Yeni sezonun en trend çanta modelleri

2016 İlkbahar / Yaz sezonu çanta trendlerinde fonksiyonel ve birbirinden şık seçenekler dikkat çekiyor.

Yeni sezonun en hit çanta modelleri

Sezonun en iddialı ve popüler çanta modellerini bir arada görmek için Harvey Nichols‘a mutlaka uğramalısınız!

Tasarımı aşkla birleştiren Love Moschino lüks ve şıklığı bir arada barındıran çanta koleksiyonuyla bahar sezonunun canlı ve enerjik havasını üzerinize taşıyor. See by Chloe bu yazın en önemli mikro trendlerinden püskülleri çanta detaylarında kullanıyor ve sezonun sportif tavrını sırt çantalarıyla destekliyor.


10. yıllarını kutlayan Alexander Wang, ikonik Rockie ve Diego modellerini yeni renklerle tazelerken, sezonun arzu nesnesi çantası olmaya aday Prisma, Lia ve Alpha modellerini klasikler arasına sokuyor. Wang gibi 10. yılını kutlayan 3.1 Phillip Lim 2016 İlkbahar / Yaz koleksiyonunda imzası haline gelen Pashli modelini metalik tonlarda ve denim materyallerle zenginleştiriyor.

Sezonun canlı ve enerjik havasına neon tonlarındaki Philipp Plein çantalarla eşlik edebilirsiniz. Zımba detaylı clutch’lar ve zincir saplı modeller ise gece şıklığınızı garantileyecek parçalardan. Modern tasarımların mükemmel materyallerle buluşturan Jil Sander ise yeni sezonuyla Harvey Nichols müşterilerine sezonun en renkli ve zamansız modelleriyle buluşturuyor.

2016 Sonbahar / Kış çanta modası

2016 Sonbahar – Kış sezonunda trend olacak olan çantaları sizler için araştırdık ve moda haftalarında görücüye çıkan tasarımları teker teker inceleyerek karşınıza çıkarıyoruz. Bu çantalar içerisinde; sokak stilinde tercih edebileceğiniz, iş yaşantınızda kullanabileceğiniz ve özel davetlerde seçebileceğiniz birçok farklı tasarım göze çarpıyor.


2016 sezonun en moda çanta modelleri içerisinde birçok farklı tasarımın yer alıyor olması; günlük gezmelerde de, özel günlerde de kadınların istedikleri tarza bürünmeleri adına güzel bir fırsat. Unutulmaması gereken en büyük nokta; ortam, konsept ve giyim tarzına göre en uygun çantanın tercih edilmesidir. Üstelik yeni sezon çantalarında renkli ve eğlenceli tasarımların yer alıyor olması da yine bayanlar için çok büyük imkan olacak. Ünlü markaların defilelerinde karşımıza çıkan gösterişli ve çeşitli detayların yer aldığı çantalar; bu sezonda sizi trend yapacak.

Yeni sezon çantaları tasarımları ve renkleri ile adeta “ben buradayım” mesajı veriyor. Trend çanta modelleri içerisinde; sırt çantaları halihazırdaki yerini korurken, çapraz askılı çantalar da yeniden gün yüzüne çıkıyor. Doğa temalı tasarımların yeni sezonda bolca yer alacak olması ise; bayanların içini ısıtan ve Sonbahar / Kış döneminde hanımlara pozitif bir enerji katıyor.

Püskül detayı çok moda

Sonbahar / Kış sezonu moda trendleri içerisinde püsküllü çanta tasarımları da yerini alıyor. Püskül detayı ile gösterişi sevenler için uygun tarzda olan bu çantalar; renkli modelleri ile görücüye çıkıyor.

Bu arada giyim ve ayakkabı alanında yaşanan metal renk modası; çantalarda da yavaş yavaş kendisini göstermeye başlıyor. Özellikle bu Sonbahar / Kış sezonu ile birlikte trend çantalar arasında yer alan metalik görünümlü tasarımlar, daha zarif ve şık bir tarza bürünmenize olanak tanıyacak. Cool bayanların tercihi olan metalik çantalar; yeni bir stil arayan bayanlar için bulunmaz bir fırsat.


Güzel bir sezon geçirmeniz dileği ile yeni sezonun trend çantalarının yer aldığı galerimize de göz atmadan geçmeyin diyoruz.

Ahu Yağtu ile Modada Vintage Trendi


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.