Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kriz falan yok hepsi manipülasyon

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kriz filan sakın ha bunlara aldırmayın, bunların hepsi manipülasyondur, bizde kriz filan yok, güçlenerek geleceğe yürüyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kriz falan yok hepsi manipülasyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kriz falan yok hepsi manipülasyon

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde Gaziler Günü Töreni’ne katıldı. “Kriz filan sakın ha bunlara aldırmayın, bunların hepsi manipülasyondur, bizde kriz filan yok, güçlenerek geleceğe yürüyoruz” diyen Erdoğan, “AVM’lerde manipülasyon yapanlara da aldırmayın” ifadelerini kullandı.

Döviz üzerinden yapılan menkul, gayrimenkul alım satım ve kiralamaların önüne geçen Cumhurbaşkanlığı kararnamesine değinen Erdoğan, şunları kaydetti:


“Bu ülkede bundan sonra dolarla avro ile kira yok. Bu ülkede Türk Lirası geçer. Burası Türkiye, ABD değil. Türk lirasıyla mağazanı kiraya verirsin, alışverişini de Türk Lirası ile yaparsın.”

İdlib açıklaması: İnşallah devamı gelir

Rusya ile varılan İdlib mutabakatı için ise Erdoğan, şunları söyledi:

Putin ile yaptığımız görüşmede İdlib’la alakalı barış sürecini nasıl başlattığımızı ifade ettiler. O belgeye imzalar atıldı. İdlib’de artık kan dökülmesin dedik.  Artık gözyaşı dinsin. Onun için de ne adım tacaksak atalım. 12 madde sıralandı, imzalar atıldı. Bu sınırlarımızın ötesinde barışa adımdır. İnşallah devamı gelir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

Teröristlerin hain saldırıları karşısında vakur bir duruş sergileyen halkımız hainlerin emellerine ulaşmasına izin vermemiştir. Onurlu duruşun örneğini 15 Temmuz’da hep birlikte yaşadık. Haydi sokaklara dedik, milyonlar meydanlara döküldü. Ne olacak diye düşünmediler. Sadece vatan, millet dediler. Benim vatandaşımın elinde sadece bayrak vardı.

“Allah başka kapılar açar”


Ülkemizi köşeye sıkıştırmak için atılan her adım önümüzde yeni kapıların açılmasıyla neticelenmiştir. Bir kapı kapanır Allah başka bir yerden kapı açar. Unutmayın her doğum gibi bu yeni sürecin de sancıları vardır. her kutlu doğum sancılı olur, unutmayın. Bu süreçte kimi zaman şehitlerimizin ardından ağladık, gazilerimizin acılarını paylaştık.

Independent: Türkiye inşaat sektörü durma noktasına geldi!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.