Migros Efsane Cuma için iPhone 11’de dev indirim yaptı; izdiham yaşandı!

Migros, Efsane Cuma (Black Friday) indirimleri kapsamında iPhone 11 için büyük indirim yaptı. 7 bin 999 lira olan telefonun fiyatı, 5 bin 999 liraya indi. Seçili mağazalarda uygulanan kampanya kapsamında Migros önlerinde uzun kuyruklar oluştu ve izdiham yaşandı!

Efsane Cuma indirimlerine birçok büyük marka katılırken bunlar arasında en çok dikkat çekenler, dijital alanda indirim yapan mağazalar oldu. Migros da bu indirimlere Iphone 11 ile adını yazdırdı.

Migros’un resmi instagram hesabından yapılan paylaşımda, 26 – 29 Kasım tarihleri arasında Apple Iphone 11 için indirime gitti. Alınan karar kapsamında, bu tarihler arasında Apple Iphone 11 markalı cep telefonunun fiyatını, 7 bin 999 liradan 5 bin 999 liraya indirdi.


Migros tarafından yapılan paylaşımda ürünün sınırlı sayıda olduğu belirtildi ve “Migros’ta Müthiş Cuma Başladı! 26-29 Kasım tarihleri arasında tüm 5M Migros’larda Apple Iphone 11 64 GB sadece 5.999 TL! Üstelik Apple Türkiye Garantisi ile sizlerle! Sınırlı sayıda stokları kaçırmayın!” ifadelerine yer verildi.


Migros Efsane Cuma için iPhone 11'de dev indirim yaptı; izdiham yaşandı!

iPhone 11 teknik özellikleri:

  • Ekran: 6,1 inç LCD Liquid Retine Display (1792 x 828 piksel 326 ppi)
  • İşlemci: A13 Bionic
  • RAM: 4 GB
  • Hafıza: 64 GB, 256 GB, 512 GB
  • Arka kamera: 12 MP geniş açılı ve 12 MP 120 derece ultra geniş açılı çift sensör
  • Ön kamera: 12 MP ve FaceID için TrueDepth sensörleri
  • Batarya: 3.110 mAh, 28 saat kullanım süresi
  • Bağlantı: Lightning şarj ve veri aktarımı, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, 4G LTE
  • iPhone 11 renkleri: Yeşil, mor, beyaz, siyah, sarı, kırmızı (Product RED)

iPhone 11 cep telefonu Migros’un hazırladığı Müthiş Cuma kampanyası ile birlikte gündemde. Dünya genelinde her yıl Kasım ayının son Cuma günü yapılan büyük indirimlerle bilinen ve alışveriş çılgınlığının arttığı Black Friday için Türkiye’den de pek çok market ve marka kampanya hazırlıyor.

Migros’ta Black Friday için, Müthiş Cuma kampanyasını bugünden itibaren başlatıyor. Çeşitli üründe indirim fırsatı olan kampanyanın öne çıkan ürünü ise Apple iPhone 11. Migros çeşitli renkleri ile 64 GB Apple iPhone 11 7.999 TL yerine 5.999 TL’ye satacağını duyurdu. Kampanya stoklarla sınırlı olacak.

iPhone 11 hangi Migros’larda satılıyor?


Telefonlar hiper formatlı ve konsept mağazalarda satışa sunuldu. Cep telefonu satılan mağazalara ait liste migroskop dergisinde yer alıyor.

Black Friday indirimleri: Morhipo, Boyner, Amazon, Teknosa, Arçelik, GLAMI, Atasay, Bosch ve daha fazlası…


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.