BingX insani yardım ve sosyal sorumluluk girişimleri

Dünyanın dört bir yanında faaliyet gösteren kripto türev sosyal yatırım borsası BingX, dünya çapında yardım kuruluşlarını aktif olarak destekliyor, sosyal sorumluluk faaliyetlerine fon ayırıyor ve afet yardımı çabalarına yardım ediyor.

BingX

BingX Türkiye’de orman yangınları sonrası ağaçlandırma, Tayvan’da kan bağışı ve çöp toplama çalışmaları, Vietnam’da gıda bağışı çalışmaları ve Filipinlerde tayfundan zarar gören bölgelerde afet yardımı çabalarını destekledi.

Türkiye’de ağaçlandırma

BingX, iklim değişikliğiyle mücadele kapsamında Türkiye’deki ormanların yeniden canlandırılması konusunda çalışmalar yürüttü. ‘BingX Karbonsuz Ağaçlandırma Projesi’, orman yangınlarında hasar gören bölgelere yok olan ağaçların yerine yenilerinin dikilmesi için binlerce dolar yatırım yaptı.

Tayvan’da bağış sürüşleri

BingX gönüllüleri, Tayvan’da kan bağışı turlarına büyük destek verdi. Ayrıca çevre kirliğini önlemek amacıyla şehirlerde ve sahillerde çöplerin toplanması için önemli destek verdi.

Ayrıca, gönüllüler Covid-19 pandemisi boyunca Tayvan’daki farklı bölgelerde ihtiyaç sahibi olan kişilere temel ihtiyaç, gıda ve maske temini konusunda çalıştılar.

Palawan, Leyte ve Ilo-ilo’daki afet yardım çalışmaları

BingX, Filipinler’de yaşanan ve Palawan, Leyte ve Ilo-ilo şehirlerini tahrip eden tayfunlar ve toprak kaymalarından ciddi şekilde etkilenen bölge halklarına önemli yardımlar sağladı.

BingX ayrıca Filipinler’de yeniden ağaçlandırma projesini başlattı. Gönüllüler iklim değişikliğine karşı mücadele kapsamında gelecek nesiller için yeni ağaçlar dikti.

Vietnam’a destek

BingX, Vietnam’da düzenlediği etkinliklerde ise araçlara yerleştirdiği reklam stickerları ile Ho Chi Minh şehrinde 3. bölgede yaşayan ihtiyaç sahiplerine yönelik gıda ürünleri temini konusunda çalıştı.

BingX dünya çapında birçok hayır kurumuna, toplum refahı faaliyetlerine ve çeşitli bölgelerdeki afet yardımlarına fon bağışlamaya devam ediyor.

BingX’i benzersiz kılan özellikleri neler?

Yatırım kopyalama (copy trade), demo yatırım (demo trading) ve kaldıraç gibi gelişmiş özelliklerin entegrasyonu ile Bingx, dünyanın her yerinden yatırımcılar için ticaret ve yatırım deneyimini ciddi anlamda basitleştiriyor.

bingx kripto

Demo Yatırım:

Demo Trading (Demo Yatırım) de Bingx tarafından sunulan müthiş bir özellik. Kripto piyasalarında kaldıraçlı yatırım çok karlı olabilir, ancak gerçek belirteçleri kullanmadan önce nasıl çalıştığından emin olmak ve anlamak önemlidir. Platform, VST olarak adlandırılan ve 1 USD’e eşit olan sanal 1 VST yaratır. VST (Sanal USDT), Bingx tarafından verilen analog bir belirteçtir. Belirteç, kullanıcı demo ticaret özelliği ile pratik yaparken Standart Sözleşme veya Yatırım Kopyalama’da marj olarak kullanılabilir.

Yatırım Kopyalama:

Bingx’i bu kadar popüler ve sevilen kılan özelliklerden biri de katılımcı deneyimli yatırımcıların tam şeffaflığına sahip olma yeteneği, daha sonra gerçekleştirdikleri işlemleri taklit eden bir kopyalama işlevi kurabilme özelliğidir. Yeni yatırımcıların riske girmeden öğrenmeleri amacıyla 3.000’den fazla profesyonel yatırımcıdan yatırım kopyalamalarına olanak sağlıyor.

Bingx’ten yepyeni özellik: Grid Trading

Grid Trading, temel olarak kullanıcıların belirledikleri fiyat aralığında otomatik olarak alım satım yapmalarını sağlayan bir program. Grid işlem kullanımı özellikle kripto para piyasaları gibi volatil piyasalarda insan faktörünün neden olduğu hatalı alım satım kararlarını büyük ölçüde önleyebiliyor.

BingX Futures Grid Trading özelliği, grid yatırımı ile vadeli işlem yatırımını birleştiriyor. Bu da kullanıcılar için daha fazla kazanç getirebiliyor. Grid alım satımda, emirler belirlenen bir fiyatın altında ve üstünde olacak şekilde veriliyor. Böylece kademeli olarak artan ve azalan fiyatlara sahip emirlerden bir grid, yani ızgara oluşuyor. Bu yatırım ızgaraları, yatırımcıların bir balık ağı gibi para kazanmalarına yardımcı oluyor.

BingX Hakkında

2018 yılında kurulan BingX, 3 milyondan fazla kullanıcısı olan dünya çapında 100’den fazla ülkeye spot, türev ve kopya yatırımı hizmetleri sunan bir kripto sosyal yatırım borsasıdır. BingX kendini kripto türevleri pazarını dünya için kullanılabilir ve erişilebilir hale getirmeye ve her kesimden bütün katılımcıların basit ve şeffaf bir şekilde yatırım yapmalarını sağlamaya adamış durumda.

Bingx tarafından sunulan hizmetler, güvenli ve verimli yatırım sözleşmelerine odaklanıyor. Sezgisel sosyal ticaret özellikleri ile kullanıcı merkezli ve açık bir ekosistem sağlıyor. İşlem kategorileri; dijital varlıklar, küresel endeksler, döviz ve daha fazlasını içeriyor ancak sadece bunlarla sınırlı değil. Bingx’in ARGE ekibi en iyi finans kuruluşlarından ve internet şirketlerinden oluşuyor.

Tüm kripto para birimi endüstrisini zenginleştirmek için oluşturulan BingX, kullanıcıların SafeLight, Elongate, Whiteheart ve AAVE gibi favori varlıklarını takas etmeleri için güvenilir ve kullanıcı dostu bir platform konumunda. BingX artık Avrupa Birliği, ABD, Kanada ve Okyanusya bölgelerinden dört işletme lisansına sahip.

Daha fazla bilgi için BingX’i ziyaret edin: https://bingx.com/tr-tr/

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.