Türkiye’de saç ekimi tedavisi İspanya sinemasında: Turkish Hairlines

Milyonlarca turist, Türkiye’ye saç ekimi tedavisi için geliyor ve bu ilgi günden güne artıyor. Saç ekiminde Türkiye’nin ünü tüm dünyaya yayıldı. Türkiye’nin şöhreti ise İspanya sinemasına taşındı. İspanya’da sokaklara asılan filmin afişlerinde ise ‘Turkish Hairlines’ esprisi de bulunuyor.

saç ekimi film

Dünyanın birçok ülkesinden saç dökülmesi yaşayan milyonlarca kişi Türkiye’ye saç ekimi merkezlerine geliyor.

Özellikle İstanbul’da sokakta başı bandajlı pek çok turist görmek mümkün. Türkiye’nin bu ünü ise uluslararası sinemalara taşındı.


İspanyol sinemalarında bu hafta ‘Por Los Pelos’ adıyla komedi türünde bir film vizyona giriyor. Film, saç kıran yaşayan Seba, Rayco ve Juanjo isimli üç arkadaşın toplumsal baskıyla mücadelesini ve saç ektirmek için Türkiye’ye gelmelerini konu alıyor.


İşte filmin fragmanı:

Saç ekimi hangi saç tipleri için ideal? Saç ekimi sonrası bunlara dikkat!


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 20 yıldır ilkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışan bağımsız bir medya kuruluşudur. Amacımız: Gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonumuz: Okurlarımızda sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerlerimiz: Dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın çevrimiçi yayınlarından biri olarak, iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul eder. Bu doğrultuda Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İndigo Dergisi ayrıca İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildirgeyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya toplumsal köken, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, ideolojik veya politik hiçbir oluşumun parçası değildir.