Yumruk sıkma şekliniz kişiliğinizi ele veriyor!

Yumruk sıkma şeklinize dikkat edin. Çünkü iddiaya göre karakteri ortaya çıkarıyor! Bakalım bu kişilik testi sizin için ne kadar doğru?

Yumruk sıkma

Bir insanın kişilik testleriyle nasıl bir karaktere sahip olduğunu anlamak mümkün olmaktadır. Son dönemde popüler olan bir kişilik testi dikkat çekiyor.

Yumruk sıkma şekliyle karakter analizi yapılabiliyor.


Siz nasıl sıkıyorsunuz?

yumruğa göre

Yumruk sıkma şekline göre yapılan kişilik testi paylaşıldı. Sizlerde bu içeriğe göre karakter analizi yapabilirsiniz. Bakalım sizin için ne kadar doğru çıkacak?

Yumruk A

karakter

Başparmağınız dışarıyı yukarıyı gösterecek şekilde ve işaret parmağınızın üzerinde oturarak yumruğunuzu sıkarsanız:

Doğuştan lidersiniz. İçeride gergin veya emin olmasanız bile, bir istikrar ve güç havası yayıyorsunuz. Hedeflerinize ulaşmak için yorulmadan çalışan odaklanmış bir bireysiniz. Yeteneklisiniz ve iş yerinizde veya işinizde ya da hangi çabayı üstlenirseniz üstlenenin öne çıkma eğilimindesiniz. Yeni şeyler veya yerler keşfetmeyi ve öğrenmeyi seviyorsunuz.

IQ seviyeniz yüksek. Ayrıca diğer insanlara rehberlik etmekte ve onların çıkarlarını gözetmekte iyisiniz. Genellikle tavsiye için aranırsınız. Sen de kibar ve cömertsin. Haksızlıktan tiksiniyorsun. Başkalarına yardım etmeyi seviyorsunuz. Bazen nezaketiniz, insanların sizden faydalandığı durumlarda sizi yakalar. Çok sosyalsin. İnsanlarla ilgilenirken nazik ve rahatsınız. Sen iyi bir dinleyicisin. Sakinsiniz ve akıllıca bir karar vermek için her şeyi gözden geçiriyorsunuz.

Temel kişilik özellikleri: Enerjik, meraklı, hevesli, şefkatli, lider, istikrarlı, güçlü, odaklanmış, başarılı, kaşif, yüksek ıq seviyesi, başkalarına yardım eden sevgi, cömert, adalet aşığı, girişken, iyi dinleyici, bilge, özdenetim.

Yumruk B

yumruğa göre

Yumruğunuzu, başparmağınızla dışarıda tüm parmaklarınızın üzerinde otururken sıkarsanız:

Son derece yaratıcı bir insansınız. Benlik saygınız yüksek. Çekicisiniz ve çekici bir kişiliğe, zihniyete ve iletişim becerilerine sahipsiniz. Bir odada çoğunlukla ilgi odağı sizsiniz. Dürüstlüğünüz ve zekanız için takdir ediliyorsunuz. Yolunuza atılan övgü ve hayranlığın tadını çıkarırsınız. Kişiliğinize sahip olmaktan korkmuyorsunuz. Kibirli değilsin, ama kesinlikle kendine güven ve inanç havası yayıyorsun.


Söyleyecekleriniz veya yapacaklarınız konusunda netsiniz. Açık havada veya sosyal toplantılarda olmaktan hoşlanıyorsunuz. Ayrıca kendi şirketinde kendi kendine yeterlisin. Dürüst olmak ya sizi hayatta öne çıkarır ve bazen başınızı belaya sokar ya da insanlarla sertleşir.

Bir yerde veya rutinlerde çok uzun süre kapalı kalmayı sevmiyorsunuz. Kendini ifade etme konusunda iyisin. Sen bir büyücüsün. Yine de, ne kadar sevecen olursan ol, bir şeyi veya birini umursamayı bıraktığında, onunla işin biter. Kendine olan saygını duyguların üzerinde tutmaya kararlısın.

Temel kişilik özellikleri: Yaratıcı, yüksek benlik saygısı, çekici, çekici, bol zihniyet, etkili iletişim becerileri, yüksek zeka, bireyselliklerine sahip olan, açık sözlü, kendine yeterli, çekici, duyguların üstünde kendine saygı.

Yumruk C

clench fist

Baş parmağınız tüm parmaklarınızın içindeyken yumruğunuzu sıkarsanız: 

Bu aynı zamanda çocukların genellikle yaptığı yumruk türüdür. Bu insanlar doğası gereği çok sakindir. Komik, esprili ve çekicidirler ve gittikleri her yerde insanları çekerler. Daha çok içe dönük birisinizdir. Mahremiyetinizi seviyorsunuz ve düşüncelerinizi veya duygularınızı kendinize saklama eğilimindesiniz. Kendi şirketinde harcama yapmakta sorun yok. Son derece yaratıcısın. Alışılmışın dışında benzersiz fikirler buluyorsunuz. Yalnızca size benzeyen veya gerçek bağlantılara değer veren insanlarla bağlantı kurabilirsiniz. Son derece şefkatli olabilirsiniz.

Genellikle daha az konuşur ve daha çok dinlersiniz. Empatik de olabilirsiniz. Çok yüksek sesle veya küstahça konuşan insanların yanında duramazsınız. Kendileri hakkında çok fazla övünen insanları da sevmiyorsunuz. Drama ve dedikodudan hoşlanmıyorsun. Genellikle utangaç ve çekingen biri olarak görülürsün. Öyle olabilirsin ama biri yoluna çıkarsa ya da seni yanlış yola sokarsa, onları onların yerine koyarsın.

İşiniz, ilişkileriniz, arkadaşlarınız ve aileniz hakkında çok tutkulusunuz. Her küçük ayrıntıyla ilgileneceksin. Alenen, düşük profilli veya utangaç bir tavır sergileyebilirsin ama özel çevrende çok komik ve çekicisin. Kriz zamanlarında bile tavrını korumada çok iyisin. Hayattaki çoğu şeyde sevgi, güzellik ve uyum görürsünüz.


Temel kişilik özellikleri: İçine kapanık, mahremiyeti seven, alışılmışın dışında düşünen, değerler gerçek bağlantılar, empatik, dramadan veya dedikodudan hoşlanmama, utangaç, çekingen, tutkulu, küçük ayrıntıları fark eder, toplum içinde düşük profili tutar, zen gibi bir hayat sürdürür, uyumlu.

Resimlerdeki mantık hatalarını bulabilecek misin? || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.