Astroloji: 9 – 15 Eylül 2024 haftalık burç yorumları

haftalık burç yorumları

Astroloji: 9 – 15 Eylül 2024 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 9 – 15 Eylül haftalık burç yorumları. 9 Eylül, 10 Eylül, 11 Eylül, 12 Eylül, 13 Eylül, 14 Eylül ve 15 Eylül tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftanın genel etkileri:

9 Eylül Merkür Başak transiti: Zihinsel olarak çok daha detaycı, hataları hemen fark eden, problemlere çözümler yaratan bir modda olacağız. Önce zihnimizi, akabinde hayatımızda düzene oturması gereken konuları tespit etmek ve belli bir metotla işleri yoluna koymak için belli ki harika bir süreç olacak. Kafamıza koyduğumuz, aldığımız kararları gerçekçi ve de somut bir şekilde uygulamaya sokmak hepimiz için çok daha kolay olacaktır. Çer çöp bilgiler yerine, faydalı ve kullanışlı bilgilere odaklanacağız ve de bilgiyi de çok rahat bir şekilde yönetebileceğiz.


astrology zodiac signs

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 9 – 15 Eylül haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta her çeşit iletişim odağınız; iş ortamınız, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük işleriniz üzerine olacak. İş arayanlar bu süreçte başvurular yapabilir, yeni iş görüşmelerine çağrılabilirsiniz. İş ortamınızda çok daha detaycı, eleştirel ve titiz olabileceksiniz. İş ile ilgili bir eğitim başlayabileceği gibi, hali hazırda yaptığınız iş ile ilgili yeni şeyler öğrenmeye çok daha açık olacaksınız. Günlük rutin işlerinizi akılcı yöntemlerle çözebileceksiniz.

Bu dönemde daha sağlıklı beslenme, daha sağlıklı yaşamakla ilgili titiz araştırmalar yapabilirsiniz. Eğer ki kendi işinizi yapıyorsanız, kendinize yeni çalışanlar alabilirsiniz. Bu dönem alacağınız yeni çalışanlar zeki, metodik, detaycı, mükemmeliyetçi kişiler olacaktır. Kendinize kafası çalışan bir mentor, koç, yol gösterici de bulabilirsiniz.

Merkür transiti, Koç burçlarına zihinsel konularda aktiflik getirecek. Yoğun düşünceler içinde olup, hızlı kararlar aldığınız ve düşüncelerinizi hemen hayata geçirmek isteyeceğiniz bir dönem içerisindesiniz. Kararlarınızı uygulamaya geçirmeden önce ince eleyip sık dokumanızı tavsiye ederiz.

Bu transit özellikle edindiğiniz tecrübeleri hayatınıza dahil etme konusunda size yol gösterebilir. İş konularını düzenleme, görüşmeler yapma ve işinizi daha iyi hale getirme gibi gündemlerle ilgilenebilirsiniz. İmzalara ve iletişime çok açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Zihninizin bu denli aktif oluşu, birçok detaya hakim olma isteği doğurabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 9 – 15 Eylül haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta aşk ve özel hayatınız daha iletişim odaklı olmaya başlayacak. Yalnız olanlar birden fazla kişi ile flört edip karar verme aşamasına gelebilirler, bolca mesajlaşma, mailleşme ve telefonlaşmalar gündemde olacak. Size keyif katacak veya mutlu edecek yeni şeyler öğrenmeye başlayabilir, eğitim almaya karar verebilirsiniz. Bunun yanı sıra daha esprili, neşeli olacaksınız.

Yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenen özellikle yazar ve şairler, reklam metni yazarlar…vs bu süreçte ilginç fikirleri ile dikkat çekici olacaklar. Özel hayatınızda yalnız daha titiz, dikkatli, eleştirel olabilirsiniz. Bu tutumunuz karşınızdaki kişi tarafından olumsuz değerlendirilebilir. Çocuğunuz var ise onunla yeni bir şeyler öğrenme odaklı bir süreç olabilir. Ona yeni bir bakıcı, dadı arayışına girebilirsiniz. Bu dönem hoşunuza giden şeyleri okuma, araştırma, bilgi sahibi olma zamanı.

Merkür transiti size iyi gelecek. Özellikle ikili ilişkileriniz, aşk hayatınız, çocuklarınızla olan iletişim ve hobileriniz ile ilgili güzel sonuçlar alacağınız bir sürecin içerisine gireceksiniz. Kalbiniz boşsa da olumlu günlerde karşınıza çıkabilecek kişiler olabilir. Şanslı bir döneme giriyorsunuz.

Özellikle bu günlerde ikili ilişkiler ve çocuklar ile ilgili konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Hobi olarak ilgilendiğiniz bir alanda yeni projeler üretip, pazarlama yeteneğinizi kullanarak gelirinizi arttırabilirsiniz. Merkür’ün Başak burcuna geçişi iletişim alanında sizi oldukça aktifleştirecek.

Bu transitle birlikte hem keyfinize hem de duygusal hayatınıza odaklanacağınız bir dönem olabilir. Düşüncelerinizi dile getirmek, konuşmak ve paylaşımlar yapmak için bu fırsatı değerlendirmelisiniz. Elde ettiğiniz, size sunulan şansı kullanmak için adım atmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. Hobilerinizin sadece bir hobi olarak kalmaması için girişimlerde bulunabilir, paraya dönüştüreceğiniz işler ve yatırımlara odaklanabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 9 – 15 Eylül haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda önemli kararlar alınabilir, aile içinde önemli konuşmalar, toplantılar meydana gelebilir. Bazılarını köklerinizi araştırabilir, aile geçmişinizle ilgilenebilirsiniz. Kira, alım veya satım sözleşmeleri, imza gerektiren konular gündeme gelebilir. Yaşadığınız yere elektronik aletler alabilirsiniz. Eve ait konularda daha titiz ve eleştirel olabilirsiniz.

Ev hayatınıza yeni bir düzen getirmek adına kararlar alabilirsiniz. Daha öne kaybettiğiniz, günlüğünüz, kitabınız gibi, not defteriniz gibi şeyleri bulabilirsiniz. Bu süreçte özellikle babanız ile olan iletişiminiz, ilişkileriniz çok daha fazla önem kazanacaktır. Birlikte önemli kararlar almaya başlayabilirsiniz. Aile içinde size akıl danışanlar olacaktır. Fikirleriniz aile içinde önem kazanmaya başlayacaktır. Bu dönem daha çok evde özellikle okuyarak ve araştırarak zaman geçirebilirsiniz.

Dördüncü evinizde transit yapan Merkür; taşınma, yeni bir yere geçiş yapma, uzun zamandan beri görmediğiniz akrabalarınızın ziyareti, evinize yeni aletler almak gibi konuları gündeminize getirebilir. Bu dönem evinizin dekorasyonu, tamir tadilat ve düzenleme gibi işler ile ilgilenebilirsiniz.

İç dünyanıza, evinize yuvanıza çekilip kendinizi dinlemek isteyeceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Ailenizle keyifli anlar geçirebilirsiniz, geçmişten gelen fakat çözülmemiş iletişimsel sorunlarınız var ise, bu günler aile bireyleri ile karşı karşıya gelip konuşarak çözüme kavuşturmak için çok iyi bir dönemdir.

Bu transit sizi ev hayatına daha çok yakınlaştırabilir. Burada daha çok vakit geçirmek, ailenizle ilgilenmek, evinizin ihtiyaçlarına odaklanmak dışarıda yaşadığınız bazı sorunları aşmanıza yardımcı olabilir. Bunun getirdiği bir sonuç olarak taşınma, farklı bir tarzda veya ortamda yaşamak gibi düşünceleriniz oluşabilir. Vereceğiniz kararlarla sizin için en iyi ortamı kuracağınız bir dönemdesiniz. Duygusal konulara ve yatırımla ilgili imzalara açıksınız.

yengeç burcu

Yengeç burcu 9 – 15 Eylül haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta itibariyle seyahatler gündeme gelebilir. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilişkilerde daha detaycı ve titiz olabilirsiniz. Site blog açma, araştırma, yeni eğitimler, seyahatlerle ilgili türlü gelişmeler sağlayacaktır hayatınıza. Reklam, tanıtım gibi işlerle ilgilenebilir, bazılarınız ise yeni bir dil öğrenmek için hazırlıklar yapabilirler.

Bu dönem zihniniz çok daha fazla çözüm odaklı olacak, özellikle yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızın sorunlarını çözmeye yönelik akıl verebileceksiniz. Yeni okunacak, araştırılacak kitaplar alabilir, yakın çevrenizle sık sık kitap alış verişleri yapabilirsiniz. Bu dönem araba kullanmayı öğrenebilir, dans kurslarına gidebilir, ufkunuzu genişletecek yeni eğitimler alabilirsiniz. Yazınsal anlamda daha yaratıcı olabilir, bu yazdığınız şeyleri başka insanlarla paylaşmak arzusu duyabilirsiniz.

Merkür transiti size yeni sürpriz bir tatil verebilir. Aynı zamanda yeni iş anlaşmaları yapabilirsiniz. İletişiminizin daha rahat olacağı süreci deneyimliyorsunuz. Gündeminiz yeni yerler görmek olacak. Bu süreçte organizasyonlar, gezi planları yapabilir, bol bol seyahat edebilirsiniz. Yeni bir eğitime katılabilir ve yapacağınız yolculuklar esnasında yeni iş olanakları ile karşılaşabilirsiniz. Akraba ve kardeşleriniz ile iletişiminiz iyi olduğu bu günlerde yakın çevrenizden eğitim ve iş imkanları konusunda destek göreceksiniz.

Bu transit sizi sosyal hayata ve yeni gündemlere taşıyabilir. Organizasyonlara katılmak veya bunları düzenlemek, yolculuklar yapmak, eğitimler almak, yeteneklerinizi destekleyecek ya da parlatacak çalışmalara dahil olmak isteyebilirsiniz. Dikkatli konuşan, doğru ve güzel yazan biri olmanın ekmeğini maddi olarak da yiyebilirsiniz. Yeni iş kapılarının açılması söz konusu olabilir. Araç sahibi olmak, elektronik cihazlarınızın bakımı ve yenilenmesiyle ilgilenmek, devlet kurumundaki işlemleriniz gibi gündemlere gereken özeni göstermelisiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 9 – 15 Eylül haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta itibariyle finansal konularda önemli anlaşmalar, sözleşmeler, fikirler, projeler, detay gerektiren işlerde başarı sizinle olacaktır. Fikirlerinizi paraya dönüştürebilir, finansal konularla ilgili minik seyahatler yapabilirsiniz. Bütçenizi değerlendirmek, hesaplamak, mantıklı kararlar almak için güzel bir süreç olacak sizler için. Yine bu dönemde yeni size kazanç sağlayacak tekliflerle de karşılaşabilirsiniz.

Bunun yanı sıra elektronik aletler alabilir, hediye gelebilir, satın alabilirsiniz. Bu dönem zihniniz daha çok para kazanma odaklı olacaktır. Para ve iş konularında detaycı, analizci ve mükemmeliyetçi yaklaşımlar sayesinde gayet güzel paralar kazanabileceksiniz. Paranızı belki de eğitimden, konuşmacı olmaktan, seminerlerden kazanacaksınızdır. Fikir üretmek ve bu fikirleri başkalarına satmak için de uygun bir dönem.

Merkür’ün bu transitiyle birlikte finansal konularda ve yeni iş fırsatları elde edeceğiniz sürecin içerisine gireceksiniz. Özellikle parasal anlamda yapacağınız görüşmeler size iyi gelecek. Aslan burçlarının ana konusu para olacak. Gelirinizi arttırmak ve yeni kazançlar sağlamak için çok iyi bir dönem. Bu günler yatırım yapmak, para kazanmak, ek iş yapıp kazançlarınızı arttırmak için çok uygun. Maddi konular ile ilgili yeni iş fikirleri, plan projeler ve fikirlerinizi hayata geçirme konusunda oldukça aktif olacaksınız.

Bu transit, finansal olarak nihayet şanslı ve bereketli bir dönem yaşamanızın önünü açabilir. Para kazanmak, parayı değerli hale getirmek ve bunu uzun vadeye taşımak adına yeni fikirler üretebilirsiniz. Ödemelerinizi düzenleyerek arta kalanlarda yeni yatırımlar, ek iş gibi çalışmalara vakit ayırabilirsiniz. Keyfini süreceğiniz bir hayat için öncelikle yoğun bir çaba vermeniz gerekecektir. Bunun farkına daha iyi varıyor ve gereğini uygulamaya başlıyorsunuz.

başak burcu

Başak burcu 9 – 15 Eylül haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Sizin burcunuzda transit yapan Merkür, bu hafta itibariyle iletişim faaliyetlerini hızlandıracak. Çok daha fazla iletişim odaklı olmaya başlayacaksınız. Yeni başlangıçlar yapabileceksiniz, bu eğitimle ilgili olabilir, yani anlaşmalarla ilgili olabilir. Yeni şeyler okumak, araştırmak için harika zamanlar. Alacağınız haberler genel anlamda tatmin edici olacaktır. İletişim yeteneklerinizi çok daha rahat bir şekilde ortaya koyacak kendinizi net ve rahat bir şekilde ifade edebileceksiniz.

Önemli belgelerin imzalanması, önemli görüşmeler yapmak için uygun zamanlar olacaktır. Fakat daha eleştirel, titiz, mükemmeliyetçi olacak, beğeni çıtanızda ciddi bir yükseliş olacak. Biraz sadece bu dönem bir şeyleri eleştirirken özellikle eleştirinin dilini ve dozajını iyi ayarlayın. Merkür sizi daha esprili, daha güler yüzlü bir hale sokacaktır. Birden çok iş ile aynı anda uğraşacak ve bitirmeye çalışacaksınız. Size aynı zamanda muazzam bir pratiklikte katacaktır.

Bu transit size son derece olumlu etkiler veriyor. Gerek iş, gerek özel hayat ve sosyal çevreniz ile ilgili iletişim alanında çok yoğun olacaksınız. Bu günlerde çok düşünecek, düşüncelerinizi hayata geçirecek ve aktif bir şekilde çevrenizle olumlu diyaloglar içerisinde olacaksınız. Özellikle bu günlerde ikili konuşmalarda fazla yargılayıcı ve sorgulayıcı olmamanızı tavsiye ederiz.

Bu transit özellikle edindiğiniz tecrübeleri konuşacağınız ve konuşturacağınız bir dönemin kapısını aralayabilir. Düşünen, düşündüklerini titizlikle hazırlayan ve aynı titizlikle uygulamaya geçen bir duruş sergileyebilirsiniz. Bunu her zamankinden daha yoğun bir şekilde yapacağınız için daha çok dikkat çekmeniz de olasıdır. Sorgulama ve eleştirme, gözlem yapma gibi becerileriniz işinizde başarılı olmanızı sağlarken ikili ilişkilerde de yanlış anlaşılmalara neden olabilir. İlişkileri ve duyguları bir misyon olarak görmeden iletişim kurmaya çalışmalısınız. Bu netliği ve sadeliği gören herkes sizin yanınızda olacaktır.


terazi burcu

Terazi burcu 9 – 15 Eylül haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta biraz geri planda kalıp, kendinizi ifade etmek için çok daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Bir takım dedikodular, arkanızdan çevrilen işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Merkür transiti; iletişiminizin bu noktada biraz daha içe dönük olacağına işaret ediyor. Hayatı sorgulayabilir, hangi yöne doğru gideceğinizi düşünebilirsiniz. Bunun olası en iyi yanı gelecekle ilgili bir takım planlar yapmaktır aslında, hedeflerinizi belirlemek ve bu hedeflere nasıl ulaşacağınıza dair planlar yapmaktır.

Düşündüklerinizi, isteklerinizi net bir şekilde ortaya koymakta zorlanabilir, çekinebilirsiniz. Fakat bunu yapmaz iseniz kazanan siz olursunuz. Bilinçaltı, rüyalar, psikoloji gibi konuları araştırabilir, okuyabilirsiniz. Kendi iç dünyanız ile iletişimde olacağınız bir süreç olacak. Kendinizi çok da fazla ifade etmek istemeyebilirsiniz bu süreçte.

Merkür’ün seyri 12. evinizde gerçekleşiyor. Yapacağınız çalışmalar, zihinsel çalışmalar belki de gideceğimiz bir tatille kendinizi daha izole edeceğiniz ve farkındalığınızın artarak daha da yükseleceği güzel bir sürecin içerisine gireceksiniz. Aynı zamanda kendinizi geliştirme adı altında bu süreç size iyi gelecek.

Kendi iç dünyanıza dönerek düşüncelerinize odaklanmak isteyeceğiniz bir dönem içindesiniz. Yoga veya meditasyon yapmaya yönelebilirsiniz. Bu dönem hakkınızda yapılan dedikodu veya arkanızdan yapılan konuşmalar bir bir açığa çıkabilir. Sağlığınıza ekstra dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Bu dönem bulunduğunuz çevreden biraz uzaklaşarak kendi kendinize kalmak size iyi gelecektir. Bu günlerde içgüdülerinize önem vermeyi ihmal etmeyin.

Bu transit bazı fikirleri kendinize saklamanız gerektiğini size hatırlatabilir. Nasıl mı? Hem içsel hem de günlük hayatta bir arınma, eleme yapmalısınız. Fazla insan, fazla eşya, fazla his, fazla sorumluluk sizi eksiye düşürebilir. Doğru dozu bulmak için bu eleme konusunda istekli olmalısınız. Bu durum sizin alışkanlıklarınıza doğrudan etki edeceği için bedeninize ve ruhunuza iyi gelecek şekilde yaşamanızı da kolaylaştıracaktır.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 9 – 15 Eylül haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta itibariyle Merkür, hayattan isteklerinizi ve umut ettiklerinizi daha kolay bir şekilde elde etmeniz konusunda size destek olacaktır. İş hayatında kazandığınız gelirleri arttırabileceğiniz keyifli proje veya tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz hareketlenmeye, iletişiminiz artmaya başlıyor. Yeni tanışmalar, yeni çevreler içine girmeye başlayacaksınız. Fakat arkadaşlarınızı bu dönemde daha fazla eleştirebilir, onlara akıl verebilirsiniz.

Sosyal yaşamınızı düzenlemek için ideal bir süreçtir. Bu dönem sivil toplum kuruluşlarına, kulüplere, derneklere katılabilir, sosyal hayatınızı daha renkli bir hale de dönüştürebilirsiniz. Bu dönem oldukça dürüst, açık sözlü, objektif ve çevrenizdeki insanların adeta akıl hocası haline de dönüşebilirsiniz. İş hayatından kazandığınız gelirlerle de ufaktan artabilir.

Merkür transiti grup çalışmalarınızı aktifleştirecek. Özellikle yeni bir iş sözleşmesi, yeni bir iş alabilirsiniz. Hayatınıza doğru anlamda katkı sağlayabilir. Aynı zamanda yeni bir sosyal platforma veya yeni bir sosyal çevreye de üye olabilirsiniz. Uzun zamandan beri görmediğiniz arkadaşlarınızı görecek ve güzel zamanlar geçireceksiniz.

Sosyal hayatınızda, arkadaş çevrenizde popüler olduğunuz, parladığınız, ön plana çıktığınız bir dönem içindesiniz. Yeni işler, yeni projeler, imza ve anlaşma konuları gündeminizde olacak. Özellikle bu süreçte yeni iş imkanları konusunda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmekte fayda var.

Bu transitle birlikte sosyal çevrede adınızı yaptıklarınızla duyurabilirsiniz. Herkes konuşurken sizin çalışıyor olmanız bir fark yaratacaktır. Bu da işverenlerin, işbirliklerin dikkatini çekecektir. Sosyal ve dışa dönük olmak, seviyeyi doğru anlamak ve korumak, iletişim becerilerinizi sergilemek adına iyi bir dönemdesiniz. Özellikle imzalı işler, toprakla ilgili işler ve yatırımlar gündeminize gelebilir. Bu fırsatları değerlendirmeye almak, iyice anladıktan sonra kaçırmadan gerçekleştirmeye çalışmak size büyük avantaj sağlayabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 9 – 15 Eylül haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda iletişim odaklı olacağınız bir hafta. Üstlerden önemli destekler, tavsiyeler, terfiler alabilirsiniz. İşinizle ilgili seyahatler ön plana çıkabilir, yeni bir takım eğitimler, seminerler gündeme gelebilir. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidebilirler. İş ve kariyerinize ilişkin konularda daha detaycı ve titiz olacaksınız. Sizleri memnun etmek pek kolay olmayacaktır bu konuda.

Bunun yanı sıra iyi veya kötü ağzınızdan çıkan her kelime fazlası ile göz önünde olacak ve kolay fark edilecektir. Eğer ki iş arama sürecindeyseniz bu dönem iletişimin yoğun olduğu satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, marka yönetim, sosyal medya yönetimi, bilişim, internet gibi alanlarda iş bulma şansınız çok daha yüksek olacaktır. İşinizi yaparken çok daha titiz ve dikkatli olacaksınızdır.

Merkür transitiyle birlikte kariyerinizle ilgili yeni bir dönem sizi beklemekte. Hatta yeni bir işe başlayabilir, toplum önündeki statükonuz ile ön planda olabilir, kendinizi gösterebilir, sosyal medyadaki platformlarda yazılarınız, videolarınız, görselleriniz ile ön plana çıkabilirsiniz. İş hayatınızda yoğun olduğunuz bir dönem içerisindesiniz. Zihnen ve bedenen yorulduğunuz, oldukça aktif olduğunuz çalışma hayatınız bu günlerde gündeminizde olacak. Özellikle üst düzey konumundaki kişiler ile iletişim kurarken biraz daha yapıcı ve sakin olmanızı tavsiye ederiz.

Bu transit özellikle kariyerinizdeki tempoyu destekleyecek fikirleri ve anlaşmaları beraberinde getirebilir. Çabanızı göstermek daha kolay olabilir, söylediklerinizle iz bırakabilirsiniz. Yöneticiler, üst düzey kişiler, işbirlikçileri ve aracılarla sıkı bir iletişiminiz olabilir. Bazı şeyleri beklemek veya sadece bunlar için çalışmak kadar fikirlerinizle bunu süslemek de önemli olacaktır. Sakin, mantıklı ve ne yaptığının, ne istediğinin farkında olan biri olduğunuzda kazanan sizsiniz demektir. Terfi, kazanç ve sorumluluk değişimi gibi gündemleriniz olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 9 – 15 Eylül haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Hayatın anlamı, din, felsefe, gibi konularda daha fazla araştırmaya, okumaya yöneltebileceği gibi, uzak yerlere seyahatler, yurt dışı ile ilgili işler, uluslararası işler, pasaport ve vize işleri ile uğraşabilirsiniz. Hukuksal konularla ilgili beklentisi olanlar, bu süreçte keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Mevki ve statü sahibi önemli kişilerle görüşmeler, toplantılar gündeme gelebilir sık sık.

Zihniniz her zamankinden çok daha işlek olacaktır. Değişik, farklı kültürler hakkında da okuyabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak, dil kursuna gitmek, yabancı dilinizi geliştirmek içinde oldukça uygundur. Ya da yüksek öğretimle ilgili işleriniz varsa, tez yazıyorsanız, savunmanız varsa bu dönem bu konuları da oldukça titiz bir şekilde halledebileceksiniz. Bu dönem ticari ilişkiler geliştirmek, ticarete atılmak, yabancılarla çalışabileceğiniz iş olanakları geliştirmek, çok uluslu firmalara iş başvuruları yapmak için de harikadır.

Merkür transitiyle birlikte sosyal medya, uluslararası konular ve yüksek eğitimle ilgili yeni bir sürecin içerisine girebilirsiniz. Bu konularla ilgili başlangıçlar yaparak kendinizi bu platformlarda ön plana çıkaracağınız ve başarılı olacağınız bir süreç var. Bu dönemde eğitim ve yurtdışı konuları ile ilgileneceksiniz. Yeni bir eğitime katılabilir veya yurtdışı bağlantılı bir iş teklifi alabilirsiniz. Sosyal hayatınızda oldukça haraketli ve kişisel olarak çok özgüvenli olacağınız bir dönem içerisindesiniz. Bu günlerde kendinize yeni bir ilgi alanı yaratıp seminer, kurs gibi eğitimlere katılmak size çok iyi gelecektir.

Bu transitle birlikte özgüveniniz sözlerinize ve kaleminize yansıyabilir. Daha net ve akılcı ifadeler kullanabilir, bunların değerlendirilmesinin önünü açabilir, farklı platformlarda kendinizi tanıtabilirsiniz. Yurtiçinde ve yurtdışında seyahatler, görüşmeler gündeme gelebilir. İlişkileriniz uzak olsa da bazı insanlardan alacağınız destekler daha verimli sonuçlar almanıza yardımcı olabilir. Eğitim ve iş hayatınızı önemsemek iyi etkiler oluşturabilir ancak sosyal olarak donuk ve gereksiz mesafeli davranışlar sergilemediğinizde manevi olarak da doyuma ulaşabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 9 – 15 Eylül haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta özellikle başkalarına ait finansal konular, ortaklaşa kazanımlar, miras ile ilgili konular, nafaka, prim, ödeme vb. konularla ilgili iletişim, haberleşmeyi çok daha etkin bir hale getirecektir. Bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir. Kredi çekmek için ciddi araştırmalar yapabilirsiniz. Veya parayı nasıl kazanacağınıza dair fikirlerinizi somutlaştırmak için gerekli desteği bulabilirsiniz.

Sağlığınızla ilgili özellikle bağırsak ve midenize dikkat etmeniz gereken zamanlar. Bu dönem doğa üstü maddelere ilgi, ruh, madde ötesi konulara ilgi artabilir bu konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Yeni şeyler keşfedebilir, gizlilik içinde olan şeyleri ortaya çıkartabilirsiniz. Psikolojik konular yine bu dönem zihin radarınıza sık sık takılabilir. Bu dönem kendiniz hakkında bilgi vermek konuşmaktan çok, karşınıza gelecek kişilerin sırlarını öğrenmek durumunda kalabilirsiniz.

Merkür’ün bu seyahatiyle birlikte başvurduğunuz kredinizin onaylandığını, ekstra gelirlerinizde artış olduğunu, bir destek alacağınızı şimdiden size müjdeliyorum. Daha rahat bir akış içerisinde olacaksınız. Miras, tazminat, ortak gelirin artışı gibi konular gündeminizde olacak. Bu konularla ilgili beklediğiniz veya beklemediğiniz haberler alabilirsiniz.

Bu dönemde yakın çevreniz ile bol bol maddi konular üzerine konuşup, fikir alışverişinde bulunabilir ve ailenizden parasal anlamda olumlu destekler alabilirsiniz. Gelir artışı ve beraberinde gelen kafa rahatlığıyla size nefes aldıracak bir transit.

Ortaklı veya ek işler, aile destekleri, hakkınız olanın veya emeğinizin size dönmesi bu dönemde ilgileneceğiniz konular olabilir. Bu yönde alacağınız haberler, öneriler ve geri dönüşler size neyin fazla neyin eksik olduğunu daha net gösterecektir. Böylece hem içinizde hem de hayatınızda uygulamaya geçerek daha sade ve mutlu bir düzenin içine girebilirsiniz. Kendinize hizmet etmenin korkulacak veya çekinilecek bir durum olmadığını fark edecek düşünceleriniz oluşabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 9 – 15 Eylül haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta yeni anlaşmalar, sözleşmeler, kontratlar, imzalar gündeme gelebilir. Bazılarınız evlilik yolunda önemli adımlar atabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni ortaklık teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Merkür ikili ilişkilerden yana sizleri oldukça iletişim odaklı bir hale getirecektir. İlişkilerinizi sorgulayabilir ve kararlar verebilirsiniz. Bu süreç karşınızdaki kişiyi daha fazla düşünmenize ve ona mantıklı önermeler sunarak destek olmanızı sağlayabilir.

Ticari ilişkiler geliştirmek, ortaklık kurmak, mevcut ilişki ve ortaklıklarınızda aksayan noktaları tespit ederek akılcı çözümler üretmek için de bu dönem ilaç gibi gelecektir. Eğer hukuksal bir konunuz varsa, sizi temsil etmesine ihtiyaç duyduğunuz bir avukat arayışınız varsa bu dönem gayet akıllı, zeki, analitik bir zihne sahip bir avukat ile de yolunuz kesişebilir.

Merkür transiti ikili ilişkileriniz ve iş ortaklarınızla ilgili alanda enerjinizi yükseltecek. Burada yeni bir teklif alabilirsiniz ve bu teklifle birlikte kendinizi çok şanslı ve mutlu hissedeceğiniz bir sürecin içerisine gireceksiniz. Sevdiklerinizle daha iyi bir iletişim içerisine girebilirsiniz.

Bu dönemde ikili ilişkileriniz gündeminizde yer tutacak. Bu günler içerisinde partnerinizle ilişkiniz, yaşadığınız sorunlar veya ilişkinizin gidişatı üzerine konuşabilir, beraberliğinizi bir adım ileriye taşıma düşünceleri içerisinde olabilirsiniz. Merkür’ün Başak burcuna geçişi zihninizi tamamen aşk hayatınız üzerinde çekecek.

Bu transit özellikle sorun yaşadığınız noktaları düzeltmek, pürüzleri ortadan kaldırmak ve daha iyi ilişkiler kurmanız konusunda size destek olacak. Kendinizi buna odakladığınızda hatanın da nerede olduğunu görebileceksiniz. İlişkilerde daha belirgin kararlar alabilir, işinizi kalıcı hale getirmek için görüşmeler yapabilirsiniz.


Bu dönemde bir iş bölümüne gitmek, takvim çıkarmak, planlar oluşturmak hem yükünüzü hafifletecek hem de önemli konuları daha öncelikli hale getirmenize yardımcı olacaktır. Kullandığınız kelimelerin nereye varacağınızı iyi hesaplamalısınız, var olan sorunların büyümemesi için bu iyi bir önlemdir.

Astroloji || Bizi takip edin: Instagram, Google Haberler


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.