Fatih Altaylı: Tarkan’ın ‘Geççek’ şarkısını beğenmiyorsanız, siz de AK Parti’ye yardım konseri düzenlersiniz!

Fatih Altaylı: Tarkan’ın ‘Geççek’ini beğenmiyorsanız, siz de bir AK Parti’ye yardım konseri düzenlersiniz! “Hülya Avşar, Bülent Ersoy, Mustafa Sandal ‘geçmiycek işte geçmiycek’ adlı eseri seslendirirler olur biter”

Fatih Altaylı tarkan

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, ‘megastar’ Tarkan’ın yeni şarkısı Geççek’in iktidara yönelik olduğu yorumuyla iktidar kanadı tarafından hedef alınmasına ilişkin olarak, “Velev ki, aslında bu şarkıyı iktidara yönelik olarak yazmış olsun, velev ki, ‘Geççek’ dediği AK Parti iktidarı olsun. Diyemez mi kardeşim!” dedi.

Altaylı “İktidarı destekleyen sanatçı olabiliyorsa, iktidarı desteklemeyen, eleştiren ve gitmesini dört gözle bekleyen, bu günlerin geçmesini isteyen sanatçı da olamaz mı! Herkes biat etmek zorunda mı! Birisi de ‘Geççek‘ desin. Ne olmuş yani. Başka türlü düşünmek, başka siyaseti benimsemek, ülkenin kötü yönetildiğini söylemek yasak mı, suç mu!” ifadesini kullandı.


Fatih Altaylı yazısına şöyle devam etti:

“Tarkan’ın ‘Geççek’ini beğenmiyorsanız, siz de bir AK Parti’ye yardım konseri düzenlersiniz.

Yavuz Bingöl, Serdar Ortaç, Bülent Ersoy, Mustafa Ceceli, Hülya Avşar, Bülent Ersoy, Mustafa Sandal, Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu üyesi Orhan Gencebay‘ın Mısırlı bir besteciden uyarlayacağı ‘Geçmiycek işte geçmiycek’ adlı eseri seslendirirler olur biter.

Bu kadar kızmaya, bir şarkıdan neredeyse bir darbe girişimi mağduriyeti yaratmaya çalışmaya gerek yok anlayacağınız. Sonuçta şarkı bu.

Üstelik Sezen Aksu da söylemişti yıllar evvel, ‘Geçer geçer, daha öncekiler gibi, bu da geçer neler neler geçmedi ki!’ diye. Üstelik de o zamanlar Sezen Aksu hayli AK Partili idi.” (Yazının tamamı)


Tarkan’ın Geççek şarkısı gündemdeki yerini koruyor. Sosyal medyayı sallayan Tarkan’a birçok ünlü isim destek verdi.

Fatih Altaylı: Hepiniz sonunda Atatürk’ün elini öpeceksiniz!


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.