Resimde ilk bakışta ne gördünüz? Resimli kişilik testleri

Resimde ilk bakışta kadın yüzü mü gördünüz yoksa tavuk mu? Bu resimlere bakan herkes ilk bakışta farklı bir şey görüyor. İlk fark ettiğiniz şey, aslında kişiliğinizi ortaya koyuyor! İşte resimli kişilik testleri…

resimde ilk bakışta

Bazen ilk fark ettiğimiz detaylar kim olduğumuz, ne aradığımız ve neye ihtiyacımızın olduğu hakkında ipuçları verebilir. Peki siz bu görsellere bakınca ilk bakışta ne gördünüz? İşte kişilik testi…

Eğer ilk bakışta gördüğünüz hayvan kuğu ise bu durum gerçekçi biri olduğunuz anlamına geliyor. Daha mantık çerçevesinde hareket ediyorsunuz ve işin içine duyguları katmayı sevmiyorsunuz. Gözünüzle gördüğünüz şey sizler için doğru… Zeka ve akılcılık her şeyden üstün. Zekanızı kullanarak büyük başarı elde ediyorsunuz fakat duygularınızı da göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin.


Resimli kişilik testleri

Eğer ilk gördüğünüz hayvan sincapsa mükemmeliyetçi bir yapıya sahipsiniz… Çevrenizde olan biten hiçbir şeyi kaçırmıyorsunuz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için gerekebilecek her şeyi yapmaktan çekinmeyen, korkusuz bir yapınız var. Hedeflerinize ulaşmak istiyorsunuz ve çok çalışıyorsunuz. Hayatınızda hata yapmaya yer yok. Ancak bu durumu abartmamanızda fayda var. Sonuçta yanlışlar yapılabilir. Kendinizi çok üzmeyin.

Önce resme bakın ve ilk ne gördüğünüzü söyleyin, ardından görselin hemen altındaki yorumu okuyun:

Soru 1: Aşağıdaki resimde ilk ne görüyorsunuz?

Tavuk - Kadın yüzü

Tavuk – Kadın yüzü

Tavuk gördüyseniz içe kapanık bir yapınız olabilir! Sevdiklerinize hislerinizi söylemekten çekinmeyin! Kadın yüzünü fark ettiyseniz hayatta aradığınız kişi, yapmak istediğiniz meslek konusunda net fikirleriniz var! Sadece amacınızın biraz üzerine gitmeniz gerekiyor.

Soru 2: Aşağıdaki resimde ilk ne görüyorsunuz?

Kedi - Fare

Kedi – Fare

Eğer kedi gördüyseniz muhtemelen ruh ikizinizi buldunuz. Resimde ilk fark ettiğiniz canlı fare ise hayat sizin için lunaparktaki hız trenleri gibi. Yaşamınızda dengeye kucak açmalısınız.

Soru 3: Aşağıdaki resimde ilk ne görüyorsunuz? Dans eden çift mi, yoksa yüz mü?

Yüz - Dans eden çift

Yüz – Dans eden çift

Ağacın altında dans eden çifti fark ettiyseniz hayatta yaşadığınız her tecrübeden pozitif bir anlam çıkarıyorsunuz. Bıyıklı bir yüz gördüyseniz bir şeylerin zorla yapılabileceğine inanmıyorsunuz. Kontrolcülük size göre değil. Hayat sizi nereye sürüklerse oraya gidiyorsunuz.

Soru 4: Aşağıdaki resimde yer alan hangi yüz imajını daha rahat görüyorsunuz? Siyah yüz mü, yoksa beyaz yüz mü?

Siyah yüz - Beyaz yüz

Siyah yüz – Beyaz yüz

Yüzün beyaz tarafını gördüyseniz ilişkinizde denge ve uyumu sağlamışsınız demektir. İlk bakışta yüzün siyah tarafını fark ettiyseniz, uğradığınız haksızlıkların gün yüzüne çıkmasını istiyorsunuz.


Soru 5: Aşağıdaki resimde ilk bakışta ne gördünüz?

Kedi kafası - Köpek kafası

Kedi kafası – Köpek kafası

Kedi gördüyseniz özel hayatınız hakkında endişelenmeyi bırakmalısınız. Doğru kişi, doğru zamanda karşınıza çıkacak! Gördüğünüz canlı köpek ise aceleden hoşlanmayan bir yapınız olduğunu söyleyebiliriz. Doğru kişiyi bulmak için yıllarca bekleyebilirsiniz.

Soru 6: Aşağıdaki resimde ilk ne görüyorsunuz?

Balina - Sörfçü

Balina – Sörfçü

Eğer görselde dikkatinizi balina çekiyorsa kaderci bir yapınız var. Olayları akışına bırakmak sizi rahatlatıyor. Sörf yapan adamı fark ettiyseniz kendinize güveniniz tam. Bulunduğunuz ortamlarda sergilediğiniz dik duruş başkalarının dikkatini hemen çekiyor.

Soru 7: Bu siyah beyaz resimde ilk gördüğünüz detay ne?

Köpek ayağı - Köpek yüzü

Köpek ayağı – Köpek yüzü

Eğer ilk başta köpek yüzünü gördüyseniz duygularınızı kontrol etmek konusunda oldukça başarılısınız. Köpeğin bacağı dikkatinizi çektiyse olayların pozitif yanını görmeyi tercih ediyorsunuz demektir.

Soru 8: Aşağıdaki resimde ilk ne gördünüz? Köpek suratı mı, iki kedi mi?

Köpek - Kedi

Köpek – Kedi

Resmin ortasındaki köpek dikkatinizi çektiyse koşulsuz şartsız sevgiye teslim olmuş olabilirsiniz. Ucunda acı çekmek olsa bile… Diğer yandan köpeğin yanındaki kedileri fark ettiyseniz başkalarına evet demekten kendi benliğinizden uzaklaşmış olduğunuzu söyleyebiliriz. Başkalarının mutluluğu için kendi istek ve hayallerinizden vazgeçmeyin!

Soru 9: Aşağıdaki resimde ilk ne dikkatinizi çekiyor?

At - Yüz

At – Yüz

At görseli, geçmişte aşk acısı çektiğinizi ve kalp kırıklığı yaşadığınızın sinyalini veriyor. Atların ortasındaki yüz görseli ise biraz içine kapanık olduğunuzu ifade ediyor. İsteklerinizin ayağınıza gelmesini istiyor olabilirsiniz. Ancak emek olmadan yemek olmaz bizden söylemesi…

Soru 10: Aşağıdaki resimde ilk bakışta ne görüyorsunuz?

Yüz - Sincaplar

Yüz – Sincaplar


Görseli yüz şekline benzettiyseniz hayattan ne istediğinze karar vermişsiniz. Sadece harekete geçmek kaldı! Sincaplar dikkatinizi çektiyse her insanın doğruları ve yanlışlarıyla mükemmel olduğunu savunuyorsunuz. Sizi üzen birisini çok kolay affedebiliyorsunuz. Ama ileride bu durumun sizi yıpratıp yıpratmayağını iyice düşünmenizde fayda var.

Resimde kaç renk görüyorsunuz?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.