Oscarlı Jared Leto, Pop Art’ın öncüsü Andy Warhol’u canlandıracak

Bugüne kadar kazandığı birçok ödülle ün salmış Amerikalı müzisyen – oyuncu Jared Leto, Pop Art’ın ikonu Andy Warhol’u beyaz perdede canlandıracak. Pop Art akımının öncü isimlerinen Andy Warhol’un hikayesi yeniden çekilecek. Yapımcılar Warhol’u canlandırması için ise Jared Leto ile anlaştılar.

Oscarlı Jared Leto, Pop Art'ın öncüsü Andy Warhol'u canlandıracak

Victor Bokcris’in “Warhol: The Biography” adlı kitabı beyaz perdeye uyarlanmaya hazırlanıyor

2014 yılında “Dallas Buyers Club” ile “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” dalında Oscar’a ulaşan Jared Leto yeni projesinde popüler kültürün öncüsü “Bir gün herkes 15 dakikalığına meşhur olacak” sözüyle tanınan Andy Warhol‘u canlandıracak.

The Wolf of Wall Street, Boardwalk Empire ve Vinyl gibi yapımları kaleme alan Terence Winter‘ın senaryosunu yazacağı filmin yönetmen koltuğunda henüz kimin oturacağı bilinmiyor. “Warhol” adı verilen ve yapımcılığını Michael De Luca‘nın (The Social Network, Moneyball) üstleneceği filmin detaylarının önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniliyor.


2014 yılında “Dallas Buyers Club” ile “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” dalında Oscara ulaşan Jared Leto son olarak “Suicide Squad” da “Joker” rolünü üstlenmişti.

Kariyerine şarkıcılıkla başlayan Leto, daha sonra Visual Arts School of New York’ta grafik tasarımı ve fotoğrafçılık dallarında öğrenim görmüş ve Pop Art akımının öncüsü Andy Warhol ile ilgili araştırmalar yaptığını da belirtmişti.

Andy Warhol’un hayatı beyaz perdede: “Yıllardır hayalimdeydi büyük ustayı canlandırmak”

Oscarlı Jared Leto, Pop Art'ın öncüsü Andy Warhol'u canlandıracak

Kariyerine şarkıcılıkla başlayan Leto, daha sonra Visual Arts School of New York’ta grafik tasarımı ve fotoğrafçılık dallarında öğrenim görmüş ve Pop Art akımının öncüsü Andy Warhol ile ilgili araştırmalar yaptığını da belirtmişti.


Halen “Blade Runner” filminin çekimlerinde yer alan Jared Leto kendisi dışında yapımcılar Terence Winter ve Michael De Luca ile birlikte Andy Warhol’un 1987 de yayınladığı biyografisini yazan Victor Bockris kitabından yola çıkarak ünlü ressamın hayatını beyaz perdeye aktaracağını duyurdu.

Jared Leto “Aslında gecikilmiş bir proje

Yıllardır hayalimdeydi büyük ustayı canlandırmak. 2017 yılında çekimleri başlatmayı öngörüyoruz. Hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Halen “Blade Runner” filminin çekimlerinde yer alan Jared Leto kendisi dışında yapımcılar Terence Winter ve Michael De Luca ile birlikte Andy Warhol’un 1987 de yayınladığı biyografisini yazan Victor Bockris kitabından yola çıkarak ünlü ressamın hayatını beyaz perdeye aktaracağını duyurdu.


Jared Leto “Aslında gecikilmiş bir proje. Yıllardır hayalimdeydi büyük ustayı canlandırmak. 2017 yılında çekimleri başlatmayı öngörüyoruz. Hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Tarık Akan: Sinemanın ve solun büyük kaybı

Venedik Film Festivali: Reha Erdem’in “Koca Dünya” filmine ödül geldi

Kübizm ve Sinemadaki Çarpıcı Örneği: Rashomon


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.