Cambly Benzeri Uygulamalar: Dil Öğrenmenin ve Pratiğin Yeni Adresi

Son yıllarda İngilizce konuşma pratiği konusunda en popüler girişimlerinden birisinin Cambly olduğunu söyleyebiliriz. Ancak çeşitli sebeplerden ötürü birçok kişi alternatif uygulama arama peşinde. Ancak merak etmeyin hem fiyat hem de performans açısından başka alternatifler mevcut! Peki Cambly benzeri uygulamalar ve siteler neler? Gelin hep birlikte bu konuyu detaylı bir şekilde inceleyelim.

Cambly Benzeri ingilizce

Cambly Benzeri Uygulamalar: BukyTalk

Bizim bu yazıda önereceğimiz ilk uygulama BukyTalk olacak. Peki neden BukyTalk?

Öncelikle BukyTalk’u denemek istiyorsanız, ilk seans ücretsiz! Seans için gün ve saati belirleyip BukyTalk’da İngilizce konuşmanın keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz!

Diğer yandan BukyTalk üzerinde de anadili İngilizce olan konuşmacılarla ve eğitimcilerle bir araya gelerek hem grup şeklinde hem de bireysel olarak İngilizce konuşma pratiği yapabiliyorsunuz.

Bununla birlikte BukyTalk’da İngilizce öğrenmek de oldukça kaliteli ve keyifli bir süreç.

Mesela çeşitli İngilizce konuşma uygulamalarında, haftalık 1.5 saatlik İngilizce konuşma paketini satın aldığınızda ödemeniz gereken ortalama tutar yıllık olarak 28908 (yirmi sekiz bin dokuz yüz sekiz ) TL.

Ancak BukyTalk’ın 96 seanslık paketini satın aldığınızda ödemeniz gereken tutar 6492 TL!

İnanılmaz bir fiyat farkı olduğunu söylemek mümkün. Yani BukyTalk’a diğer İngilizce konuşma uygulamaları kadar ücret ödediğinizde neredeyse iki kat daha fazla hizmet almış oluyorsunuz.

Peki BukyTalk Tam Olarak Nedir? BukyTalk, dil öğrenme sürecinde karşılaşılan en büyük problemlerden biri olan konuşma pratiği yapma ihtiyacını gidermeyi amaçlayan bir platform.

Çünkü dil öğrenme ve kullanma sürecinde en önemli noktalardan biri, o dili gerçek hayatta, günlük yaşamın içinde aktif olarak kullanabilmek.

İşte tam bu noktada BukyTalk, korkusuzca ve çekinmeden İngilizce konuşma pratiği yapabilme imkanı sağlıyor.

İngilizce’deki dil engellerinizi yıkmak için sunulan bu özel platform, konuşma pratiğinin yanı sıra sosyal bir topluluk imkanı da sunuyor. Böylece, İngilizce dilini günlük yaşamınızın her anında aktif olarak kullanabilme imkanınız oluyor.

Peki, BukyTalk nasıl kullanılıyor? İlk adım olarak, bukytalk.com web sitesine veya BukyTalk uygulamasına girerek bir üye girişi yapmanız gerekiyor.

Daha sonra, takvimden müsait olduğunuz gün ve saati seçiyorsunuz. Seansı seçtiğiniz anda, seans maili anında size ulaşıyor. Bundan sonrasında yapmanız gereken tek şey, seans saatinde korkusuzca konuşmaya başlamak!

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.