Resimlerde ne görüyorsunuz? Yüzde 99 doğru çıkan kişilik testleri

Bazı resimlerde gördüğünüz nesneler, eşyalar ya da canlılar kişiliğiniz hakkında ipucu veriyor. Yüzde 99 doğru analiz yapan kişilik testleri…

Kişilik testleri

Kişilik testleri: Resimlerde hazırlanan kişilik testleri karakterler hakkında bilgi veriyor. Bazen gördüğünüz ilk canlı ya da ilk akla gelen eşya sizin en önemli özelliklerinizi ortaya çıkarabilir. Görsellere ilk baktığınızda gördüğünüz canlı veya nesne aslında kişiliğinizi ortaya koyuyor.

NOT: Kişilik testleri için analizler her görselin altında yer alıyor. Bu yüzden analizlere bakmadan önce ilk ne gördüğünüzü tespit etmeye çalışın.


Hazırsanız başlayalım.

Kişilik testleri: Resimlerde ilk ne görüyorsunuz?

kedi fare

Kedi: Muhtemelen ruh ikizinizi buldunuz.

Fare: Resimde ilk fark ettiğiniz canlı fare ise hayat sizin için lunaparktaki hız trenleri gibi. Yaşamınızda dengeye kucak açmalısınız.

Aşağıdaki resimde ilk ne görüyorsunuz?

resimde ne görüyorsunuz

Anahtar kilidi: Bilmediğin şeyleri keşfetmeyi, yeni şeyler öğrenmeyi ve konfor alanından çıkmayı seviyorsun. İlgilendiğin biri olabilir, o kişiyle konuşmak iyi fikir.

Ağlayan figür: Hislerine daha çok önem vermeli ve kalbinin isteklerini dinlemelisin. Aynı zamanda rahatlamaya ve zihnini boşaltmaya ihtiyacın var.

Bu resimde ne görüyorsunuz? Timsah mı, teknedeki insanlar mı?

resimde

Timsah: Hayatınız oldukça renkli ve çok yaratıcı bir yaklaşımınız var.

Teknedeki insanlar: Sosyalsiniz ve başkalarıyla iyi geçiniyorsunuz. Ayrıca maceracısınız ve sosyal durumlara kolayca uyum sağlayabilirsiniz.

Sizce kedi iniyor mu, çıkıyor mu?

Kedi

Merdivenleri çıkan kedi: Detaylara dikkat etmiyorsunuz. Muhtemelen biraz dağınık ve iyi niyetlisiniz. Gördüğünüz her şeye inanıyorsunuz ve bu da hayattan daha çok keyif almanızı sağlıyor.

Merdivenleri inen kedi: Özenli bir insansınız ve sezgileriniz oldukça kuvvetli. Detaylara dikkat ediyorsunuz ve meydan okumalardan hoşlanıyorsunuz.

Bu resimde ilk ne görüyorsunuz?

resimde sütunlar

Eski sütunlar: Konfor alanınızdan çıkmak sizin için biraz zor olabilir. Düşüncelerinizden ve görüşlerinizden korkma eğilimindesiniz. Ancak neşelenmelisiniz. Çünkü sandığınızdan daha fazlasını yapabilirsiniz.

İnsanlar görüyorsanız: Kendinizden emin bir yapıya sahipsiniz ve mükemmel bir yaşamın nasıl olacağı konusunda netsiniz. Bunu başarmak için her şeyi yapıyorsunuz. Her şeyi çok detaylı düşünmüyorsunuz ve her zaman başkalarına yardım etmek için hazırda bekliyorsunuz.

İlk gördüğünüz şekil ne?

balık insan

İnsan yüzü: Sosyal bir insansın ve başka insanların yaşamlarına merak duyuyorsun. Senin için bu evrendeki her şey eşsiz ve ilginç. Detaylar yerine bütün olan resme dikkat ediyorsun.


Balık: Mutlu bir hayatın var. Şansa ve mutlu geleceğe inanıyorsun. Her zaman bardağın dolu tarafına bakıyorsun ve detaylar senin için çok önemli.

Peki bu resimlerde gördüğünüz ilk detay ne?

kapı nota

Açık bir kapı: Değişimler için hazırsın ve doğru yöne gideceksin. Geleceğe bakışın korku dolu değil, aksine heyecan dolusun. Başkaları için bir ilham kaynağısın.

Müzik notası: Kendini ifade etmek senin için önemli. Dünyayla paylaşacak önemli bir şeyin olduğunu düşünüyorsun. Asla geriye bakma ve risk almaktan korkma.

kişilik testleri

Araba: Senin için dünya gizemlerle dolu ve hayal gücünü sürekli uyaran birçok farklı şeyden oluşmuş bir yer.

Dürbünlü bir insan: Başkalarına karşı naziksin. Kendine ya da başka insanlara karşı eleştirel değilsin.

A harfi: Ruh hali değişimlerin var ama aşırı değiller. Birden mutluyken mutsuz olabiliyorsun. Hayatı ve işi dengelemeyi unutma.

kişilik testleri

Tavşan: Özenli olmaktan çok teknik bir insansın çünkü beyninin sol tarafı daha aktif.

Ördek: Kişiliğiniz söz konusu olduğunda çok insancılsınız çünkü beyninizin sağ tarafı daha aktif.

kişilik testleri

Yaşlı bir kadın: Deneyimli bir insansın. Kritik bir zihnin var ve hayatı her açıdan analiz ediyorsun.

Genç bir kadın: İyimser ve dürtüsel bir insansın ve aynı zamanda da mutlusun.

kişilik testleri

Bir yüz: Senin için hayatındaki en önemli şeyler sezgin, sevincin, bilgeliğin, memnuniyetin ve merakın.

Elmalar: Davranış, tutum ve ilişkiler açısından çok doğru bir insansın.


Oturan insan: Senin için varlığının en önemli özellikleri canlı ve dengeli olmak.

Resimdeki 5 sayısını bulun: Cevaba baksanız bile tekrar bulmanız zor! || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.