Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları’nın son görüntüleri yürek burktu

Suriye’nin İdlib kentinde, rejimin düzenlediği hava saldırısında şehit düşen Tank Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları’nın saldırıdan bir gün önce çekilen, “Dünkü uçak saldırısında ucuz kurtulduk” dediği görüntüleri ortaya çıktı.

Şehit teğmen Ali Emre Fırıncıoğlu'nun son görüntüleri yürek burktu
Şehit Tankçı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları

Saldırıda Tankçı Sözleşmeli Er Mustafa Ertürk ile birlikte şehit olan Tankçı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları‘nın cep telefonu kamerasıyla yakınlarına gönderdiği görüntüde, “Durum bu… Dünkü uçak saldırısında ucuz kurtulduk, iyi saklandık. Etraf hep böyle… İyi saklandık yani” demesi yürekleri burktu.

Saldırıda şehit olan Tankçı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları’nın acı haberi İzmir’deki ailesine ulaştı. Fırıncıoğulları’nın şehadet haberi, Torbalı Kaymakamı Ercan Öter ve askeri yetkililer tarafından Torbalı ilçesi Ayrancılar Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan kardeşini ziyarete gelen baba Remzi Fırıncıoğulları’na tebliğ edildi.


Bekar olan Şehit Tankçı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları’nın cenazesinin, memleketi Hatay ilçesi Samandağ’da düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Babası oğlunu askere güle oynaya uğurlamış

Öte yandan sosyal medyada yayılan bir fotoğraf yürekleri burktu. Şehit babası Remzi Fırıncıoğulları’nın oğlunu vatani görevini yapması için Balıkesir Bakım-Onarım Komutanlığı’na teslim ettiği ana ilişkin fotoğraf, büyük üzüntü yaşattı.

ali emre fırıncıoğulları şehir

Tankçı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları’nın cenazesi, Hatay’ın Samandağ ilçesinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Gaziantep’e şehit ateşi düştü

Şehit Sözleşmeli Er Mustafa Ertürk
Şehit Er Mustafa Ertürk

İdlib’te şehit olan bir diğer askerimizin Gaziantep’teki evine de ateş düştü. Sözleşmeli Er Mustafa Ertürk’ün şedahet haberi askeri yetkililer tarafından aileye verildi.

Acı haberi duyan anne Hatice ve baba Osman Ertürk, gözyaşlarına boğuldu. İstiklal Mahallesi’ndeki şehit evinin önüne taziye çadırı kurulurken, Ertürk’ün şehit düştüğü haberini alan yakınları şehit evine akın etti. Şehit Ertürk’ün cenazesi, bugün Gaziantep’te düzenlenecek törenin ardından defnedilecek.


Ailesi İzmir’de olan Tankçı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları Hatay’da, Sözleşmeli Er Mustafa Ertürk ise Gaziantep’te son yolculuklarına uğurlanacak.

Hulusi Akar: Rusya ile karşı karşıya gelmek gibi bir niyetimiz yok


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.