiz bir bakış açınız var demektir. Farklı durumlara farklı bir bakış açınız var. Ancak, uzun süre tek bir şeye odaklanamazsınız ve genellikle durumlar ve şeyler tarafından dikkatiniz dağılır.

Astroloji: 30 Nisan Güneş Tutulması burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.