Accept Konseri İçin Nefesler Tutuldu!

Metal müzik hayranlarının dört gözle beklediği Accept Konseri yakında Türkiye’de gerçekleşecek. KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşmiş olan konser etkinlikleri arasında önemli bir yer edineceği tahmin ediliyor. Bir süredir Türkiye’de konser gerçekleştirmemiş olan Alman grubun konser performansı merak konusu halinde.

Accept Konseri

Accept Konseri Yakında Türkiye’de!

Accept konseri 17 ekimde İstanbul’da gerçekleşecektir. Alman grubun konser etkinlikleri için başta biletinial.com olmak üzere bir çok online bilet satış platformu biletleri satışa sunmuş durumda.

 Accept Grubunun Hikayesi

Accept, 1976’da Almanya’nın Solingen şehrinde oluşmuş bir heavy metal grubudur. Gitarda Wolf Hoffmann, vokalist Udo Dirkschneider ve basçı Peter Baltes tarafından kurulan grup, Band X adı altında 1960’ların sonlarında birlikte müzik yapmaya başladı. Accept, yıllar içinde kadrosunda güncellenmeler yaşasa da, Hoffmann kuruluşundan bu yana grupta tek sabit üye olarak kalmıştır.

accept konser bileti

Grup, speed metal ve thrash metalin gelişiminde önemli bir rol oynadı ve Alman heavy metalinin önde gelen temsilcilerinden biri haline geldi. Metallica, Megadeth, Slayer ve diğer birçok uluslararası grup, Accept’ten ilham aldı. Grubun ticari başarısı, 1983’te “Balls to the Wall” albümüyle geldi.

Accept’in profesyonel kariyeri, 1976’da Almanya-Rock Am Rhein festivaline davet edilmeleriyle başladı. Bu festival, grup için müzik endüstrisinde bir dönüm noktası oldu ve müzik şirketlerinden teklif almalarını sağladı.

Grup, kadrosunda değişiklikler yaşasa da, başarılarına devam etti. 1981’de önemli bir turneye katıldılar ve 1982’de “Restless and Wild” albümüyle dikkat çekici bir değişim geçirdiler. “Balls to the Wall” albümü, politika, cinsellik ve dini temaları işleyerek grup için önemli bir başarıydı.

Ancak, zamanla grup içinde anlaşmazlıklar başladı ve 1989’da bir mola vermeye karar verdiler. Aradan geçen süre zarfında, üyeler solo projelerle meşgul oldu ve grup tekrar bir araya gelene kadar sessiz kaldı.

2009’da orijinal kadrosunu yeniden bir araya getiren Accept, yeni bir albümle geri döndü ve “Blood of the Nations” büyük ilgi gördü. Grup, 2010’da dünya çapında konserler vererek başarısını sürdürdü.

Bugün, Accept’in kadrosunda Mark Tornillo, Wolf Hoffmann, Uwe Lulis, Philip Shouse, Martin Motnik ve Christopher Williams yer alıyor. Grup, 1976’dan bu yana birçok başarılı albüm yayınladı ve heavy metal sahnesinde önemli bir yer edindi.

Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.