Adam Sandler’ın Netflix’teki yeni komedisine övgü yağıyor!

Adam Sandler’ın son Netflix yapımı Bat Mitzvah’ıma Kesinlikle Davetli Değilsin (You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah) için yapılan yorumlar, filmin bugüne kadar yayın platformundaki en iyi komedilerinden biri olduğu yönünde.

Bat Mitzvah

Amerikalı yazar Amanda Stern’ün 2005 tarihli genç yetişkin romanından uyarlanan filmde Sandler’a, eşi Jackie’yle kızları Sunny ve Sadie Sandler eşlik ediyor.

Bat Mitzvah’ıma Kesinlikle Davetli Değilsin, Sandler’ın 2023 için planlanan üç Netflix filminden ikincisi. Sandler’ın başrollerini Jennifer Aniston’la paylaştığı devam filmi Murder Mystery 2 martta izleyiciyle buluşmuştu. Yaklaşan animasyon Leo’nunsa kasımda yayımlanması planlanıyor.


Sandler bu kez geri planda

Netflix, filmin konusunu şöyle özetliyor:

Yakın arkadaş olan Stacy ve Lydia, destansı birer Bat Mitzvah töreni planlamaktadır. Ama planları, havalı bir oğlan ve okulda yaşanan dramalar yüzünden mahvolmak üzeredir.

Film 25 Ağustos’ta vizyona girmeden önce eleştirmenler, Sandler’ın son komedisi hakkındaki görüşlerini paylaşmaya başladı bile. Sinema yazarları, filmin son yıllardaki en komik ve sevimli komedi olduğu konusunda hemfikir.

56 yaşındaki Sandler’ın filmde büyük ölçüde arka planda kaldığı, kızları ve Samantha Lorraine’in performanslarının filme duygu kattığı öne sürülüyor.

adam sandler

“Ucuz bir akraba kayırma değil”

Hollywood Reporter‘dan Frank Scheck, oyuncu kadrosunda Sandler’ın kızlarının yer almasını eleştirse de bunun iyi sonuç verdiğini yazdı:


Neyse ki nepotizm, ana karakterin kişisel travmalarıyla en iyi şekilde ilişki kuracak genç izleyicilere yönelik tatlı, eğlenceli bir filmle sonuçlandı.

Deadline‘dan Pete Hammond da Sunny Sandler’a övgüler yağdırdı:

Sunny Sandler, tüm doğru noktalara değindiği ve kamera önünde doğal davranabilen son derece yetenekli bir oyuncu olduğu için büyük bir övgüyü hak ediyor. Bu ucuz bir akraba kayırma değil. Stacy rolü için daha iyi bir seçim hayal etmek zor.

Variety‘den Courtney Howard, filmi “komik, sevimli ve şaşırtıcı derecede dokunaklı” diye nitelendirdi.

Büyümenin beraberinde getirdiği acemiliği temsil etmek zor bir başarı ama bu ekip, yetenekli ve zeki olduğunu kanıtlıyor.

UPI’dan Fred Topel ise “Genç izleyicilerin aklından çıkmayacak ve hayatlarının geri kalanında alıntı yapmalarını sağlayacak türden bir film” ifadelerini kullandı.


Film 25 Ağustos’ta Netflix’te gösterime giriyor.

1961 yapımı ‘Dünyanın Yandığı Gün’ filmi günümüzü mü anlatmış?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.