Bağdat Caddesi: Namuslu saatlerinizi ayarlamayı unutmayın!

Namus arayanların “namussuzu”, bacak arasında ararlar “namusu”… Lağıma dönüşmüş kirli beyinleriyle aklarlar birbirlerini! Gitmeseydi, yapmasaydı, söylemeseydi! Saat 3’te ne işi var o kızın orada!

namus kadın sınıflandırma tecavüz

Kardı, buzdu soğuktu derken kış geldi çattı. Kış sadece soğuyla gelmiyor tabi ki. Kışla beraber zaman ve onu değerlendirme kısmı da çok önemli. Kışla beraber değişen saatler şu şekilde:

Devlet memurları için çalışma saatler sabah 08:30, akşam 16:30 olacak. İstanbul’dur, trafik filan dersek bir kadın için makul evde bulunma süresi 19:00. Şimdi özel sektör denilebilir ama zaten çalışması gereksiz (!) kadının özel sektörde ne işi var? Neyse konumuza dönelim akşam yediden sonra saat ortalama 9’a kadar dışarda olan bir kadın varsa, o rahattır (!). Laf atabilirsiniz, içinizi, egonuzu rahatlatabilirsiniz! Akşam 9-12 arası dışarda olan kadın aranıyordur! Taciz edebilirsiniz! Gelelim 12’den sonraya o saatten sonra dışarda olan kadına herşey mübahtır! Tecavüz et, öldür, yarala, gasp et ne istersen yap!


Ne oldu, uçuk geldi değil mi? Lakin delirmedik. Geldiğimiz nokta tam da bu! İstanbul’un göbeğinde 19 yaşında bir genç kadına tecavüz edildi. Duydunuz mu? 19 yaşında! Tecavüz eden; 34 yaşında, evli ve iki çocuğun doğmasına sebep olmuş! Evet tam olarak öyle sadece sebep olmuş! Çünkü dilim varmıyor baba demeye! Böyle bir yaratığı anlatırken baba dersem eğer, hakaret etmiş olurum tüm karakterli erkeklere. Şimdi mevzu bahsimiz daha 19’undaki bir kadının tüm dünyasını alt üst eden yaratık! Ve bu iğrençliği meşrulaştıran diğer yaratıklar!

namus kadun tecavüz şiddet susmaAnket açmış birisi sosyal medyada! Kısaca der ki saat 3’te ne işi var o kızın orada! Bu kadar basit işte. Orada ne işi vardı? Bitti hırsızın hiç günahı yok artık! Eğer bir kadın gece dışardaysa tecavüze uğrayabilir! Eğer bir kadın mini etek giyiyorsa, içki içiyorsa, kırmızı ruj sürüyorsa tecavüz edilebilir! Herşey bu kadar basit! Bacak arasında namus arayanlar, lağıma dönüşmüş kirli beyinleriyle aklarlar birbirlerini! Gitmeseydi, yapmasaydı,söylemeseydi!

Artık susun! Artık sıra bizde! Yüreği olan beyni hala kafatası içinde olanlarda!Artık susmayın, bir olun ses verin! Namus ne bacak arasında ne dekoltede ne de kıyafette! Namus en üstte beynimizde ve namussuz malesef içimizde! ve sustukça ve normalleştirdikçe bitmeyecek! Şimdi kaldır yumruğunu vur namussuzun tepesine!!!


İlgili yazılar

Türkiye’de kadın olmak

Murat Menteş: Türkiye’yi roman okuyan kadınlar kurtaracak

Kadına eşitlik iş hayatında gözükmüyor!


Cinsiyetçi şakalaşmalar kadına şiddeti körüklüyor


Elif Aver
Elif Aver; 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Cumhuriyet Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümünden 2010 yılında mezun oldu. Özel sektörde mesleğini yapmakta, ayrıca TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi yönetim kurulu üyesi. Yazmak, çizmek ve okumak çocukluğundan beri en büyük tutkusu. Ondan sebep söz yitene kalem bitene kadar yazanlardan.