Sokak röportajı – AKP’li vatandaş: Kılıçdaroğlu döneminde ekonomi daha kötüydü

AKP’li bir yurttaş ile yapılan sokak röportajında ilginç anlar yaşandı. Yurttaş, ‘ekonomi daha önce bu kadar kötü oldu mu?’ sorusuna, “Kılıçdaroğlu döneminde oldu” diyerek cevap verdi.

Sokak röportajı

Video aşağıda – Sokak röportajında konuşan AKP’li vatandaş: Kılıçdaroğlu döneminde ekonomi daha kötüydü

  • Muhabir: Bu kadar kötü oldu mu hiç?
  • AKP’li vatandaş: Kılıçdaroğlu döneminde oldu.
  • Muhabir: Kılıçdaroğlu hiç iktidara gelmedi.

Türkiye derin bir ekonomik kriz yaşarken yandaş medyanın propagandasının vatandaş üzerinde kurduğu tahakküm yapılan bir sokak röportajı ile gözler önüne serildi.


Sokak Kedisi isimli YouTube kanalında yayımlanan röportajda, bir yurttaş CHP Lideri Kemal Kılıçdaoğlu’nun AKP dönemi öncesi Türkiye’yi yönettiğini iddia etti.

Yurttaş, Kılıçdaroğlu’nun döneminde, “Ekonomi gerçekten çok kötü olmuştu” dedi. Gazeteci Ebru Uzun Oruç’un Kılıçdaroğlu dönemi yaşanmadığını belirtmesi üzerine ise yurttaş, “O gelirse satılmış bir Türkiye olacak” dedi.


Yurttaş’ın bu cevabına ilişkin olarak Oruç, “Daha hiç gelmedi diyorum ya size. O gelirse satılmış olacak derseniz hiç olmaz. Çünkü hiç gelmemiş bir insan” dedi. (Kaynak Sokak Kedisi – Youtube)

MAK seçim anketi: AKP’ye kendi çocukları bile oy vermeyecek!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.