Güvenilir Kripto Para Siteleri Hangileri?

“Güvenilir kripto para siteleri hangileri?” sorusu, özellikle kripto para borsasına girmek ve kripto para yatırımı yapmak isteyen kişilerin, işlemlerini yapabileceği güvenilir bir site ve borsa bulmak konusunda en çok araştırdığı ve merak ettiği sorulardan biridir.

güvenilir kripto para

Özellikle günümüzde çok fazla sayıda kripto para siteleri bulunmakta ve bu sitelerin içerisinde güvenilir olanları tercih etmek, yatırımların heba olmaması adına oldukça önemlidir. Kişilerin özellikle en çok işlem yaptığı kripto para siteleri, bu konuda kişilere güven sağlarken, güvenilir bir kripto para borsası arayan kişilerin de rahat ve güvenerek bu siteleri tercih edebilmesini sağlamaktadır.

Günümüzde özellikle sahip olduğu güvenlik önemleri ve özellikleri ile birlikte aynı zamanda borsası da kişileri kendisine çeken en güvenilir kripto para sitelerinden bazıları şunlardır;


Güvenilir bütün Bitcoin siteleri’ni görmek isterseniz Zovovo.com Bitcoin Siteleri içeriğine göz atabilirsiniz: https://www.zovovo.com/bitcoin-siteleri/

Binance

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsaları içerisinde zirvede yer alan ve şu anda en çok tercih edilen kripto para borsasıdır. Günlük işlem hacmi 37 milyar doları bulan ve günlük 28 milyona yakın ziyaretçisi bulunan Binance, özellikle tüm bu rakamlara rağmen güvenliği her zaman en üst seviyede tutarak, kişilerin herhangi bir olumsuzluk yaşamamasını sağlamasıyla dünyanın en güvenilir kripto para sitesi olarak dikkat çekmektedir.

Günlük işlem hacmi ve günlük kullanıcı sayısı inanılmaz boyutlarda olmasına rağmen oldukça güçlü güvenlik sistemi ile herhangi bir sorun yaşanmadan tüm işlemlerin güvenilir bir şekilde yapılabilmesini sağlayan ve aynı zamanda hesapların ve yatırımların da güvenliğini en iyi şekilde koruyan Binance, kişilerin hesaplarını hack veya çalınma gibi durumlara karşı korumaktadır.

Özellikle diğer borsalara nazaran çok daha az sunucu bakım sorunu yaşanması ile de kişileri cezbeden bu site, Türkiye’de en güvenilir kripto para sitesi olarak en çok tercih edilen kripto para borsasıdır.

Gate.io

Gate.io kripto para sitesi de özellikle kişilerin en çok tercih ettiği kripto borsalarından biri olarak içerisinde 1200’den fazla kripto para birimini barındırmaktadır. Özellikle bu siteyi en güvenilir kripto para sitelerinden biri yapan güvenlik önemleri ile dikkat çeken Gate.io, özellikle SSL şifreleme teknolojisi sayesinde kişilerin hesaplarını ve yatırımlarını güvence altına almaktadır.


Bunun yanı sıra 2 faktörlü kimlik doğrulama seçeneğini de kullanıcılarına sunan bu platform, kullanıcılarına aynı zamanda güncel bilgiler ile güvenilir bir yatırım imkanı da sunmaktadır.

Coinbase Pro

Coinbase Pro kripto para sitesi, en güvenilir kripto para borsalarından biri olarak BitLicance sertifikasına sahiptir ve New York Finansal Hizmetler Departmanı’na kayıtlı olan bu belge, bu siteyi oldukça güvenilir kılmaktadır. Aynı zamanda kullanıcıların hesapları ve yatırımları için iyi bir güvenlik korumasına da sahiptir.

Özellikle günlük 2 milyar doların üzerinde işlem hacmi ve 5 milyona yakın kullanıcısı bulunan Coinbase Pro, özellikle ülkemizde çok fazla kullanıcıya sahiptir ve güvenle tercih edilmektedir.

Bitpanda

Bitpanda, özellikle kullanıcılarına sunduğu kullanım kolaylığının yanı sıra ödeme seçenekleri konusunda da EFT, havale ve kredi kartı seçenekleri sunarak kişilerin Bitcoin yatırımlarını diledikleri şekilde yapabilmelerini sağlamaktadır.

Dünyanın en güvenilir Bitcoin borsası sitelerinden biri olarak özellikle hizmet verdiği ülkelerin kripto para borsası konusunda yürürlüğe koyduğu tüm kanun ve kuralları uygulayarak kişilerin güvenilir bir şekilde ve hiçbir kanunsuz işlem yapmadan bu siteyi kullanabilmesini sağlamaktadır.

Onfido ile birlikte kullanıcılarına KYC kimlik doğrulaması sunan ve bu sayede oldukça güvenilir bir site olan Bitpanda, kişilerin hesaplarının hacklenmesi veya çalınması gibi durumların yaşanmaması adına yüksek güvenlik sistemlerine sahiptir.


Kaynak: https://www.zovovo.com/


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 19 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. Ayrıca İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, ideolojik veya politik hiçbir oluşumun parçası değildir.