Galler Prensesi Kate kemoterapi sürecinin bitişini video ile duyurdu

Galler Prensesi Kate

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser teşhisi sonrası başladığı kemoterapi sürecini tamamladığını samimi görüntülerin olduğu bir aile videosu ile duyurdu.

Galler Prensesi Kate Middleton’a Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatı sonrası teşhis konulmuştu.

Yaklaşık üç dakikalık videoda teşhis sonrası geçen sürenin kendisi ve ailesi için “inanılmaz zor” olduğu mesajını verdi.


42 yaşındaki prenses kanser teşhisinin, “hayatın nasıl bir anda değişebileceğini gösterdiğini” söyledi.

Middleton’a kendisinin seslendirdiği videoda, eşi Galler Prensi William ve üç çocuğu eşlik ediyor.

Görüntüler Norfolk kırsalında çekildi

Kraliyeti yakından takip eden birçok gazeteci, videodaki samimi aile görüntüsü çekimlerinin, modernleşen Kraliyet’i gösterdiği yorumunu yapıyor

Kate Middleton kanserin teşhisi sonrasını fırtınalı sular olarak tarif etti ve yaşadığı tecrübeyi “karmaşık, korkulu ve öngörülemez” olarak tanımladı.

Kensington Sarayı’ndan yapılan açıklamada, tedavinin bu aşamasında kanserden kurtulup kurtulmadığını söylemenin mümkün olmadığı kaydedildi.

‘Tam iyileşme için yolum uzun’

Prensesin bu yılın devamında birkaç resmi etkinlikte yer alabileceği ifade ediliyor.

Saray kaynakları Prenses Middleton’ın tam anlamıyla eski hayatına dönüşü için daha çok yol olduğunu ifade ediyor.

Prenses de videoda bundan sonraki tedavi süreci için, “Tam iyileşme için yolum uzun, günbegün yaşamaya devam ediyorum” diyor.

Middleton bu deneyimin ona, “hayata karşı farklı bir minnettarlık ve yenilenmiş bir umut” kazandırdığını da anlattı.

Middleton, 9 aydır süren tedavi sürecinde bir kez, Kral 3. Charles’ın resmi doğum günü töreninde halkın karşısına çıktı.

Kate 22 Mart’ta paylaştığı video mesajında, kanser teşhisinin ameliyatın ardından yapılan testlerle konulduğunu söylemiş, ancak kanserin türünü açıklamamıştı.

İngiltere Kralı 3. Charles’ın da Şubat ayında kanser tedavisine başlaması sonrası bazı görevlerini Galler Prensi William üstlenmişti.

Galler Prensi ve Prensesin, George, Charlotte ve Louis isminde üç çocuğu bulunuyor.


Videonun orijinali:

Prens Harry, Kraliyet’e dönmenin yollarını arıyor


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.