Yumruğunuzu nasıl sıkıyorsunuz? Kişilik Testi

Yumruğunuzu nasıl sıktığınız; tıpkı ayaklarınızın, ağzınızın veya parmaklarınızın şekli gibi kişilik özelliklerinizi ele verebilir. Bakın yumruk yapma şekliniz sizin hakkınızda neler söylüyor…

yumruk kişilik testi

Kişilik Testi: Yumruğunuzu nasıl sıkıyorsunuz? Analiz hemen aşağıda…

  1. Yaratıcı yumruk
  2. Kalp yumruğu
  3. Büyüleyici yumruk

İnsanlar çeşitli nedenlerle, bazen tehdit etmek için, bazen neşeyle ve bazen de bir dans hareketinin parçası olarak yumruk yaparlar. Ama insanların yumruklarını oluşturma biçimlerinin bize kişilikleri hakkında bir şeyler söyleyebileceğini biliyor muydunuz? Çünkü biz zihnimizi kontrol etsek de bazen bilinçaltımız bizi hissetmediğimiz bir şekilde kontrol eder. Bazen farkında olmadan kişiliğimizi ortaya çıkaran şekillerde hareket ederiz.


Yumruğunuzu nasıl sıkıyorsunuz?

Derin bir nefes alın, rahatlayın ve gözlerinizi kapatın, ardından hemen yumruğunuzu oluşturun ve aşağıdaki görsellerle karşılaştırın. Her şeklin ne anlama geldiğini açıklayacağız.

1- Yaratıcı yumruk

yaratıcı yumruk

Baş parmağınız tüm parmaklarınızın içindeyken yumruğunuzu sıkarsanız muhtemelen içe dönüksünüz. İçedönükler kendi başlarına vakit geçirmekten hoşlanırlar ve genellikle düşüncelerini veya duygularını gizli tutarlar.

İnandığınız bir şirkete para harcamaya hazırsınız. Yenilikçisiniz, başkalarının aklına gelmeyen yeni fikirler buluyorsunuz. Değerlerinizi paylaşan insanlarla bağlantı kurma olasılığınız yüksektir. Çok empatik bir insan olabilirsiniz.

2- Kalp yumruğu

kalp yumruğu

Başparmağınız yumruk halinde işaret parmağınıza dayandığında, muhtemelen kibar ve cömert bir ruha sahip olursunuz. Öte yandan cömertliğiniz, sizden faydalanmak isteyenlere karşı sizi savunmasız kılar.

Birisi kişiliğinizi size karşı kullanacaksa, bu durumu kişisel gelişim için bir fırsat olarak kullanın. Bu hedefe ulaşmak sizin için kolay olacak; gelişmek ve yeni deneyimlerden öğrenmek doğanızda var.

3- Büyüleyici yumruk

büyüleyici

Parmağınızı korumak için yumruk yaptığınızda başparmağınızı parmaklarınızla kapatmayı mı tercih edersiniz? o zaman sevimli ve eğlenceli bir kişiliğe sahipsin. Başkaları için çekicisiniz ve etrafınızda olmaktan hoşlanıyorlar. O kadar sakinsiniz ki, etrafınızdaki diğer insanlar üzüldüğünde veya kızdığında bile hiçbir şey sizi korkutmuyor.


Çok empatik bir insansınız, ancak diğer insanların sorunlarının sizi bunaltmasına izin vermemelisiniz. Hayattaki basit, güzel şeyleri takdir etme yeteneğiniz var. Huzur ve gönül rahatlığına çekiliyorsunuz.

Resimdeki nedir? || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.