Astroloji: 14 – 20 Ekim 2024 haftalık burç yorumları

burç yorumları

Astroloji: 14 – 20 Ekim 2024 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları. 14 Ekim, 15 Ekim, 16 Ekim, 17 Ekim, 18 Ekim, 19 Ekim ve 20 Ekim tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftanın genel etkileri:

13 Ekim 2024 Merkür Akrep transiti: Transit Merkür’ün Akrep burcuna geçişi, zihinsel odaklanma ve sezgilerin güçlenmesi anlamına gelir. Zihin, sıradanın ötesine geçer ve derinlerdeki karmaşıklıkları keşfetmeye yönelir. Akrep burcunun etkisiyle, düşüncelerinizi derinleştirir ve sorgulamaya teşvik eder. Yüzeyin altındaki gerçekleri keşfetme arzusuyla dolarsınız. Bu geçiş döneminde, etkileyici bir analitik yetenek geliştirirsiniz. İnsanların söylediklerinin ötesindeki gerçek anlamları yakalayabilirsiniz. Sözcüklerin ardındaki derin duyguları ve gizli niyetleri sezgisel olarak anlarsınız. Bu, sizin için bir avantaj olabilir, çünkü insanların gerçek niyetlerini gözlemleyerek, manipülasyon ve yanlış anlamaları önleyebilirsiniz.


17 Ekim 2024 Koç burcunda Dolunay: Dolunaylarda sonlandırma ve sonuç alma enerjileri yoğundur. Dolunayın Koç burcunda gerçekleşiyor olması ise bize özellikle ilişkilerimizin ve iş birliklerimizin etkileneceğini gösteriyor. Bu dönemde duygularımızı kontrol etmekte zorlanabilir, adeta bir çocuk gibi ısrarcı ve sabırsız davranabiliriz. Karşımızdaki insanlardan taleplerimiz çok makul olmayacak, hatta bencil bir tutum içinde olacağız. Hayatımızdaki insanları kendi isteklerimiz doğrultusunda hareket etmeleri için zorlayacağız. Hızlı kararlar alıp hızlı bir şekilde harekete geçebileceğimiz bir dönemdeyiz. Kendimizi fazlasıyla cesur hissedecek, duygu ve düşüncelerimizi dürüstlükle ifade edeceğiz.

17 Ekim 2024 Venüs Yay transiti: Venüs yay burcunda iyimser, umutlu, insanları harekete geçirebilen bir özellik verir. Mutlu olmak için büyük şeylere ihtiyaç yoktur, küçük şeylerle çok kolay mutlu olabileceğimiz bir dönem olacaktır. Güler yüzlü, eğlenceli ve cömerttir. İlişki kurmaya her zamankinden çok daha hevesli ve girişken olacağız. Birini elde etmeye çalışırken türlü eğlenceli yollar, espriler, şebekliklerle yapacağımıza işaret etmekte. İkili ilişkilerde iyimser ve enerjinin yükseldiği bir dönem başlıyor.

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta maddi durumunuzla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlık probleminiz varsa bir ameliyat kararı alınabilir. Kalıplaşmış düşüncelerinizden uzaklaşmak faydalı olabilir. Kendinizle çatışmak yerine bu hafta akışta kalmayı deneyimleyebilirsiniz. Değer verdiğiniz eşiniz ve ortağınızla ilgili ilişkilerinizdeki sevgi terazinizde şaşmalar söz konusu olabilir ve sınanabilirsiniz.

Merkür transiti finansal konular ve ortak kaynaklar üzerinde yoğun bir odaklanma getiriyor. Ortaklaşa yatırımlar, miras ya da borçlarla ilgili haberler alabilir, derin analizler yaparak stratejik kararlar alabilirsiniz. Ödemelerinizi düzene koymak adına kısa süreli çalışmalar yapabilirsiniz.

17 Ekim’de sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Ay sonuna kadar atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız. Özellikle ikili ilişkilerle ilgili bazı netleşmeler yaşanıp, önemli kararlar verilebilir. Kriz yaratacak sözlerden uzak durmaya dikkat edilmeli.

17 Ekim’de Venüs Yay burcuna geçiyor. Yabancı kültürlerle ilgili kendinize yeni şeyler katacağınız, özellikle sanatsal anlamda yeni şeyler öğrenebileceğiniz, vizyonunuzu genişletecek güzel bir Venüs transiti sizin için. Şehirler arası ya da yurt dışı bağlantılı konular varsa gündeminizde, bunlar Venüs ile rahat ilerler. Güzelce hallolur.

Uzak yolculuklar, yabancılarla ilişkiler, eğitim, hukuk ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Tatile çıkabilir, yolculuklarımızda farklı kültürlerden yeni insanlarla tanışabilir, eğer bekarsak yeni bir ilişkiye yelken açabiliriz. Eğitim, medya gibi alanlarda başarılı olmamız mümkün. Hukuksal süreçler lehimize sonuçlanabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta sevgilinizle veya eşinizle alakalı bir haber alabilirsiniz. Bu uzun zamandır beklenen bir haber de olabilir. Ortağınız ya da eşinizle aranızdaki ilişkiyi sorgulama ihtimaliniz var. Çalışma ortamınızda ekip arkadaşlarınızla yersiz çatışmalar söz konusu olabilir. Hizmetlilerimizle aramızda güven problemleri yaşanabilir. Evcil hayvanlarınızın sağlık kontrolleri ile ilgilenmek durumunda kalınabilir. İş yerinizde yurt dışı bağlantılı yapılacak olan sözleşmelerde pürüzler yaşanabilir konuyla ilgili inancınızı yitirebilirsiniz.

Eşiniz, partneriniz ya da iş ortaklarınızla aranızdaki diyaloglar daha derin ve anlamlı hale gelebilir. Gizli kalmış konular açığa çıkabilir, ilişkilerde daha fazla açıklık ve dürüstlük talep edebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin niyetlerini çözümlemek ve daha stratejik hamleler yapmak için bu dönemi değerlendirin.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Önümüzdeki iki haftalık süreçte hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. İçe dönme, normalden daha fazla yalnız kalma ihtiyacı baskın olacak. İçsel süreçlere odaklanarak kontrol edilemeyen konularla savaşmamak yerinde olacaktır. Şansınızın açık olduğu bir süreçtesiniz; yapmak istedikleriniz için eyleme geçmelisiniz.

17 Ekim’de Venüs Yay burcuna geçiyor. Borçlarınız, ödemeleriniz varsa, en basit örneği ile kredi kartı borcu gibi, onları küçültmenizi ya da bütünüyle bitirmenizi sağlayacak parasal fırsatlar doğabilir. Parasal konularda bir rahatlama olabilir Venüs ile. Hayatınızı kolaylaştıracak bazı bankacılık uygulamaları kullanmaya başlayabilirsiniz. Vergi, sigorta konularınız varsa, parayla ilgili yasal konular varsa, olumlu gelişmeler olabilir.

Eşin parası, ortak kaynaklar, finansal konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda ani fırsatlar önümüze çıkabilir. Bir süredir beklediğimiz bir ödemeyi alabiliriz. Kredi başvurularımız olumlu sonuçlanabilir. Eşimizin ya da partnerimizin parasında bir artış olabilir. Tabii bu arada ayağımızı yorganımıza göre uzatmayı da unutmamamız gerek. Libidomuzun da yükselebileceği bir dönemdeyiz.

ikizler burcu

İkizler burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta yeni bir iş teklifi ya da terfi haberi alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili de bir test sonucu çıkabilir. Günlük yaşamınızda sizi zora sokabilecek olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Müdahale etmeden beklemek faydalı olabilir. Düşüncelerinizi sakin, rahat bir şekilde ifade etmek, iyi niyetli ve anlayışlı yaklaşımlar sergilemeniz bu zorlukların üstesinden gelmenize kolaylık sağlayabilir. Aşk ilişkinizde sevgi terazinizde şaşmalar söz konusu olabilir ve sınanabilirsiniz. Bereket kapılarınız bu hafta itibariyle aralanabilir.

Merkür transiti iş hayatınızda ve günlük rutinlerinizde daha derin ve analitik düşünmenizi gerektirecek. İş yerinizdeki iletişimde sırlar, gizemler ve stratejik hamleler öne çıkabilir. Bu da size yeni hedefler koyma, yeni yollar arama ihtiyacı getirebilir. Müdahale edemeyeceğiniz durumlar olduğunda ısrarcı olmak, zaman kaybetmek yerine daha akılcı hareket etmeye çalışın.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sosyal yaşamla ilgili gündemin yoğun olacağı iki hafta boyunca yeni çevrelere girilebilir. Aşk hayatında gerginlikler yaşanabilir. Bu gerginlikler sonucunda da bazı kararlar almak gerekecek. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Finansal konularda tedbirli davranmamak, eğlenceye ve lükse çok harcama yapmak sıkıntı yaratabilir. Şans oyunlarında da fazla risk almamaya dikkat edin!

17 Ekim’de Venüs Yay burcuna geçiyor. Evliliğiniz/ilişkiniz, iş ortaklıklarınız üzerinden güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. İlişkiler içinde keyifli bir dönem. Güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir şeyler olabilir. Bunlar dışında 7.ev, bizi herhangi bir alanda yönlendiren, rehberlik veren kişileri (örneğin spor hocası, müzik hocası gibi) ve danışmanları anlatır. Bu konularda da Venüs desteğiniz var. Bir alanda biriyle yol almak istiyorsanız, böyle bir bağlantı doğabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta çocuğunuzla ilgili de sevindirici haberler alabilirsiniz. Hoşlandığınız kişinin de sizden etkilendiğini öğrenebilirsiniz. Yeni bir hobiye merak salabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde şüpheci yaklaşımlara dikkat edin! Sabırlı kalarak gelişmeyi engelleyen kaygı ve korkulardan kurtulmanızda yarar olabilir. Kendinizi geliştirmeye, olumlu ve yapıcı düşüncelere sahip olmaya odaklanacak olursanız, başarılı olacağınız bir hafta geçirebilirsiniz.

Aşk ilişkilerinizde daha tutkulu ve kararlı adımlar atabilir, kalıcı bağlar kurmaya yönelik stratejik kararlar alabilirsiniz. Maddi konularla ilgili beklentilerinizde size yardımcı olacak kişilerle tanışabilirsiniz. Duygularınız, beklentileriniz ve yetenekleriniz konusunda önemli keşifler yapabilir, kendinizi daha iyi ifade etmenin yollarını araştırabilirsiniz.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ay sonuna kadar iş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız dikkatli olun, çok fazla göz önünde olacağınızdan dolayı hem iyi hem de kötü adımlarınız gözden kaçmayacaktır. Duygusal olarak karışık bir ruh halinde olmanız enerjinizi düşürebilir. İkili ilişkilere fazla özen gösterilemeyebilir ve bu alanlarda bazı gerginlikle yaşanabilir. Ebeveynlerin sağlık sorunlarına da dikkat edilmeli.

17 Ekim’de Venüs Yay burcuna geçiyor. İş ortamında güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sevineceğiniz yeni şeyler olabilir. Bir görevin, görev tanımınızın içinde bir sorumluluğun yeniden düzenlenmesi gibi mesela. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Daha keyifle çalışabilir, iş arkadaşlarımızın yanında kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Günlük yaşamımızda da keyfimize düşkünlüğümüz artabilir. Sağlık konularına dikkat etmeli, bol bol egzersiz yapmalı, kilo almamak için aşırı yeme içmeden kaçınmalıyız.

aslan burcu

Aslan burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta ailenizi ilgilendiren bir konu hakkında haber alabilirsiniz. Bu ailedeki bireyin bir sağlık problemiyle ilgili bir durum da olabilir. Aile içindeki kök sorunları temelinden yok etmek üzerine konuşmalar gerçekleştirebiliriz. İsteklerinize ve hedeflerinize ulaşmanız için maddi konularda rahatlamaların açığa çıkması söz konusu olabilir.

Merkür transiti etkisiyle aile içi iletişimde derin meseleler açığa çıkabilir, geçmişten gelen sorunları çözme fırsatı bulabilirsiniz. Evdeki düzeni yeniden yapılandırmak ve aile içi bağları güçlendirmek adına bu dönemi iyi değerlendirin. Ayrıca, ev ve gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili stratejik kararlar alabilir, bu konularda derinlemesine araştırma yapabilirsiniz. Parasal konularda dengeleri bozmamak adına riskli yatırımlar, alım satımlardan uzak durmalısınız.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İş hayatınızda şansınız açılıyor. Yeni bir yatırım düşünüyorsanız almak için uygun zaman dilimindesiniz. Paranıza para katabilirsiniz. Kariyer hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yöneticinizden destek görebilirsiniz. İş başvurusu yapmak için uygun dönemdesiniz. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz. Bazılarınız evini değiştirmek için adımlar atabilir, bazılarınızın da hayatında alım ve satım konuları gündeme gelebilir, bazılarınız ise evinde tamirat, tadilat gerektiren işlerle ilgilenebilir.

17 Ekim’de Venüs Yay burcuna geçiyor. Aşk ve ilişkiler açısından güzel bir etki. Şanslı bir transit. Eğer hayatınızda sanat varsa, işiniz sanat ise ya da belki bir hobiyle, bir meşguliyetle sanatın içindeyseniz, Venüs yaptığınız işleri duyurmanıza, daha fazla insana ulaştırmanıza destek verecektir. Alkış, beğeni ve takdir getirecektir size. Gezip tozma, eğlenceli aktivitelere katılma arzumuz artabilir. Eğer ilişkimiz varsa, partnerimizle kendimizi eğlenceye vurabiliriz. Çocuk sahibi olmak istiyorsak uygun bir dönemdeyiz. Şansımız yüksek ancak yine de spekülatif yatırım araçlarında daha temkinli olmalıyız.

başak burcu

Başak burcu 14 – 20 Ekim haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta yeni eğitimlere merak duyabilirsiniz. Kültürel yönünüz ön planda olacak. Bilgiye, öğrenmeye hevesli olacağınız bir süreçte olacaksınız. Yazılı sözleşme ve anlaşmalarda daha detaycı bir tutum içerisine girebiliriz. Mantığınızla hareket etmekten ziyade sevginizle hareket etmek kazandırabilir. Hayatınızda değişiklikler yaparken hızlı davranmanız gerekebilir. İşleri zamana bırakmak aksiliklerle karşı karşıya kalmanıza sebep olabilir.

Zihniniz daha derin ve analitik bir yapıya bürünüyor. Bu dönemde eğitim, kısa seyahatler ve yakın çevreyle olan iletişimde daha derinlemesine konuşmalar yapabilirsiniz. Araştırma ve detaylı analiz gerektiren konularda daha fazla başarı sağlayabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerde sırların açığa çıkması ya da önemli konuşmaların gerçekleşmesi muhtemel. Ayrıca, kardeşleriniz veya komşularınızla olan diyaloglarda gizli kalmış meseleleri çözme fırsatı bulabilirsiniz.


17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Finansal konularda başkalarından destek alınabileceği bir dönem. Borçlar, ödemeler konusunda daha önce alınmış yanlış kararlarla ilgili telafiye gidilebilir. Seyahat ya da eğitimle ilgili planda olmayan harcamalar söz konusu. Aşk konusunda da bazı kıskançlıklar gerginliklere yol açabilir. Ay sonuna kadar ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda nihayet arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşabilir, güzel haberler alabiliriz.

17 Ekim’de Venüs Yay burcuna geçiyor. Ev ve aile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evde, ailemizle güzel zaman geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Ailemizle organizasyonlar düzenleyebilir, evimizde çok sayıda misafir ağırlayabiliriz. Ev dekorasyonu ile ilgili harekete geçebilir, evimizi güzelleştirmek için çabalayabiliriz. Yeni bir ev satın alma söz konusu olabilir. Yeni yıla girmeden önce evinizde güzel bir dekorasyon da yapabilirsiniz. Aile içi mülk, arazi, arsa, ev yaptırma ya da taşınma, ev alma, satma, kiralama konuları varsa, Venüs’ün desteği ile güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hukuksal konular, davalar varsa, lehinize gelişmeler olabilir.

terazi burcu

Terazi burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta ekonomik durumunuzu ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Maaş zammı veya bir prim ödemesi alabilirsiniz. Gelir gider dengenizi korumak, kişisel değerlerinizi korumakla eş değer olabilir. Maddi dünyanıza yönelik kararlar almadan önce, anlayışlı yaklaşımlarla problemleri çözme üzerine hareket edebilirsiniz. Değişimlere açık olmak verimli sonuçlar elde ettirebilir.

Finansal kaynaklarınızı gözden geçirme, gelir-gider dengenizi daha dikkatli yönetme zamanı. Ortak finansal kaynaklar, yatırımlar ya da borçlarla ilgili konularda daha stratejik kararlar alabilirsiniz. Bu süreçte, kazancınızı artırmak adına yeni fırsatlar keşfedebilir, derinlemesine analiz yaparak uzun vadeli kazançlar elde etme fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Karşıt burcumuzda gerçekleşen bu dolunay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. Bu konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmamız ihtimali de var.

17 Ekim’de Venüs Yay burcuna geçiyor. Arkadaşlarınızla, komşularınızla, yakın akrabalarınızla ilgili konular olumlu etki alıyor. Birbirinize desteğinizi, sevginizi göstereceğiniz şeyler olacaktır. Samimi paylaşımlar olacaktır. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz kuzenlerimiz ile bir araya gelebilir, uzaklardaki aile bireylerinden güzel haberler alabiliriz. Keyifli yolculuklar yapabilir, eğer eğitim hayatımız devam ediyorsa, olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. İletişim trafiğimiz artabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 14 – 20 Ekim haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta itibariyle kendinize yönelik eğitimlere başlayabilirsiniz. Bu bir hobi de olabilir bir dil kursu gibi eğitime yönelik bir şey de olabilir. Kendinizi keşfetme sürecinde olacaksınız. İsteklerinize adım adım ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekebilir. Size mutluluk getirebilecek gelişmeler, içinizi ısıtabilecek haberler ve daha pozitif duygular yaşamanız söz konusu olabilir. Merkür sizin burcunuzda. Motive olamamakla ilgili kök sorunlarınız üzerine eğilim gösterebilirsiniz.

İç dünyanızda daha fazla düşünme ve strateji geliştirme eğiliminde olabilirsiniz. Kişisel hedeflerinizi gözden geçirerek, yeni planlar yapabilirsiniz. Aynı zamanda çevrenizle olan iletişimde daha samimi ve derin bağlar kurarak, sorunları çözme beceriniz artacaktır. Kendinizle ilgili konularda saklayıcı ve koruyucu davranışlar sergileyebilirsiniz.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Çevrenizde parlayabileceğiniz bir dönem. Yaptığınız işlerde takdir görebilir, ün kazanabilirsiniz. Şansınız bu dönemde çok açık olacak. Çalışma temposunda artış, çalışma arkadaşlarıyla fikir ayrılıkları gündemde olacak. Sağlıkla ilgili bazı önlemlerin alınacağı, beslenme düzeninin değiştirileceği bir dolunay. Yakın çevreyle olan ilişkilerde günlük rutini değiştirmek zorunda kalınacak kararlar alınabilir.

17 Ekim’de Venüs Yay burcuna geçiyor. Maddi anlamda güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. Elinize, sizi rahatlatacak paralar geçebilir. Yaptığınız işte geliriniz artabilir. 2.ev varlıklarımızı, sahip olduğumuz değerleri anlatır ve yeteneklerimizle de bağlantılı. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda bolluk ve bereket dönemindeyiz.

Zam alabilir, farklı kaynaklardan da gelir kazanmaya başlayabiliriz. Spekülatif yatırım araçlarından kazanç elde edebiliriz. Ayrıca daha önce fark etmediğimiz bir yeteneğimiz ortaya çıkabilir. Şimdiye kadar aktive etmediğiniz, hayata geçirmediğiniz, görünür kılmadığınız bazı yeteneklerinizin üzerine gidebilirsiniz bu etkiyle birlikte. Hatta onlarla, kendinize yeni gelir kapıları açabilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta hisleriniz çok kuvvetli olacak. Rüyalarınız bir anlam taşıyabilir. Gece gördüğünüz bir rüya sabahına çıkabilir. Tek bir konu üzerine odaklanabilir ve o konuya takıntı geliştirebilirsiniz. Konuşarak ifade edemediğiniz noktalarda yazarak ifade etmeyi deneyimleyebiliriz. Hayatınıza güzellik ve uyumu getirebilecek şeylere odaklanabilirsiniz. Kendinizi başarılı bulabileceğiniz ve ağır bir yükten kurtulacağınız bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir.

Ekonomik konularda yeni kararlar, planlar gündeme gelebilir. Bunları paylaşacağınız durumlar konusunda biraz daha sıkı olmanız gerekebilir. Kötü niyetli insanların varlığından haberdar olabilirsiniz. Bu durum sinirlerinizi yıpratabilir ama bu anları bekleyen kişilere prim vermemelisiniz.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İkili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Her an sürpriz bir aşk başlayabilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok romantik bir dönem geçirebiliriz. Yaratıcılığımız artabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir. Eğer çocuklarımız varsa, onlarla ilgili güzel haberler alabiliriz.

17 Ekim’de transit Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Daha çok eğlenmek, eğlenmek için yeni şeyler yapmak isteyeceğiniz, güzelliğinize, bakımınıza daha fazla özeneceğiniz, belki giyim kuşam alışverişleri yapacağınız, kendinizi yenilemek isteyeceğiniz bir dönem bu. Venüsyen bir etki alıyor olmanız gayet güzel. Aşkta şanstır ayrıca Venüs geçişleri. Aşk hayatınızda hareketlenme olabilir, yeni tanışmalar, flörtler olabilir. Hayatınızda zaten biri varsa, evli iseniz ya da bir partneriniz varsa, ilişkinin içinde bağınızı kuvvetlendirecek paylaşımlarınız olacaktır. Keyfiniz, uyumunuz artacaktır. Sorunlarınız varsa bu süreçte aşmak, anlaşmak, uzlaşmak mümkün.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 14 – 20 Ekim haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta itibariyle sosyal yardım kuruluşlarında görev almak isteyebilirsiniz. Onların mesajlarını paylaşımlarınızla, desteğinizle duyurmaya çalışabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileri ve sosyal çevrenizde şüpheci yaklaşımlarınızda artık olabilir. Kontrol altına almak faydalı olabilir. Rekabet etmek; engeller ve sorunlar karşısında yılmadan çaba harcamak her ne kadar yorucu olsa da başarı elde etmeniz söz konusu olabilir.

Geleceğe yönelik planlarınızda stratejik adımlar atmak adına bu Merkür transiti dönemini iyi değerlendirmenizde fayda var. Hedeflerinizi ve hayallerinizi gözden geçirerek, sosyal projelerde daha etkili roller üstlenebilirsiniz. Bu dönemde, arkadaşlarınızdan destek almak ve ortak hedefler belirlemek size büyük avantajlar sağlayacaktır. Bazı insanların sizinle ilgili düşüncelerini ya da sizinle aynı şeyleri düşünmediğini fark ettiğinizde bazı tutumlarınız değişebilir. Bundan endişe etmek yerine yaşadığınız süreçlerin gerekliliklerini yerine getirmeye çalışın.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ev ve aile ilgili konularda uzun zamandır süregelen bir konunun nihayet sonuca ulaşması mümkün. Gayrimenkuller ya da aile meseleleri ile ilgili fikir ayrılıkları stres yaşamamıza ve kendimizi sert sözlerle ifade etmemize neden olabilir. Taşınma ya da tadilat konuları gündeme gelebilir. Uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz. İşiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

17 Ekim’de Venüs Yay burcuna geçiyor. Güzel bir dinlenme, bir mola getirebilir size. Sakinlik, dinginlik, sessizlik getirebilir. Günlük hayatınız içinde iletişimler, koşturmalar, hareketlilikler azalabilir ve bu size çok iyi gelebilir. Göreceli olarak inziva diyebileceğimiz bir dönem yaşayabilirsiniz. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Huzuru kendi içimizde arayacağımız bir döneme giriyoruz.

Sosyal ortamlar bu süreçte bizi çok sıkabilir ve gürültülü gelebilir. Hayatın karmaşasından uzaklaşmak bize çok iyi gelecektir. İlişkiler ve iç dünyamızı gözden geçirip, aydınlanma yaşamamız söz konusu olabilir. Dengeye gelmek, kendinize vakit ayırmak, duygusal ihtiyaçlarınızı gözlemlemek, durup yaşam bileşenlerinize bakmak, sakinleşmek, dinginleşmek için çok güzel bir transit.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta itibariyle önümüzdeki günlerde iş hayatınızı ilgilendiren önemli haberler alabilirsiniz. Otorite figürleri ile hedefleriniz ve kariyerinizle ilgili daha detayda konuşma isteği içerisine girebilirsiniz. Hayatınıza dair korkuların aşılması, mental olarak daha pozitif düşüncelere sahip olacak olursanız içinde bulunacağınız ruh halinden kurtulabilirsiniz.

Merkür transitinin etkisiyle kariyer hayatınızda daha derin ve stratejik bir iletişim dönemi başlıyor. İş hayatınızda gizli kalmış bilgiler açığa çıkabilir ve daha etkili bir kariyer stratejisi geliştirebilirsiniz. Otorite figürleriyle olan diyaloglarda dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz. İş ve yatırım hedeflerinizi gözden geçirerek, profesyonel hayatınızda uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Duygusal zekanızı ve stratejik düşünme yeteneğinizi kullanarak, iş hayatınızda önemli adımlar atabilirsiniz. Doğru çevreler, doğru hedefler ve iyi niyetlerle hareket edin.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilgili bir sorunu çözebilir, onlara duygusal destek verebiliriz. Sosyal medyada kullandığımız sözlere dikkat etmemiz ve internet üzerinden alışveriş yaparken kontrollü davranmamızda yarar var. Uzun zamandır istediğimiz bir eğitim varsa, başlamak için çok uygun bir dönemdeyiz. Çok sayıda kısa yolculuk yapabilir, yeni anlaşmalara imza atabiliriz.

17 Ekim’de Venüs Yay burcuna geçiyor. Sizler için sosyalleşme zamanı diyebiliriz. Dijital sosyalleşmeler de aklınıza gelebilir. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla yazışmalarınız artabilir bu dönemde. Haberleşme trafiğiniz de artacak. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal çevremiz hareketlenebilir. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebiliriz. Tanıştığımız yeni insanlar, yeni fırsatlar yakalamamızı sağlayabilir. Arkadaş çevremizden biri ile yeni bir aşk söz konusu olabilir. Çalışıyorsak, kariyer kazançlarında da bir artış görebiliriz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 14 – 20 Ekim haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta itibariyle yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Astroloji gibi konulara daha fazla ilgi gösterip, araştırmalar yapabilirsiniz. Kendinizi bir anda daha derinde ve detayda hayatın anlamını sorgularken bulabilirsiniz. Yurtdışı bağlantıları, eğitim ve uzun vadeli planlar ön plana çıkıyor. Felsefi ve derin konulara olan ilginiz artabilir, yeni şeyler öğrenmek ve hayatınızı zenginleştirmek adına araştırmalar yapabilirsiniz. Seyahat planları yapabilir ya da akademik projelerde önemli adımlar atabilirsiniz.

Bu Merkür transiti döneminde zihinsel gelişiminiz ve bilgi birikiminiz, sizi daha ileriye taşıyacak. Aynı zamanda, hukuksal ya da bürokratik konularda da stratejik adımlar atma fırsatı bulabilirsiniz. Bir başlangıcın öncesinde, hazırlık için ve süreç için nelere ihtiyacınız olduğunu düşünmenizde, bazı hamlelerinizi herkese duyurmamanızda fayda var. Sınırlarınızı bilmeniz ve korumanız açısından önemli bir süreçtesiniz.

17 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz. Bu Dolunay, sizlerin iş yükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de bir süreç olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz. Kendimize olan güvenimiz bu dönemde artış gösterebilir. Karşımıza yeni iş fırsatları çıkabilir. Yeni yatırımlar yapabilir, yeni girişimlere el atabiliriz.


17 Ekim’de Venüs Yay burcuna geçiyor. Yapacağınız şeylerden keyif alacaksınız. İşleriniz Venüs ile daha rahat akacak. Güzel iletişimler, yardımlaşmalar geliyor. Konum sahibi kişilerden destekler geliyor size. İş ve kariyerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşiniz, üstlerinizle olan diyaloglarınız, yönetimle, patronlarla ilgili konular, bunun dışında resmi işleriniz, devlet dairelerinde yapılacak işleriniz açısından pozitif bir transit. İş hayatınız, kariyeriniz, sorumluluklarınız Venüsyen etkiler altında olacak bu süreçte.

Astroloji || Bizi takip edin: Instagram, Google Haberler


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 19 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. Ayrıca İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, ideolojik veya politik hiçbir oluşumun parçası değildir.