Güneşle Beslenen Kadın Jasmuheen

Sevginin lutfuyla yaşam, tüm hediyelerini almak ve tüm seviyelerde O’nun tarafından besleniyor olmak. Bu saf kanalın tüm nağmelerini dinleyenler için şaşırtıcı bir özgürlüktür. Aynı zamanda canlandırıcıdır, hareket ve ifadede akıcılık sağlar, sonsuz bir bilgelik ve güç içerir.

Güneşle Beslenen Kadın Jasmuheen

Röportaj | Jasmuheen

Tüm dünya sizi güneşle beslenen kadın olarak biliyor. Güneş ışınları ile beslenmek, hiçbir besin almadan yaşamak nasıl bir şey?

Hissedilen derin bir sakinlik ve memnuniyet, ani gelişen şifa ve varlığımızın her aşamasında kusursuz sağlığı deneyimleme, dıştan içe yerine,  içten dışa beslenme kabiliyeti ve bu özgürlüğün getirdiği sevinç, artı daha yüksek, daha ilahi görü, paranormal sesleri ve psişik yeteneği tam anlamıyla açıkça  algılayabilmek (herkesin özlem duyduğu gibi) bütün bunlar, her insan için, içimizde taşıdığımız ışıklı bedenlerde bulunan kusursuz şablonla mümkün olabilir. Beden ışığı insanın bio-bilgisayar sistemindeki dolaşımı devreye sokar. Bu şablonlara girebilmek bir sanattır, onların frekans alanlarına doğru yol alan ve adım adım ilerleyen bir sıralanma sürecidir; bu süreçte bir enerji alanına girip değişime uğrarız. Bu bölgede öyle saf bir sevgi vardır ki bizi sonsuza kadar değişime uğratır, besler ve tüm insancıl sınırlardan kurtarır.


Hiç besin almadan sadece su ve güneş ışını ile yaşamın mümkün olduğunu ve bu yaşam biçiminin sizi bambaşka bir noktaya getirdiğini biliyoruz. Deneyiminizi bizlerle paylaşır mısınız?

Bedensel sınırları aşmak ciddi bir farkındalık getiriyor. Bu farkındalık öz’ünün keşfine daha hızlı yaklaştırıyor. Elbet farklı yöntemler var ve ben bunları da aktarıyorum. Gerçek beslenme içten dışa olan birşey. Bunu deneyimlemeden anlamak çok kolay değil.

Bedensel sınırlardan kurtulmak bize neler kazandırır?

Tüm’den var olmak, sonsuzu açmamıza izin verir. Öz’ümüz bizi taşırken, saf varoluş ve şekilsizlik bizi şekillenmeye doğru taşır. Şeklin verdiği kimlik ile birlikte kendi ego-şahsiyetimizle çevrelenmişken matrix bizi aynı frekans alanında tutar.
 Şablon bir kez açığa çıktığında ya da içeri kilitlendiğinde bizi her zaman besleyecektir. Onun sevgisine ve gücüne bir kez uyandıktan sonra tekrar uykuya dalmamız mümkün değildir.

Sizi takip eden ve çalışan kişiler sizi mükemmel yol gösterici olarak tanımlıyorlar. Tüm dünyada takipcileriniz var. Onlara nasıl yardımcı oluyorsunuz?

Elimden geldiğince yaşadığım müthiş deneyimleri onlarla da paylaşmak ve de özlerinin keşfini yakalamaları için çeşitli tekniklerle yardımcı olmaya, Tanrısal öz iradenin kavranması için güçlü teknikler kullanmaya çalışıyorum. Bu da fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal açıdan beslenmemiz için yardım eder. Bunu yaparken, daha derine dokunarak öz ile hizalanır. Evrende böyle büyük bir değişim olurken, lütuf ve net olarak yaşama akmamız, sahip olacağımız en inanılmaz hediyedir.

Güneşle Beslenen Kadın Jasmuheen-indigodergisi
Güneşle Beslenen Kadın Jasmuheen

Sizden insanlık için bir mesaj istesek bu ne olurdu?

Sevgi. Saf sevgiyle bağlantıda kalın.

Saf sevgi nasıl birşeydir?

Saf sevgi iletişim kurar, açığa çıkar, sıralama yapar, ilham verir, rehberlik yapar, korur, bağlantı kurar, kapılar açar, mıknatıs gibidir, yaratır, besler, kullanır, destekler ve çok daha fazlası…

Sevgiyle yaşamın hayatımıza kattıkları nelerdir?


Sevginin lütfüyle yaşam, tüm hediyelerini almak ve tüm seviyelerde onun tarafından besleniyor olmak. Bu saf kanalın tüm nağmelerini dinleyenler için şaşırtıcı bir özgürlüktür. Aynı zamanda canlandırıcıdır, hareket ve ifadede akıcılık sağlar, sonsuz bir bilgelik ve güç içermektedir.

Gözleriniz ışık saçıyor, sevgi kelimesini kullanırken tutkuyla söylüyorsunuz, sizin için sevgisiz bir yaşam mümkün mü ?

Mümkün değil. Saf sevgi bağımlılık yapar, kendi doğasında ve sevincinde köpürür ve coşar. Çok şükür ki yaşam Matrix’ i sayesinde  en saf sevgi, derin akıntılarda köpürür. Bize doğru gelir, yaşam tarzımız üzerinden bu akıntıya dalıp odaklandığımızda, ihtiyacımız olan tüm besini alırız; bu sevgiyi, koşulsuz olarak, karşılık ve ödül beklemeksizin vermek özgürlüğüne sahibiz, saf niyet eylemi bize, hediyelerin en şaşırtıcı olanını getirir. Sevginin varlığında herşey kusursuzdur, herşey anlaşılır şekildedir, herşey sadece farkındalık ve uyanmadır; doğru veya yanlış, kötü veya iyi, mücadele ve ağrı ile karışıklık, yargılanmaz. Herşey basitçe sevgidir, herşey sevgi ritimlerinin açılımıdır, sevgi alanında tutulmuş, sevgi ile beslenen saf ve kusursuz bir olaydır.

Teslim olmak kavramını en iyi bilen kişilerden birisiniz bunu bizlere anlatır mısınız?

Teslim olmak, bırakmak, öylece akışa… Ben her zaman en büyük ilhamların, hediyelerin; sessizce, bilinçsizce özlem duyduğumuz şeylerin, aradığımızda değil de, rahatladığımızda ve teslim olduğumuzda geldiğine inanırım. 
Açıklanamayan kısırlık problemleri ile gelen kadınlar arasında “sadece rahatladığımda  ve bebek yapmalıyım fikrinden uzaklaştığımda, işleri oluruna bırakırken aşk yapmanın tadına vardığımda hamile kalmam mümkün oldu”  veya “evlat edinme işlemini başlattığımızda birkaç ay içinde hamile olduğumu farkettim ”
diyenler oldu.
 Hayat arkadaşı bulmak ve yaşamlarına romantizmi katmak için hevesli bir diğer kadın grubu ise “aramayı bıraktım rahatlayıp hayatın tadını çıkarırken aniden onu buldum” diye söylemlerde bulundu. Bazıları “sessiz oturup meditasyon yaparken birden…” deyip olağanüstü deneyimlerini anlattılar. “Artık ipin ucuna geldim, böyle devam edemem, bir şeyler değişmeli ama ne ve nasıl bilmiyorum, sadece bittim” diyenler de oldu. ”The Power of Now” (Şimdi nin Gücü) adlı kitabında Eckhart Tolle nasıl aynı duruma düştüğünü paylaşırken kendisinin de dibe vurduğunu, böyle devam edemeyeceğini hissetti. Bunu anladığı anda kendisinin ve yaşamın daha yüzeysel olan seviyeleriyle ilişkisini kesti. Sonucunda gerçek olan, doğal öz varlığına geri döndü.

Çalıştığınız ve de destek verdiğiniz kişiler kolaylıkla bu durumu yaşayabiliyorlar mı ve bu noktaya geldiklerini nasıl anlıyorsunuz?

Birkaç yıl evvel onlarca değişik ülkelerden gelen insan gruplarıyla karanlıkta 15 gün boyunca oruç tuttum. Orada bazılarının çok zorlandığını, savaş verdiklerini sezdim. Rehberlik etmek amacıyla şöyle dedim: “içinizden bazıları büyük bir uçurumun ucunda vardiya yapıyor, lütfen sabırlı olun, rahatlayın, teslim olun, geçerli mücadelelerinizi koyverin, güvenin” ve buna benzer şeyler. Ertesi sabah aralarından bir tanesi deneyimini paylaşırken şöyle dedi: “karanlıkta durmak beni öylesine hayal kırıklığına uğrattı ve yordu ki terk etmeye hazırlanıyordum, söyledikleriniz beni rahatlattı, kendimi her şeyden soyutladım ve sonunda teslim olduğumda, varlığımın en derin seviyesinde beni sonsuza kadar değişime uğratan şaşırtıcı bir yükselme yaşadım. Çok müteşekkirim. Bir daha aynı ben olmayacağım. ”
Sonrasında deneyiminin tüm detaylarını daha derinden anlattı.

Jasmuheen 2

Kendinizden de örnek rica etsek, nasıl bir his olduğunu aktarabilir misiniz?

Yaşamım süresince tamamen bilinçsizce gelişen, birçok doğal deneyimler sonucu gelişen şaşırtıcı başlangıçlar yaşadım. Tam bir açıklıkla kendimi olasılık alanlarında oturttuğumda sakin ve var olurken aniden frekansları bir enerji havuzu ile eşleştirdim.
 Bunun sonrasında enerji havuzu büyük bir keşfi ve derin bir deneyimsel değişimi dağıttı. Gerçek bir teslimiyete girmek, bizleri en vahşi rüyalarımızın bile ötesinde yer alan yeni olasılık alanlarına götürebilir. Ya da varlığından haberdar olmadığımız ve benim, doğum günümde, derin meditasyon yaparken keşfettiğim kusursuzluk şablonları eşleşirken saf sevgi kanalı bunu hepimizin içine taşır.
 Kendi İlahi saf doğal varlık şablonumuz yaratılışın temel frekans alanıdır, onsuz hiçbir şey varolamaz. Yanlıştan doğru şekilsiz şekil alır, o bir matrixtir. Bu matrix sağlam olan daha alçak boyutlardaki ülkelere (krallıklara) doğru bir köprü şeklindedir. Öz varlık şablonu taşıyıcı bir temsilci görevi görür. Onun üzerinden besleyici bir enerji seli sürekli bize doğru akar. Bizler bu selin vuruşlarına çok duyarlı olup akışını hissetmeliyiz.

Ellen Greve
Ellen Greve

Biyografi: Jasmuheen

1997 den bu yana, Jasmuheen, Kendini Güçlendirme  Akademisi ile birlikte, dünyadaki özel ağların da desteğiyle, çalışmalarını sürdürerek birçok tur tertiplemiştir. Her tur, bir önceki yılın temasından yola çıkarak ve birçok konuyu kapsayarak süregelmiştir.
Konulardan bazıları şunlardır:
“The Divine Nutrition” (1997)  İlahi Beslenme
“İmpeccable Mastery” 81998)  Kusursuz Ustalık
“The Blueprint for Paradise” (1999)  Cennet için Plan
“Dancing with the Divine” (2000)  İlahi ile Dans
“Co-creating Paradise (2000 > 2001) Cenneti birlikte Yaratmak
“Divine Radiance” : Kutsal Parlaklık: Kusursuz sıralanma ve eylemle   2002 de Birlik
Jasmuheen 2003 te “The Madonna Frequency: PLANETARY PEACE PROGRAM”ını başlattı ( Madonna Frekansı: gezegensel barış programı)
“The Law and its fabulous frequency of freedom” (2004) Kanun ve onun muhteşem özgürlük frekansı
“Harmonious Healing” (2005) Uyumlu Şifa
“The Prana Program” (2006) Prana Programı
“The Field of Love and second Chance Dances)  (2007) Aşk Alanı ve İkinci Şans Dansları

Her yıl yapılan turlarla, etkili ve keyifli evrime, Sevgi Alanı ve benzeri birçok konuya odaklanan Jasmuheen, dünyada yolculuk yapmaya devam ederken aynı zamanda,  manüel  araştırmaları sayesinde,kişisel ve global açılımın uyum programları hakkında raporlar verir. 2008’de, Barış Elçiliği Ajandasıyla gezi yapmış, 2009’da Sağlık, Ev ve Kalp Uyumu, 2010’da Sevgi Ritimleri, 2011’de Barışın Yolları,  2012’de Öz Varlık olmak ve 2013’te EVET demek.. gibi konular onun ilgi alanında olmuştur.


Editör notu: Bu içerik, objektif bir röportaj niteliğinde olup, kesinlikle hiçbir tavsiye niteliği taşımamaktadır. Beslenme konusunda sorun yaşıyorsanız hekiminize veya bir sağlık kuruluşuna başvurmanız gerekmektedir.

Veganlık: İnsan harici hayvanların hakkını savunmak