40.000 can

40.000 can gazze

İsrail’in Gazze’ye açtığı şiddetin geldiği nokta korkunç. Can kaybı 40.000’i geçti. 40.000 yaşam. 90 binin üzerinde yaralı/sakat. Korkunç bir tablo. Türkiye’ye kan kusturan terör 40 senede 40.000 can almışken, ekimden beri Gazze’de 40.000 insan yaşamını yitirdi.

Vahşetin Sorumluları

Terör başı Biden’in yönetimindeki ABD, İsrail’e desteğine devam ediyor. Müdahale etse, soykırım yaşanmazdı. Ama soykırım ABD’nin üst akılları tarafından isteniyor.


ABD’nin Ortadoğu’daki uzantısı terör devleti İsrail’in saldırıları durdurak bilmiyor. İnsanlığımdan utanıyorum. Güya Hamas’ı yok etmek hedefmiş. Her atılan bomba ile Hamas’ın yok edilememesi yere mıhlanıyor.

Tüm Gazze yok olsa da, Hamas yok olmaz. Hamas, fiziksel bir şey değil. Hamas bir felsefe, bir tepki, bir çığlık. Ancak varlığı şiddet üzerine kurulu ve şiddete bağımlı olan İsrail’in saldırmaktan başka bir şey yapması da beklenemez. Zaten 7 Ekim saldırılarının da istihbarat tarafından bilinip saklandığı da neredeyse apaçık ortada.

Bebek katili Netanyahu, hamlelerine terör başı Biden’ın komutanlarının iyi polis kötü polis oyunları ile devam ediyor. ABD hem soykırımı silah/para yardımı ile destekliyor, öte yandan da Katar’da barış müzakerelerine gidiyor. Bu nasıl bir vicdansızlıktır? Bu nasıl bir vahşettir?


Canlı Yayında Soykırım

40 yıldan fazladır bu dünyaya şahit olan bana, bu dünya canlı yayında soykırımı izletti. Dünya bu hale geldi. Canlı yayında soykırım. İnsanlığımdan utanıyorum. ABD Dışişleri Bakanı Blinken İsrail’e gidecekmiş. Gitsin gelsin.

Trump, savaş istemediği için vurulmak istendi. Şimdi seçimlerde kimin kazanacağı belli değilmiş. Terör karşıtı Trump’ı arzular olduk. Hey gidi dünyam hey!!! Trump kazanamazsa, yeni terör başı bir kadın olacak ABD’de (Kamala Harris). İlginç olacak. Bu şekilde, cinsiyetçilik anlamında bir seviye daha atlamış olacak dünya. Hey gidi dünyam hey!!!

Rusya-Ukrayna Savaşı

Ukrayna savaşı başlamadan manşetleri süsleyen boru hattı (Nord Stream) saldırısını hatırlarsınız. Haber kaynakları ortaya çıkardı gibi. Almanya’ya giden boru hattını Ukrayna muhtemelen Polonya’nın yardım ve yataklığı ile patlatmış. Nato ülkelerinden birinin boru hattına saldırı düzenleniyor. Böyle bir durumda NATO’nun 5. maddesine göre saldırıya geçmesi gerekir. Kime karşı? Ukrayna’ya. 🙂 Nato ne yaptı? Ukrayna’ya yardım etti, ediyor. Ne için? Rusya’ya zarar versin diye.


Yoksa birileri Birleşik Krallığı’n zamanında Yunanlıları Anadolu’ya karşı kışkırtmasını mı hatırladı? Nato (North Atlantic Terror Organisation) ve/veya ABD bu konumlarında kaldığı sürece dünyaya rahat yok. İnsanlığın hiç şansı yok.

Gündem