Dünyayı nasıl gördüğünüzü ortaya çıkaran kişilik testi

Bu kişilik testinde resimde ilk gördüğünüz detay, dünyayı nasıl gördüğünüzü ortaya çıkarıyor ve size bazı önemli tavsiyeler veriyor…

dünyayı nasıl

Dünyayı görme şeklimiz eşsiz değildir, yaşama şeklimizi de etkiler. Dünyayı nasıl gördüğümüz, onunla nasıl ilişki kurduğumuz gerçeğini doğrudan etkiler ve bu, takip ettiğimiz hayallerden, ulaşmak için yola çıktığımız hedeflere, yaptığımız işlere ve hayatımızda sahip olmak istediğimiz insanlara kadar her şeyi etkileyebilir.

Arkadaşlarımız, ebeveynlerimiz, sevgililer… Diğer insanlarla ne kadar ortak noktamız olursa olsun veya ne kadar yakın olursak olalım, her birimiz dünyayı kendi kişisel bakış açımızla görürüz. Bu, insan olmanın birçok renginden biridir!


Bunu anlamak, hayal edilebilecek en zengin ve kaliteli yaşamı sürdürmeye yönelik yalnızca bir adımdır. Bu sırları çözdüğünüzde, gerçek mutluluğa ve başarıya giden yolda olacaksınız.

İlk olarak, dünyayı tam olarak nasıl gördüğünüzü bulmanız gerekir ve bu her zaman kolay değildir. İşte burada birkaç saniyenizi alacak ve size cevap verebilecek bir kişilik testi var.

Resme bakın. İlk gördüğünüz detay ne? Bir kedi mi, kelebek mi, yoksa yogi mi? İlk gördüğünüz objeyle ilgili aşağıdaki analizi okuyun.

Dünyayı nasıl görüyorsunuz?

Resme bir de renkli bakmayı deneyin:

dünya görüşü

Bir de böyle bakmayı deneyin:

dünyayı nasıl gördüğünüzü

Şimdi karar verdiyseniz analizlere geçelim:

1- Kedi

Önce kediyi gördüyseniz, dünyayı fethedilecek bir şey olarak gören türden bir insansınız.


Her gün şevk, enerji ve katıksız irade gücüyle mücadele ediyorsunuz. Kapıyı başkasının açmasını bekleyen türden biri değilsiniz, hatta önce siz omuz atmayı tercih edersiniz.

Yaşama şehvetiniz takdire şayandır, ancak dikkatli olmanız gereken şey; her şey onu devirerek çözemezsiniz. Durumları yeniden değerlendirmekten ve ne istediğinizi ele almanın farklı bir yolu olup olmadığını görmekten korkmayın.

2- Kelebek

Önce kelebek gördüyseniz, dünyayı görünmeyen doğaüstü güçler tarafından yönlendirilen bir yer olarak görürsünüz.

Doğaüstü güçlere ve kadere inanıyorsunuz ve ne söylerseniz söyleyin ya da ne yaparsanız yapın işlerin her zaman tam da olması gerektiği gibi olacağına inanıyorsunuzdur. Yaşananlarla ilgili pek de kontrolünüz olduğunu düşünmüyorsunuz ve bu sizi hiç rahatsız etmiyor.

Kaderin gerçek olmadığını söylemek için burada değiliz, ama bir saniyenizi ayırıp kalbinizi bir şeye koymanın sizi asla yanlış yönlendirmeyeceğini söylemek isteriz. Hayallerinizin peşinden koşmaktan korkmayın, istediğiniz gibi gerçekleşmeyecek olsa bile…

3- Yogi

İlk önce ellerini birleştirmiş, bağdaş kurup oturan yogi detayını gördüyseniz, kendinizi evrenin merkezi olarak gören türden bir insansınız.

Bencil ya da kibirli değilsiniz ama evrendeki kendi küçük yerinizin çok ötesine bakmıyorsunuz. Sadece mutluluğunuzu, rahatınızı veya başarınızı engelleyen şeyler için endişelenirsiniz.

Evrende sizden daha fazlası var. Küçük aleminizin dışında başkalarıyla bağlantılar arayın ve sonucunda kendinizi asla ulaşamayacağınızı düşündüğünüz engin derinliklerde bulabilirsiniz.


Not: Bu kişilik testi yalnızca bilgilendirme ve eğlence amaçlıdır. Profesyonel tıbbi tavsiye, teşhis veya tedavinin yerini alamaz.

En sevdiğiniz sebze kişilik özelliklerinizi nasıl etkiliyor? || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.