Seçtiğiniz Ay resmi kişiliğinizi ortaya koyuyor!

Ay çok büyülü ve gizemli ve bizi kendine çekiyor, bu yüzden hayatınızın ve kişiliğinizin gizli yönlerini ortaya çıkarabilmesi şaşırtıcı değil. İşte seçtiğiniz ay da sizin kişiliğiniz üzerindeki ayın etkisini söyleyecek.

Ay resmi

Seçtiğiniz Ay resmi kişiliğinizi ortaya koyuyor! Öncelikle hangi Ay resmini seçtiğinize karar verin. Sonra aşağıdaki kişilik tipi analizlerini okuyun. Bakalım size uyacak mı?

1 numaralı Ay: Akılcı ve amaçlı kişilik

Kendine inanan, hedef odaklı, iyimser bir insansın. Ayaklarınızın üzerinde sağlam bir şekilde durmak ve maddi refah elde etmek için yeterince sıkı çalışıyorsunuz. Güvenliğin istikrarlı bir iş ve iyi bir yuva olduğunu düşünüyorsunuz . Asıl göreviniz kendinize karşı daha hoşgörülü olmaktır, çünkü çoğu zaman amansız ve katı bir yargıç rolüne kapılırsınız.


Bir hata yaptığınızda (kullandığınız kelimeler ve yaptığınız şeyler) kendinizle ilgili nasıl hissettiğinize dikkat edin, kendinize saygı gösterin, hatalarınızı kabul edin ve sevgiyle düzeltin. Kişisel bir cellat değil, kendinize destek olmalısınız.

2 numaralı Ay: Yaratıcı ve anlayışlı kişilik

Sen hayattan nasıl zevk alacağını bilen pratik, kibar, duygusal bir insansın. Maddi dünyayla bağlantınız var, güzel ve rafine olan her şeyi seviyorsunuz.

Aşırılık için bir tutkunuz var: film izlemek veya müzik dinlemek için geç saatlere kadar kalmak, daha fazla yemek yemek (bazen genel olarak enerji seviyenizi düşüren abur cuburlar) Biraz ölçülü olmak ve zamanınızı ve enerjinizi biraz daha fazla düzenlemek size yardımcı olacaktır. düzen içinde bir yaşam ve duygu durumu sürdürür.

3 numaralı Ay: Enerjik ve duygusal kişilik

Bu hayatta güven, güç ve saygı isteyen bir insansınız. Kendi iyiliğiniz ve sevdiklerinizin sağlığı için her zaman iyi koşulları korumaya çalışıyorsunuz. Arkadaşlığı bir karşılıklı koruma anlaşması olarak görüyorsun, bu yüzden bazen çok sadıksın ve ihanetten çok korkuyorsun ve işte sorunun ortaya çıktığı yer: güven. Sürekli güvensizlik bir zayıflık işaretidir ve bu çok can sıkıcıdır.

Üzülmeyin. Şirketinizi her zaman çok dikkatli seçersiniz, ki bu çok iyidir, bu yüzden başkalarına korkmadan güvenin. Kendinden emin ve nazik ol, çünkü ne verirsen her zaman sana geri döner. Böylece hayatınız sakin, mutlu ve neşeli olacak.

4 numaralı Ay: Duyarlı ve şefkatli kişilik

Her zaman harika şeyler yapmayı hayal ettiniz, bu yüzden genellikle diğer insanların ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanan çok nazik bir insan oldunuz.


Bazen yeterince dinlenmezsiniz veya kendi arzu ve ihtiyaçlarınızı tatmin etmek için kendinize zaman ayırmazsınız. Çoğu zaman imajınızı başkalarının sözleri üzerine inşa ettiniz, ki bu yanlıştır ve bu sizin görevinizdir: Öneminizi, yeteneklerinizi ve değerinizi tanımak.

Sen harika niteliklere ve duygulara sahip bir insansın! Bunları araştırabilecek, kullanabilecek ve çok çeşitli kaynaklara gönderebileceksiniz. Başkalarına yardım etmek senin doğanda var, evet, ama… Bazen sadece kendini ve kişisel mutluluğunu düşünmen gerekir.

5 numaralı Ay: Huzursuz ve meraklı kişilik

Kültürlü, asil, meraklı ve çok objektif bir insansınız ve oldukça arkadaş canlısı ve sohbet etme konusunda iyi olsanız da sevdiklerinizle kalmayı ya da sadece yalnız vakit geçirmeyi tercih ediyorsunuz.

Kafanız fikirlerle dolu ve bu nedenle bazen uykusuzluk ve stres yaşarsınız. Asıl göreviniz sezginize (kalbin sesine) daha fazla güvenmektir çünkü bunu ne kadar çok yaparsanız gerçek mutluluğa ulaşmanızı engelleyecek engelleri o kadar hızlı ortadan kaldırırsınız.

Unutmayın, kalbinizin pusulanız, zihninizin haritanız ve ruhunuzun rehberiniz olmasına izin verirseniz, asla kaybolmazsınız.

6 numaralı Ay: Uyumlu ve hoş kişilik

Huzura gerçekten değer veriyorsunuz ve hayatın basit zevklerinden nasıl zevk alacağınızı biliyorsunuz: evde sessiz bir hafta sonu film izlemek, parkta aileniz veya arkadaşlarınızla buluşmak, küçük bir kafede bir fincan kahve sizin için yeterli oluyor.


Sen çok zeki ve deneyimli bir insansın, bu yüzden çevrendeki dünyanın karmaşasından kaçmak istiyorsun. Geleceği düşünmek için çok zaman harcıyorsunuz, bu da çok fazla endişe yaratıyor ve probleminiz burada yatıyor.

Kaplanlar arasındaki zebra nerede?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.