Resimde ilk gördüğünüz hayvanı söyleyin: Nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuzu öğrenin!

Resimde ilk gördüğünüz hayvanı söyleyin, nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuzu öğrenin. İşte kendi kişiliğiniz hakkında bilgiler edinebileceğiniz harika bir test!

kişilik testi

Resimde ilk gördüğünüz hayvana göre kişilik testi. Kişiliğiniz, nasıl bir dünya görüşünüzün olduğu, duygusal zekanız, diğer insanlardan daha farklı şeylere dikkat etmenize sebep olur. Böylece sizi diğer insanlardan rahatlıkla ayıran bir özelliğe sahip olursunuz.

İnsanlar, dış görünüş olarak hemen hemen aynı özelliklere sahip olsalar da düşünme şekilleri, dünyaya bakış açıları, duyguları nedeniyle bambaşka kişiliklere sahip olurlar. Bir kişi çok duygusal davranırken, diğeri daha rasyonel bir bakış açısına sahip olabilir. İşte bu da herkesi biricik yapmaya yeter. Dikkatinizi çeken şeyler, içsel doğanızı ortaya çıkarır. Bu da içgüdüleriniz öne alındığında karakteriniz hakkında çok şey söyler.


Analizlere geçmeden önce resme bir de böyle bakın: Resimde ilk hangi hayvan dikkatinizi çekiyor?

resimde ilk

Resimde birçok hayvan gizlenmiş durumda. İlk gördüğünüz hayvanı söylemeniz yeterli olacak. Bu hayvana göre de kişilik testiniz gerçekleşmiş olacak. Geriye kalan tek şey ise sadece ilk gördüğünüz hayvanın nasıl bir kişiliğe denk geldiğini okumak.

İşte resimde ilk gördüğünüz hayvana göre kişilik analizi:

1- Zürafa

İlk gördüğünüz hayvan zürafaysa, siz yüksek düşünen ve basit yaşayan bir insansınız. Alçakgönüllü kişiliğinizle çok seviliyorsunuz. Hayatınız için vizyonunuz oldukça yüksek, başarılara inanıyorsunuz. Başarılı olacağınızı biliyorsunuz ve ukalalık yapmadan sessizce ilerliyorsunuz. Küçük insanları sevmeyen bir yapınız var. Bu yüzden dedikodu hiç de size göre değil. Akıllıca savaşlar verirken, haysiyete çok önem veriyorsunuz.

2- Aslan

Resimde ilk olarak aslana dikkat ettiyseniz, o zaman çok güçlü bir kişiliksiniz demektir. Hükmetmeyi, yönetmeyi çok seviyorsunuz. Çok cesursunuz ve zorluklar karşısında direnebilecek kapasiteniz var. Meydan okumak sizin için bir hayat felsefesi ve bunu çok seviyorsunuz. İnsanlar size çok güveniyor. Kalbinizde vahşi biri olsa da aslında yumuşacık bir insansınız. İlk başta insanları korkutsanız da bağlantılarınız güçlendiğinizde vazgeçilmezler arasında yer alıyorsunuz.


3- Deve

İlk olarak dikkatinizi deve çektiyse, o zaman duygusal olarak daha ağırlıklı bir yapınız var. Şikayet etmeden sakin ve sabırlı bir şekilde çalışabilirsiniz. Zorluklar yaşasanız da pozitif düşünen bir yapınız var. Hayat karşınıza çok zorlu şeyler çıkarabilir ama direnciniz büyük takdir görüyor. Sizden faydalanan insanlara asla pabuç bırakmıyorsunuz. Özgürlüğünüze çok düşkünsünüz ve nasıl geri alacağınızı da çok iyi biliyorsunuz. Biraz pasif olsanız da söz konusu haklarınız olduğunda sesinizi çıkarmayı biliyorsunuz.

4- Fil

İlk olarak file odaklandıysanız, büyük bir kişiliğiniz var demektir. İç güdüleriniz oldukça kuvvetli. Hayattaki önemsiz şeylere kafanızı hiç takmıyorsunuz. Ciddi konuların insanısınız. Daima büyük resme odaklanarak doğru bir şekilde ilerleme kaydedebilirsiniz. Birisi sizi geçmeye çalıştığında acımasız bir yanınızın olduğunu söylesek pek de yanlış olmaz. Güvendiğiniz insanlarla ölümüne yol alabilirsiniz. Dostluklarınız sizin için en önemli şey. Bunu kaybetmemek için elinizden gelenin en iyisini yapmayı hedefleyen bir yapınız var.

5- Domuz

İlk olarak dikkatinizi çeken hayvan domuzsa, keskin bir zihin ve zekaya sahipsiniz demektir. Domuzlar genellikle önemsiz hayvanlar olarak görülür. Ancak en becerikli yaratıklardan birisi de domuzdur. Hangi durumda olursanız olun, güçlü bir iradeniz var. Hayatta kalma konusunda en başarılı karakterlerden birisiniz. Yeteneklisiniz ve bundan çok nadiren şüphe duyuyorsunuz. Sosyal kurallara çok önem vermiyorsunuz. Sizin karakterinizde asıl kural kendi içinizde olanı. Dayanamayacağınız şey ikiyüzlülük olurken, bu konuda tartışmaktan geri durmayacak birisiniz.

6- At

İlk olarak atı fark ettiyseniz özgürlük için yaşayan birisiniz demektir. Yükselme hevesiniz düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Böylece çok geniş bakabilen, açık fikirli birisiniz. Özgürlük sizin için çok önemlidir. Bu nedenle bir yerlere ya da birine bağlı kalıp kendinize ket vurmak istemiyorsunuz. Çevrenizden bu nedenle baskı yemeniz çok olası. Genellikle bu yapıda insanlar karakterleriyle hemen toplumda dikkat çeker. Sizi uysal olarak görseler de aslında iş savunmaya gelince gerçek yüzünüzü görebilirler.

7- Ayı

İlk olarak gördüğünüz hayvan ayı ise, yaşıtlarınız arasında eşsiz ve güçlü bir kişiliğiniz var. Karizmanız ilk bakışta dikkat çekiyor. Sıcak ve eğlenceli bir yanınız var. İnsanlar sizinle dost olduğunda bundan memnuniyet duyuyor. Bu nedenle çevresi kalabalık birisiniz. Akıl oyunlarından nefret ediyorsunuz. İnsanların size tamamen dürüst gelmesini isterken, siz de aynı şeffaflıkla yaklaşmayı tercih ediyorsunuz. En önem verdiğiniz ise kişisel sınırlarınız. Bunun aşılması sizi çok rahatsız ediyor.

8- Tazı


İlk dikkatinizi çeken tazıysa, sadakate çok değer veriyorsunuz. Sıcak ve sevgi dolu birisiniz. Duygusal zekanız daha ağır basıyor. Bu nedenle sık sık kalp ile akıl arasında kalan bir yapınız var. Güvenmek ve saygı sizin için hayatın anlamı. Dayanamayacağınız şey ise ihanet. Bunu yaşadığınızda o insanı hayatınızdan tamamen çıkarırsınız. Bir yanınızla da vahşisiniz. Bu yüzden insanlarla başlangıçta iyi ilişkiler kurmak konusunda zorlanıyorsunuz. Yüzeysellik sizin için önemsizdir. Derin bir kişiliğiniz var.

Kasım indirimleri: Online alışveriş çılgınlığı başlıyor!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.